• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi seake
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C yazanın altında ama tek çizgi, T harfinin altında çizgi yok ve silik çizgi de hiç görmedim. T harfinin altında oluşmadığında C yazanın altında tek çizgi oluştuğunda negatif olmuyor mu?
T nin solunda gordum golge canim ben altinda degil bu testlerin bazisinda solunda cikiyo cizgi bana oyle geldi yoksa yoktur o zaman🥲 evet negatif oluyor💔 eger gununuz daha gelmediyse kaset test degil erken gebelik testi alip onu yapin

T nin solunda gordum golge canim ben altinda degil bu testlerin bazisinda solunda cikiyo cizgi bana oyle geldi yoksa yoktur o zaman🥲 evet negatif oluyor💔 eger gununuz daha gelmediyse kaset test degil erken gebelik testi alip onu yapin
1 ay 10 gün geçti reglimin ardından hala olmadım

T nin solunda gordum golge canim ben altinda degil bu testlerin bazisinda solunda cikiyo cizgi bana oyle geldi yoksa yoktur o zaman🥲 evet negatif oluyor💔 eger gununuz daha gelmediyse kaset test degil erken gebelik testi alip onu ya
Tamam t harfinin altında değil c harfinin altında çizgi var sadece

17365354091583360327278251906927.jpg
17365354418415869506670193084326.jpg

Back