• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman okurlarına sert müdahale yaralılar var

Hangi haber arsivleri subebegi subebegi , kaynak verirsen bizde okuyalim, bilelim, ögrenelim.

Aa aa Tayyipin basortulu bacilarina neler olmus oyle. Gram uzuldum desem yalan olur uzulmedim hic. Hatta hakkettiklerini dusunuyorum. Bu gun bu ulkede basimiza ne geliyorsa ne yasiyorsak hepsi bizim kendi tercihimiz. O yuzden sindi ah ah vah vah etmenin hic bir ankami yok. Dun badortulu bacilariniza saldiriyorlardiya hani yalan oldugu ispatlanmisti. Peki sen niye bu gun basortulu bacina saldirdin ne olsu cikarlarin mi ters dustu. Basortusu basortusu olali bu kadar zulum gormedi valla. Necok kullandiniz ne cok ekmegini yediniz. En cok zararida siz verdiniz. zaman gazetesini de diger tum gazeteleride takip eder okurum. Dunden bu gune nasil degistigine nasil 365 derece dondugune saidim. Bu kadar kendi savundiklafinin arkasinda durmayan bu gazetenin bu gun bu halde olmasi da hic umrumda degil aslimda. kapansa ne kapanmasa ne bu omurgasiz zihniyet, bu cikarci guruh hep var olacak. Bu konuda en cok beni rahat
siz eden ve uzen tek bir sey var ki hukukun ustunlugu ilkesinin ayaklar altina alinmis olmasi hukuksuzluk diz boyu.

@pelinyaman, yok yok öyle degil, sen ben ve baskalari tv izleseydik veya gazete okusaydik anlardik ne oldugunu.
Subebegi cok güzel aciklama yapti Fetö hakkinda, simdi aydinlandim.
Kimbilir ne yaptiki, oda buna bunu yapti, öyle düsüneceksin.
Hi hii tabi canim herkes cirkin o guzel. Herkes akpye karsi, herkes onlara dusman kendileri melek, yel degirmenleriyle savasan donkisot misali.Aklimla dalga gecirtmem o kadar da degil yani.

aa öyle demeyin. biz zavallı kadınların o kadar düşünecek zekası yokki. anca bir erkek güdecekte işte o zaman çıkacağız sokağa.. yoksa biz düşünemeyiz bile..
malum 2ci sınıf insanız biz kadınlar ya. pehhhh:KK14:
Kaynak vermeme gerek yok zaman gazetesi dışındakileri okusan yada azcık televizyona baksan bilirdin zaten :KK66:
Çünkü ortada özgür basın birakmadiniz :D tabi hepsi sizin için kaynak olacak

Kim kimin peşinde dolaşmış pardon? gayet ortada kimin dolaştığı feto üzerlerine ne paralar geçirmiş ne arkadan işler çevirmiş. Kendini hoca gibi tanıtıp ne işler yapmış bir haber arşivine bakın herşey ortada. Ayrıca Erdoğan birşey kaybetmedi ki oy oranında cemaatin çok da bir etkisi yok ki peşinden koşsun. Düşmanlığı başlatan da Erdoğan değildi fetoydu bu arada dershaneler kapatılınca nasıl tutuşdu da şimdi de kayıplarda..
Ay daha dogru duzgun kelime yazmayı bilmiyorsun. Terör örgütü kandiriyor feto kandiriyor.
Ay s.cayim öyle yola
Duble yol diye diye cildiracaksiniz
Alooooo çözüm süreci halti yemeniz yüzünden onlarca şehit verildi.
Var mı buna bir yorumun.
Ama yol yaptı di mi :KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kim kimin peşinde dolaşmış pardon? gayet ortada kimin dolaştığı feto üzerlerine ne paralar geçirmiş ne arkadan işler çevirmiş. Kendini hoca gibi tanıtıp ne işler yapmış bir haber arşivine bakın herşey ortada. Ayrıca Erdoğan birşey kaybetmedi ki oy oranında cemaatin çok da bir etkisi yok ki peşinden koşsun. Düşmanlığı başlatan da Erdoğan değildi fetoydu bu arada dershaneler kapatılınca nasıl tutuşdu da şimdi de kayıplarda..

