Birincisi burada ben dahil kimseyi gericilik ile suçlamak tamamen hatadır. Ikincisi vergi vermek zorunuza gitmiyor, bizim dediğimiz dünyanın en pahalı örnek benzinini kullaniyoruz, sütunu tuketiyoruz vs. . Bizler eskiye oranla mislimisli vergi veriyoruz ve hooooopp bi bakiyoruz doguda kacak elektrik kullanimi cosmus, sonra bi bakiyoruz tuneller kazinıp mayınlar dosenip askerlerimize tuzaklar kurulmuş. . Bunlarda bizim vergimiz diyorum. Saglikta sadece telefon ile randevu olayı oldu o da matah bi yenilik değil diyorum. Odedigime gore daha iyisini isteme bekleme hakkina sahibim diyorum. KapişCanım bak son kez söylüyorum ben hiç bir zaman yollar yapıldı demedim zira yollara gelene kadar ülkemizde birçok şey değişti. Ben duble yollar diye arkadaşın cevabına ithafen dedim iyi okursan anlarsın. Şimdi maşallah fakir olanın bile artık belli imkanı var herkesin altında araba oh birde bir şükürsüzlük memnuniyetsizlik ki.. Ayrıca tabi ki de vergi vereceksin ülkemiz gelişsin istiyosak katkı sağlıycaz.Vergi bir tek senin cebinden çıkmıyor ayrıca herkes vergi veriyor. Düşünce özgürlüğüne gelince sen bu ülkede başkabakana cumhurbaşkana hakaretler küfürler edebiliyorsan istediğin gibi oy verip istediğin gibi giyinebiliyorsan istediğin gibi davranabiliyorsan diline dinine kimse karışmıyorsa bunlar düşünce özgürlüğü değilde nedir daha nasıl bir düşünce özgürlüğü istiyorsunuz ki siz?
Bak Can'ım benim Türkiye'de bile hristiyan arkadaşlarım var su an burada yasıyorum, hristiyanlik hak dindir ama bu devirde bozulmuş dindir. İslami yasamaya çalışmıyorsan ne demek istediğimi anlayamazsın zaten o yüzden uzatmıyorum. Bir muslumanin kilisede mum yakmasının manası yok.Ne var bunda orasida Allahin evi degilmi ?Bumu kötü yani.
Ahahahahhaa cok güldüm bu yoruma, buradad alman cocuklarini camiye götürüyorlar sinifla, tanisinlar diye, onlarda merakla dinliyorlar, ilgileniyorlar. Nesi kötü bunun ? Orada bir alamn anne baba bunu istemese, ayni tepkiyi gösteririm. Herkes herseyi bilsin tanisin ögrensin, bunun insanlara hic bir zarari yok.
Her dini tanimak bilmek neden senin zoruna gitmis, anlasilir gibi degil. Faydalanirken iyi, sonrada tü kaka. Neyse ben daha fazla uzatmak istemiyorum. Cevapda yazma, aldim zaten cevabimi.
Bugday perisi cok cok haklisin, inan ben her kim olursa olsun, devletten böyle siddet görmemeli diye düsünüyorum. Hepimiz insaniz ve onurumuzla gururumuzla yasamak istiyoruz.
Anayasamizin 10. Maddesinde bak ne yaziyor : Herkes, dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir !!!
Esad da kardeşimizdi değil mi pkk da çözüm süreci diye kandırdı değil mi devir kötü kardeşim her yüze guleni dost sanmayacaksinYa ne saçmalıyosunuz sizin hiç mi güvendiğiniz bir insan sizi yarı yolda bırakmadı veya yanlış tanıdığınız hiç mi insan olmadı? Ona bakarsak Fetullah o zamanlar sohbet ederken dinden bahsederken şimdi beddua ediyor dinden çıkmış bir şekilde.Demekki neymiş hepimizi kandırmış . Ama Pardon sizin amacınız zaten Erdoğana karşı olan her güçle bir olmak kim olursa olsun önemli değil.
Tabi herşey güllük gulistanlikCanım bak son kez söylüyorum ben hiç bir zaman yollar yapıldı demedim zira yollara gelene kadar ülkemizde birçok şey değişti. Ben duble yollar diye arkadaşın cevabına ithafen dedim iyi okursan anlarsın. Şimdi maşallah fakir olanın bile artık belli imkanı var herkesin altında araba oh birde bir şükürsüzlük memnuniyetsizlik ki.. Ayrıca tabi ki de vergi vereceksin ülkemiz gelişsin istiyosak katkı sağlıycaz.Vergi bir tek senin cebinden çıkmıyor ayrıca herkes vergi veriyor. Düşünce özgürlüğüne gelince sen bu ülkede başkabakana cumhurbaşkana hakaretler küfürler edebiliyorsan istediğin gibi oy verip istediğin gibi giyinebiliyorsan istediğin gibi davranabiliyorsan diline dinine kimse karışmıyorsa bunlar düşünce özgürlüğü değilde nedir daha nasıl bir düşünce özgürlüğü istiyorsunuz ki siz?
Evet duble yollarımız var hamdolsun ama en çok da bu yolları kullanan sizin gibiler..
mağduriyetiniz gözlerimi yaşarttı,ağladım ağlayacağım...Ya ne saçmalıyosunuz sizin hiç mi güvendiğiniz bir insan sizi yarı yolda bırakmadı veya yanlış tanıdığınız hiç mi insan olmadı? Ona bakarsak Fetullah o zamanlar sohbet ederken dinden bahsederken şimdi beddua ediyor dinden çıkmış bir şekilde.Demekki neymiş hepimizi kandırmış . Ama Pardon sizin amacınız zaten Erdoğana karşı olan her güçle bir olmak kim olursa olsun önemli değil.
Ay yarıldımEki Görüntüle 1789592
Eskiden kasetlerimizi beyle döndürte döndürte sarardık şinci dvdlerimiz var
Bu zulüm bitti çok şükür
Evet yyaaaa, ne acilardi onlar, eskiden !Eki Görüntüle 1789592
Eskiden kasetlerimizi beyle döndürte döndürte sarardık şinci dvdlerimiz var
Bu zulüm bitti çok şükür
Sizde saygı duymalısınız o zaman. Nedir bu özgüven takım tutar gibi! Kim bastat ise onun arkasına sığınan tipler. Ama Allah olduğunu unutuyorsunuz. O ol der ve olurSizinle laf dalaşına girmek zorunda mı millet. Herkesin düşüncesi farklı saygı duymayı bilin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?