Testime bakar misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi seake
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C yazanın altında ama tek çizgi, T harfinin altında çizgi yok ve silik çizgi de hiç görmedim. T harfinin altında oluşmadığında C yazanın altında tek çizgi oluştuğunda negatif olmuyor mu?
T nin solunda gordum golge canim ben altinda degil bu testlerin bazisinda solunda cikiyo cizgi bana oyle geldi yoksa yoktur o zaman🥲 evet negatif oluyor💔 eger gununuz daha gelmediyse kaset test degil erken gebelik testi alip onu yapin

T nin solunda gordum golge canim ben altinda degil bu testlerin bazisinda solunda cikiyo cizgi bana oyle geldi yoksa yoktur o zaman🥲 evet negatif oluyor💔 eger gununuz daha gelmediyse kaset test degil erken gebelik testi alip onu yapin
1 ay 10 gün geçti reglimin ardından hala olmadım

T nin solunda gordum golge canim ben altinda degil bu testlerin bazisinda solunda cikiyo cizgi bana oyle geldi yoksa yoktur o zaman🥲 evet negatif oluyor💔 eger gununuz daha gelmediyse kaset test degil erken gebelik testi alip onu ya
Tamam t harfinin altında değil c harfinin altında çizgi var sadece

17365354091583360327278251906927.jpg
17365354418415869506670193084326.jpg

Aminnn inşaAllah ☺️ ❤️ Her ay günlere uyarak yenmesinde sakınca yok. 10 günden Fazla yenirse kist olabilir. İlk ay gebe olunmazsa diğer aylar denenmeli mutlaka. Eşinde sperm sıkıntısı olmayan çevremdekilerin bazısı ilk ay bazısı ikinci ay gebe kaldı☺️ Allah'ın izniyle
Merhaba adetin ücüncü günü baslansa olurmuş acaba yaa

Kızlar benim testime de bakar mısınız adetime daha var biraz belirti yaşıyorum emin değilim kan vericem hafta içi dayanamadım yaptım

Eklentiler

• EA564B27-A397-4E61-9CF6-0735CF84C60B.jpeg
    EA564B27-A397-4E61-9CF6-0735CF84C60B.jpeg
    154,7 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_4467.png
    IMG_4467.png
    851,9 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar benim testime de bakar mısınız adetime daha var biraz belirti yaşıyorum emin değilim kan vericem hafta içi dayanamadım yaptım
Canim kasette goremedim ama erken gebelikte var artimed ve ya days doctor sa inanma predictor al onunla dene

Hiç bi yerde kalmamış predictor bütün eczenaleer days doktor satmaya başlamış bulamadım
Bat 12 15 Şubat olurum diye düşünürüm hemen adetten sonra ilişki oldu acaba kan versem çıkar mı ben ihtimal vermiyorum ama göğüs kasık ağrım var bata daha çok olunca şüphelendim adetten üç gün sonra hamile kalınır mı bilemedim

Back