Feto madem bu kadar kötü bir insan Erdoğan onunla ne yapıyordu?? Maşallah her karede beraberler. Beraber yürüdüler o yollarda tabi.
Erdoğan 90lardaki her konuşmasında Fethullah Hoca şeklinde bahsediyor bu adamdan.

Al birini vur ötekine ikisi de aynı kumaş. Fetoya pislik atan ülkenin yarısını çaldı, oğlunu yolsuzluk karaparasını aklıyor diye daha yeni gözaltına aldılar İtalya'da. Başka yorum yok.

Eklentiler

• images.jpeg
    images.jpeg
    20,8 KB · Görüntüleme: 184
  • 2016-03-06-01-26-46--2136741492.jpeg
    2016-03-06-01-26-46--2136741492.jpeg
    7,2 KB · Görüntüleme: 176
  • 2016-03-06-01-26-54--1346041906.jpeg
    2016-03-06-01-26-54--1346041906.jpeg
    6,3 KB · Görüntüleme: 171
  • images-1.jpeg
    images-1.jpeg
    7,2 KB · Görüntüleme: 175
  • images-3.jpeg
    images-3.jpeg
    16,2 KB · Görüntüleme: 170
  • images-4.jpeg
    images-4.jpeg
    9,4 KB · Görüntüleme: 185
Son düzenleme:
Evet duble yollarımız var hamdolsun ama en çok da bu yolları kullanan sizin gibiler..
Hamdolsun.. Bin şükür. . De.....
O duble yollar bizim duble vergilerimiz ile yapıldı.. Projelerin çoğu Ecevit hükümeti zamanında yapıldı bir çoğunun. .Ecevit hukumeti de enkaz devraldı. . Yasin kac bilemem ama oyle duyduguna degil tanik olduguna bak derim.. En yakin sol tarih o oldugu icin bunu ornek veriyorum. Ayrica zahmet olmazsa netten arastir o zamanlar neler olmus.. Yada sorarsan anlatiriz Malûm Ecevit hükümetinden önce refah-yol vardı.. Ülke o zamanlarda bu hali aratmayan bir haldeydi.. Hatta öncesinde demirel ondan öncesinde özal .. Özetle sağ hükümetler zamanında dikkatini çekerim..
Şimdi duble yol bizim duble vergilerimizle yapılan işler. . Her karın ağrısına duble yol demeyin güldürmeyin..
O duble yollardan ziyade sozde barış sürecindeki duble kazılan tüneller var doğuda.. hani içine mayınlar dosenip askerlerimize kurulan tuzaklar için.. Bu dubleleride bi konuşun derim. .

Feto madem bu kadar kötü bir insan Erdoğan onunla ne yapıyordu?? Maşallah her karede beraberler. Beraber yürüdüler o yollarda tabi.
Erdoğan 90lardaki her konuşmasında Fethullah Hoca şeklinde bahsediyor bu adamdan.

Al birini vur ötekine ikisi de aynı kumaş. Fetoya pislik atan ülkenin yarısını çaldı, oğlunu yolsuzluk karaparasını aklıyor diye daha yeni gözaltına aldılar İtalya'da. Başka yorum yok.
Ya ne saçmalıyosunuz sizin hiç mi güvendiğiniz bir insan sizi yarı yolda bırakmadı veya yanlış tanıdığınız hiç mi insan olmadı? Ona bakarsak Fetullah o zamanlar sohbet ederken dinden bahsederken şimdi beddua ediyor dinden çıkmış bir şekilde.Demekki neymiş hepimizi kandırmış . Ama Pardon sizin amacınız zaten Erdoğana karşı olan her güçle bir olmak kim olursa olsun önemli değil.

