Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnn kızlaaarr
günaydın bu arada herkese
nasılsınız kızlarrrrrrrrrr
stresli heyecanlı meraklı bi mutlu bi ağlak ya o değil de bi de grip oluyorum galiba ben boğazlarım şişti sen nasılsın?
stresli heyecanlı meraklı bi mutlu bi ağlak Ya o değil de bi de grip oluyorum galiba ben boğazlarım şişti Sen nasılsın?
Sende mi brütüs :) Herkesss grip allahım atlatamaadım bir türlü şu gribi ne yapcam bilmiyorum.
Günaydın hanımlar naıslsınız
kızlar ya ovulasyon calender kullananınız var mı? ben indirdim deneyeyim diye yarını ovulasyon günü olarak gösteriyo 18. gün oluyo sattan sonra. güvenebilir miyim?
bu haftada bittii sayılır kızlar önümüzdeki hafta ya kırmızılar patır patır dökülecek yada hamişler Dün akşam bebek isteyen bütün arkadaşlarım için dua ettim (özge aklımdasın) ama sonra şöyle düşündüm herşeyde vardır bi hayır rabbbim en doğru zamanı biliyordur kızlar böyle düşünelim ben bu ay olmazsa çok fazla üzülmicem sizde üzülmeyin herşeyin bir vakti saati vardır belkide şimdi olması bizim için bebeğimiz için hayırlı değildir o yüzden mübarek cuma günü sizlerde dua edin hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaallah..
Bu haftada bittii sayılır kızlar önümüzdeki hafta ya kırmızılar patır patır dökülecek yada hamişler Dün akşam bebek isteyen bütün arkadaşlarım için dua ettim (özge aklımdasın) ama sonra şöyle düşündüm herşeyde vardır bi hayır Rabbbim en doğru zamanı biliyordur kızlar böyle düşünelim ben bu ay olmazsa çok fazla üzülmicem sizde üzülmeyin herşeyin bir vakti saati vardır belkide şimdi olması bizim için bebeğimiz için hayırlı değildir o yüzden mübarek cuma günü sizlerde dua edin hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaallah..
kızlar bi sorum daha var ben şimdi randevu aldım kadın aile sağlığı merkezinden pazartesiye verdiler smear yaptırıcam sizce sakıncası olur mu yani yoktur muhtemelen ama bebek varsa diye:26:
kızlar bi sorum daha var ben şimdi randevu aldım kadın aile sağlığı merkezinden pazartesiye verdiler smear yaptırıcam sizce sakıncası olur mu yani yoktur muhtemelen ama bebek varsa diye:26:
peki kızlar testte de çıkmaz ki ama kan testinde bu kadar erken çıkar mı? pts gidecektim smear e kadın aile sağlığı merkkezi. orda kan testi yapılır mı yapılsa da ben 13.00. aldım randevuyu o zamana kadar sonuç çıkar mı? ne diyosunuz hafta sonu acilde falan mı yaptırsam acaba? ama mesela 1 hafta falan önceki ilişkide kalmışsam çıkar ama değil mi kan testinde?
canım sadece sorcaksın önce hamilelik şüphelerim var bu smearın bı sakıncası olurmu dıyceksın döllenme olmuşsa.onlar zaten sakıncalı olursa kalkısmazlar adet gununu bekletırler yoksada zaten sorun yok derler ben arastırdım bıdaha bugun googelden bakıp olmuyomuş dediğim gibi.bir sakıncası yokmuş hamile olsan bile ama sen yine bi sorarsın.bugun kan testı için sağlık ocağına gittim kanlar sabah alınıyormuş ama her sağlık merkezide bir olmayabilir.