tabi en önemlisi sağlıklı olması zaten ve hayırlı evlat olması rabbim gönlünüze göre versin inşallah hayırlısıyla. ya ben bu siteye kaydolmadan önce bu kadar hevesli değildim hamileliğe falan şimdi sizleri görüyorum böyle heyecanlı mutlu falan nasıl hoşuma gidiyo özeniyorum. allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah.
canım valla ben hissediyorum daha yeni diyorlar ama hissediyorum yani ilk önce hep sağ tarafta hissediyordum şimdi solda hissediyorum :))
Sağ taraf erkek sol taraf kız derler eskiler ne kadar doğru bilmiyorum canım ondan sordum
kızlar 13 gün var allah nasip ederse cinsiyetini öğrenmeye tahminleriniz ne kızlar aslında ilk aklınızdan geçen??
kızlar 13 gün var allah nasip ederse cinsiyetini öğrenmeye tahminleriniz ne kızlar aslında ilk aklınızdan geçen??
senin hamile olduğunu okuduğumdada aklımdan ilk erkek geçmişti canım şimdide öyle geçio Prens gelio Prens
valla ben ne dersem tersi çıkıyo:) bu yıl kız yılı diyolar ama 3 arkadaşımın da oğlu olucak yeni öğrendiler.. ben de ikisine de kız demiştim.kız çocuklarını daha bi sevdiğimden heralde kim sorsa ne tahmin ediyosun diye hep kız diyorum ben
bende kime sorsam kızım olcak diyor yani 2013 kız yılı bakalım ama ben hep ilk günden beri içimden erkek geçiyor ama kız da olabilir fark etmez benim olsunda başka bir şey istemem :)) elli ayağı düzgün olsun benim olsun :)
kızlaarrr belim bacaklarım flan çok sızlıyooo(((((((
bakalım merakla bekliyoruz ama hayırlısı :))
canım ya valla şu 5 ekim gelsede kurtulsam ya böyle kendimi dinleye dinleye bir hal oldum benimde belim ağrıyo ara ara kasıklarıma ağrılar girio adet ağrısı için çok erken değilmi bu belirtilerimiz
evet cnm ya benm en az 3 - 4 gün önce den olurdu belirtim şimdi su gbi akıntım var sağ kasığım batıyo iştee anlamadım bende benmde 4 ekim gelse):))
birde çifte haber veriyormuyuz ne güzel olur demi
ayyyy inş...canım inş... Yaa uff(
sen benim mesajımı aldın demi ?
evet cnm aldım da bu ay bitti yapmam heralde olmazsa öbür aya
aynen canım bende öyle,ama senden bu ay güzel haber alıcaz gibi öyle hissediyorum :)
ay canmm rabbim mi söyletti sana((((((tüylerim diken diken oldu okuyuncaa neden böle düşnüyosun cnm inş. Hepimiz için ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?