Hamdolsun.. Bin şükür. . De.....
O duble yollar bizim duble vergilerimiz ile yapıldı.. Projelerin çoğu Ecevit hükümeti zamanında yapıldı bir çoğunun. .Ecevit hukumeti de enkaz devraldı. . Yasin kac bilemem ama oyle duyduguna degil tanik olduguna bak derim.. En yakin sol tarih o oldugu icin bunu ornek veriyorum. Ayrica zahmet olmazsa netten arastir o zamanlar neler olmus.. Yada sorarsan anlatiriz Malûm Ecevit hükümetinden önce refah-yol vardı.. Ülke o zamanlarda bu hali aratmayan bir haldeydi.. Hatta öncesinde demirel ondan öncesinde özal .. Özetle sağ hükümetler zamanında dikkatini çekerim..
Şimdi duble yol bizim duble vergilerimizle yapılan işler. . Her karın ağrısına duble yol demeyin güldürmeyin..
O duble yollardan ziyade sozde barış sürecindeki duble kazılan tüneller var doğuda.. hani içine mayınlar dosenip askerlerimize kurulan tuzaklar için.. Bu dubleleride bi konuşun derim. .
Ben arkadaşın yorumuna ithafen dedim o duble yolu. Ay ne ağrınıza gitmiş o yollar. Ayrıca proje yapılsa ne olacak önemli olan o projelerin hayata geçmesi. Her imkanı kullanırken iyi cebinizden vergi çıkarken mi vahlanıyorsunuz? O dönemler hastane ilaç kuyruları ülkemiz pislik içinde kimsenin düşünce özgürlüğü olmayan dönemler evet size öylesi mübah aslında keşke o gericilikte yaşamaya devam etseydiniz..

Haklisin subebegi subebegi haklisin, simdi bunlar varya rahatlik batmis bunlara bacim.Eskiden neydi degilmi ? Yahu nankör bunlar. Bak sen ne güzel savundun Erdogani ama bunlar vatanhaini bacim. :KK53:
Simdi orada insanlara biraz biber gazi sikmislar birazda tomayla insanlarin üstüne gitmisler, bize ne degilmi bacim ?
Hem ne isleri vardi orada onlarin, kocalari nerdeydi bunlarin. Yahu ben seni cok sevdim, seninle sohbet edince birden icim acildi sanki. Senin pencerenden bakmak istiyorum hayata. :KK37:

Ben arkadaşın yorumuna ithafen dedim o duble yolu. Ay ne ağrınıza gitmiş o yollar. Ayrıca proje yapılsa ne olacak önemli olan o projelerin hayata geçmesi. Her imkanı kullanırken iyi cebinizden vergi çıkarken mi vahlanıyorsunuz? O dönemler hastane ilaç kuyruları ülkemiz pislik içinde kimsenin düşünce özgürlüğü olmayan dönemler evet size öylesi mübah aslında keşke o gericilikte yaşamaya devam etseydiniz..
Evet agirimiza gitti her otun.b.kun icine duble yol sokusturmaniz. O dönemlerde sizin erbakan hocayla tansu teyze sayesinde ülkemiz devalüasyon ile tanıştı. . Şimdi sen onuda bilmiyosundur ilericiymisin ya (!)
Enkaz devraldı diyoruz. O zamanlarda zenginler daha zenginlesti, fakir daha fakir oldu.. Ayrıca hastane kuyrukları bir tek o zamanda mi vardı. .? Teknoloji gelişirken bazı şeyler olması lazım. Ama sağlık reformu falan yok. Bir MR için 9 ay beklemek mi super iyi bisey? Tomografi icin aylarca beklemekmi? Ben sgk dan olan bu haklarim icin cebimden para oduyorum.. En buyuk vergiler son 10 yildir kesiliyor. Allahini seversen iskembeden konuşma artık.
Sen asıl son yazdigima cvp ver, hani doğudaki duble tüneller konusu.. bunlarda bizim vergimiz ile kazildi.. Neden uyuyordu birileri? (!) Biz olayları tartışıyoruz burada siz şahıs avukaatligi yapıyorsunuz. Neden zorunuza gidiyor kanitli ispatli bir şey söylenmesi.. Hemen yol savunmasına geçiyorsunuz. Birde düşünce özgürlüğü olmayan yıllar diyorsun.. Şimdi çok mu var? O yuzden mi gazeteciler ya dönek oldu yada hapise girdi?

