Zaman okurlarına sert müdahale yaralılar var

Bizi sizlerden farklı kılan tek sey, zulum kime yapılırsa yapılsın ses cıkarmamızdır..Gecmisin intikamını alırcasına "oh olsun" diyemememizdir, olaylara, dun yedigin hurmalar bugun gelir ...... tırmalar seklinde yaklasamamızdır..

Sırf karsıt goruslu diye, yapılan zulme sessiz kalan kendinden utanmalıdır..

Ortada bir zulum var..oradaki halk sivil halk..Bu bir faşizmdir..Reisciler, tum bu yapılanlara boyle canak tutup sessiz kalıyorsunuz ya, utanın kendinizden..

Birincisi burada ben dahil kimseyi gericilik ile suçlamak tamamen hatadır. Ikincisi vergi vermek zorunuza gitmiyor, bizim dediğimiz dünyanın en pahalı örnek benzinini kullaniyoruz, sütunu tuketiyoruz vs. . Bizler eskiye oranla mislimisli vergi veriyoruz ve hooooopp bi bakiyoruz doguda kacak elektrik kullanimi cosmus, sonra bi bakiyoruz tuneller kazinıp mayınlar dosenip askerlerimize tuzaklar kurulmuş. . Bunlarda bizim vergimiz diyorum. Saglikta sadece telefon ile randevu olayı oldu o da matah bi yenilik değil diyorum. Odedigime gore daha iyisini isteme bekleme hakkina sahibim diyorum. Kapiş Hepimizin vergisi ile yapılan bir saray var ve o saray bittikten sonra haberimiz oluyor milletçe ne hikmetse.. Milletçe biraz sorgulayalim istiyorum.. Her siyasetcinin kulvarı ayrı.. Dile dine bu ülkede kimse karışamaz zaten. Çünkü siyaset yaparken mozaik bir ülkeyiz demeyi biliyor birileri.. Biz gerici değiliz, gericiler yeniden Osmanlı sevdası yasayanlardir.. Biz Ne Mutlu Türküm diyoruz

Konu yine komediye dönmüş.

Neyse yorumumuzu yapalım. Üzüldüm... Bugün bana yarın sana. Burda ses çıkartmayıp kulağının üstüne yatanların yarın öbür gün başına aynıları geldiğinde de üzüleceğim muhtemelen. Pek emin değilim ama üzülürüm yaw, üzülürüm üzülürüm...

Bak Can'ım benim Türkiye'de bile hristiyan arkadaşlarım var su an burada yasıyorum, hristiyanlik hak dindir ama bu devirde bozulmuş dindir. İslami yasamaya çalışmıyorsan ne demek istediğimi anlayamazsın zaten o yüzden uzatmıyorum. Bir muslumanin kilisede mum yakmasının manası yok.

Esad da kardeşimizdi değil mi pkk da çözüm süreci diye kandırdı değil mi devir kötü kardeşim her yüze guleni dost sanmayacaksin

Tabi herşey güllük gulistanlik

mağduriyetiniz gözlerimi yaşarttı,ağladım ağlayacağım...

şunu yapan chpli iktidar olsaydı şu an bu konuda karşı görüştekilerin etmedikleri beddua kalmazdı..
baş örtülü düşmanı bunlar diiye diye yer göğü inletirlerdi .

gördükki olay başörtü vs değil. bundan sonra kimse başörtüsünü ,mağduriyeti ağzına almasın bu bölümde. oynamaya gerek yok

Son düzenleme:
Aynen @Hayyal, demekki olay gercekten ve dünde ispatlanmis oldu, chp zihniyeti degilmis !

Alman basini artik alay ediyor bizimle. Disarida itibarimiz sifir. Beni gören yolda ceviriyor, yahu neler oluyor öyle senin ülkende sorularindan biktim artik.
Bazen bende anlamiyorumki ne anlatacagim baskalarina ? Cennet gibi ülke, tüm dünyada kültürüne, müsafirperverligine, dogasina, denizine günesine hayran kalan insanlar artik itibar bile etmiyorlar ülkeme. Düstükce düstük.
Eskiden bir saygi görme vardi. Bize, siz müslüman bir ülkesiniz ama siz öteki müslüman ülkelerden cok cok farklisiniz derlerdi. Simdi güvenilir olmayan, degerini yitiren, sayginligini, gücünü, ve prestijini yitiren bir ülke olduk.
Artik bizede baska arap ülkeleriymisiz gibi davranmalarindan, öte yandanda Hitlerle Erdogani yanyana getirdiklerinde üzülüyorum.
Sonra tarihimize bakiyorum, Atamiz ne temel taslar atmis zamaninda ve bunlarda gelip gececek, o temel taslar yine enkazi kaldirdigimizda ortaya cikacak.
Biz laik Türkiye Cumhuriyetiyiz, büyük dagin büyük dumani olurmus. Dumanlar yavas yavas yok olmaya basliyor diye diliyorum umud ediyorum.

Eki Görüntüle 1789592
Eskiden kasetlerimizi beyle döndürte döndürte sarardık şinci dvdlerimiz var
Bu zulüm bitti çok şükür
Evet yyaaaa, ne acilardi onlar, eskiden !
Icimiz parcalanirdi, ne iskence yapmislar bize degilmi ? Bastan dvd verselerdiya ? Oysa simdi dvd miz var sükür, o zaman yoktu, bunlar hep chp zihniyetiydi iste. kiymetini bilin !

Sizinle laf dalaşına girmek zorunda mı millet. Herkesin düşüncesi farklı saygı duymayı bilin.
Sizde saygı duymalısınız o zaman. Nedir bu özgüven takım tutar gibi! Kim bastat ise onun arkasına sığınan tipler. Ama Allah olduğunu unutuyorsunuz. O ol der ve olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…