Zaman zaman o zaman ne zaman?

amin inş canım allah yaşatsın inan bana çok değişiik bir duygu bu duygunun ne bir tarifi var ne de başka bir şey insan kendi yaşaması gerek

canım valla ben hissediyorum daha yeni diyorlar ama hissediyorum yani ilk önce hep sağ tarafta hissediyordum şimdi solda hissediyorum :))

Sağ taraf erkek sol taraf kız derler eskiler ne kadar doğru bilmiyorum canım ondan sordum

kızlar 13 gün var allah nasip ederse cinsiyetini öğrenmeye tahminleriniz ne kızlar aslında ilk aklınızdan geçen??

kızlar 13 gün var allah nasip ederse cinsiyetini öğrenmeye tahminleriniz ne kızlar aslında ilk aklınızdan geçen??

senin hamile olduğunu okuduğumdada aklımdan ilk erkek geçmişti canım şimdide öyle geçio Prens gelio Prens

valla ben ne dersem tersi çıkıyo:) bu yıl kız yılı diyolar ama 3 arkadaşımın da oğlu olucak yeni öğrendiler.. ben de ikisine de kız demiştim. kız çocuklarını daha bi sevdiğimden heralde kim sorsa ne tahmin ediyosun diye hep kız diyorum ben

senin hamile olduğunu okuduğumdada aklımdan ilk erkek geçmişti canım şimdide öyle geçio Prens gelio Prens

bakalım benimde ilk hamile olduğumu öğrendiğimde ilk aklımdan geçen o oldu ama ben kız bebiş istedim ablamda erkek istedi ablamın kızı oldu dünyalar güzeli kızlar görseniz ama şimdi oğlum olsun istiyorum bilmiyorum belkide kızı yaşadım ya ablamdan teyzesi ona neler alıyordu ne ojeler görseniz :)) ondan belkide

bende kime sorsam kızım olcak diyor yani 2013 kız yılı bakalım ama ben hep ilk günden beri içimden erkek geçiyor ama kız da olabilir fark etmez benim olsunda başka bir şey istemem :)) elli ayağı düzgün olsun benim olsun :)

kızlaarrr belim bacaklarım flan çok sızlıyooo(((((((

kızlaarrr belim bacaklarım flan çok sızlıyooo(((((((

Canım ya valla şu 5 ekim gelsede kurtulsam ya böyle kendimi dinleye dinleye bir hal oldum benimde belim ağrıyo ara ara kasıklarıma ağrılar girio adet ağrısı için çok erken değilmi bu belirtilerimiz

canım ya valla şu 5 ekim gelsede kurtulsam ya böyle kendimi dinleye dinleye bir hal oldum benimde belim ağrıyo ara ara kasıklarıma ağrılar girio adet ağrısı için çok erken değilmi bu belirtilerimiz

evet cnm ya benm en az 3 - 4 gün önce den olurdu belirtim şimdi su gbi akıntım var sağ kasığım batıyo iştee anlamadım bende benmde 4 ekim gelse):))

ay canmm rabbim mi söyletti sana((((((tüylerim diken diken oldu okuyuncaa neden böle düşnüyosun cnm inş. Hepimiz için ((

Bilmiyorum canım dünakşam evdeykende aklıma geldi öyle burdan çıktıktan sonrada aklımdasınız yani bu ay sanki güzel haber alacakmışız gibi hissediyorum yada senin ne kadar çok istediğini biliyorum hemencik hamiş oluvermeni istiyorum bugün noldu biliyomusun burda çalışan bi şefimiz var evli 2 çocuk babası arada gelir odaya konuşuruz o diyordu hep bi tane daha istiyoruz kızım olsun istiiyorum die bugün yine geldi odaya dilimin ucuna birden bebek yokmu die sorasım geldi sustum aman ya ayıp olur şimdi dedim frenledim kendimi aradan 5 dk geçmedi sana birşey söylicem ama daha çok yeni kimseye söyleme dedi eşim 6 haftalık hamile dedi şaşırdım kaldım kalbim temiz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…