Haklisin subebegi subebegi haklisin, simdi bunlar varya rahatlik batmis bunlara bacim.Eskiden neydi degilmi ? Yahu nankör bunlar. Bak sen ne güzel savundun Erdogani ama bunlar vatanhaini bacim. :KK53:
Simdi orada insanlara biraz biber gazi sikmislar birazda tomayla insanlarin üstüne gitmisler, bize ne degilmi bacim ?
Hem ne isleri vardi orada onlarin, kocalari nerdeydi bunlarin. Yahu ben seni cok sevdim, seninle sohbet edince birden icim acildi sanki. Senin pencerenden bakmak istiyorum hayata. :KK37:
Ay canım ya nasıl da zorunuza gidiyor değil mi elinizden birşey gelmemesi?Bak ben hiç bunları demedim sen kendin söylüyorsun insanların kendilerini bilmeleri ne güzel :KK53:Hadi ben kaçtım siz birbirinize destek vermeye devam edin belki birleşip erdoğanı alaşağı edersiniz tabi gücünüz yeterse. :KK66:

Evet agirimiza gitti her otun.b.kun icine duble yol sokusturmaniz. O dönemlerde sizin erbakan hocayla tansu teyze sayesinde ülkemiz devalüasyon ile tanıştı. . Şimdi sen onuda bilmiyosundur ilericiymisin ya (!)
Enkaz devraldı diyoruz. O zamanlarda zenginler daha zenginlesti, fakir daha fakir oldu.. Ayrıca hastane kuyrukları bir tek o zamanda mi vardı. .? Teknoloji gelişirken bazı şeyler olması lazım. Ama sağlık reformu falan yok. Bir MR için 9 ay beklemek mi super iyi bisey? Tomografi icin aylarca beklemekmi? Ben sgk dan olan bu haklarim icin cebimden para oduyorum.. En buyuk vergiler son 10 yildir kesiliyor. Allahini seversen iskembeden konuşma artık.
Sen asıl son yazdigima cvp ver, hani doğudaki duble tüneller konusu.. bunlarda bizim vergimiz ile kazildi.. Neden uyuyordu birileri? (!) Biz olayları tartışıyoruz burada siz şahıs avukaatligi yapıyorsunuz. Neden zorunuza gidiyor kanitli ispatli bir şey söylenmesi.. Hemen yol savunmasına geçiyorsunuz. Birde düşünce özgürlüğü olmayan yıllar diyorsun.. Şimdi çok mu var? O yuzden mi gazeteciler ya dönek oldu yada hapise girdi?
Canım bak son kez söylüyorum ben hiç bir zaman yollar yapıldı demedim zira yollara gelene kadar ülkemizde birçok şey değişti. Ben duble yollar diye arkadaşın cevabına ithafen dedim iyi okursan anlarsın. Şimdi maşallah fakir olanın bile artık belli imkanı var herkesin altında araba oh birde bir şükürsüzlük memnuniyetsizlik ki.. Ayrıca tabi ki de vergi vereceksin ülkemiz gelişsin istiyosak katkı sağlıycaz.Vergi bir tek senin cebinden çıkmıyor ayrıca herkes vergi veriyor. Düşünce özgürlüğüne gelince sen bu ülkede başkabakana cumhurbaşkana hakaretler küfürler edebiliyorsan istediğin gibi oy verip istediğin gibi giyinebiliyorsan istediğin gibi davranabiliyorsan diline dinine kimse karışmıyorsa bunlar düşünce özgürlüğü değilde nedir daha nasıl bir düşünce özgürlüğü istiyorsunuz ki siz?

Back