Yani havuz medyası yalaka medyalar :) peki tekziplerden de bahsediyorlarmı hiç yada siz acıp okumayı akıl edebiliyormusunuz?Kaynak vermeme gerek yok zaman gazetesi dışındakileri okusan yada azcık televizyona baksan bilirdin zaten
Ben onu su sekilde degerlendiriyorum. Eğer gerçekten Erdoğan dinlendiysw çıkan ses kayıtları gerçek yani gerçekten hırsızlık var. Ama dinlemediyse o zaman ortada suç yok! Bu durumda bastakilerinde pekala yargılanması gerekmiyormu? Gerci merkel dinledik dedi kimseden çıt çıkmadı o da ayrı enstantene....Aklima takilan, FETÖ ( Fethullah Terör Örgütü ) telefon konusmalarini dinledigi icin, bu terörmü oluyor ?
O zaman ben terör kavramini bugüne dek yanlis ögrenmisim.
Nasıl Dünün mazlumu bugünün zalimi olduysa, dünya değişmeyecek galiba. Ama inş. hep masum tarafta oluruz.Gun gelecek bu sahneleri avuclarini ovustura ovustura gobeklerini kasiya kasiya izleyenlerin iskence sahnelerine tanik olacagiz.Adalette bu ya.
Ay çok komiksiniz ya. Şehitlere napılabilir acaba pkk gibi örgüt varken ve onlara yardım yataklık yapan ülkemizde o kadar hain ve Amerika yandaşı varken şehitlere napılabilir?? Kim ne yapmış ki bugüne kadar. Sizin seçtiğiniz lider olsa sanki şehit meselesini çözecek. Madem öyle hepimiz sokağa dökülelim zaten 3.dünya savaşı çıktı çıkacak. Önce iç savaş çıksın birbirimizi yiyelim ne dersiniz zaten dış ülkelerinde istediği tam olarak bu.Ülkemizde çok fazla şehit var ama olsun! Yol yaptı çünkü! Önceden herkes şehitler için sokağa dökülürdu. Şimdi kimsenin sesi çıkmıyor. Nedir bu rahatlık anlayamıyorum. Hele de Istanbul gibi metropol şehirlerde yaşayanlar daha çok büyüye kapılmış. Çünkü oralarda oy oranı yüksek ve yatırım yapılıyor. Birde Doğu'nun caddelerine bir bakın!
Gerçekten inanmıyorum size! Ne demek ne yapılabilir ya pkk alt yapıyı hazırlarken bizin sevgili mitimizin eli armutmu topluyordu! Yapacakları şey belli özel yetiştirilenleri gönderecekler. Cahil cühelayı öne sürmeyecekler. İki sehitimiz var ve canım yanıyor zaten benim agzımı açtırmayion lütfen. Senin evladın yada kardeşin olsaydı acaba böyle konuşurmuydun. Belli ki canın yanmamış. Neden bürokrat çocukları şehit olmaz hiç düşündünmü! Vatan haini diye yafta vurduklarınıza bakıyorum birde size bakıyor ve inan acıyorum halinize. Kitap okumaktan yoksun medya ile kandırılan halk. Yazık![/QUOTE][Gerçekten inanebegi, post: 45487669, member: 501154"]Ay çok komiksiniz ya. Şehitlere napılabilir acaba pkk gibi örgüt varken ve onlara yardım yataklık yapan ülkemizde o kadar hain ve Amerika yandaşı varken şehitlere napılabilir?? Kim ne yapmış ki bugüne kadar. Sizin seçtiğiniz lider olsa sanki şehit meselesini çözecek. Madem öyle hepimiz sokağa dökülelim zaten 3.dünya savaşı çıktı çıkacak. Önce iç savaş çıksın birbirimizi yiyelim ne dersiniz zaten dış ülkelerinde istediği tam olarak bu.
Ne mi yapilabilir? Ne yapilacakti yapilmayacakti ben soyleyeyim.Ay çok komiksiniz ya. Şehitlere napılabilir acaba pkk gibi örgüt varken ve onlara yardım yataklık yapan ülkemizde o kadar hain ve Amerika yandaşı varken şehitlere napılabilir?? Kim ne yapmış ki bugüne kadar. Sizin seçtiğiniz lider olsa sanki şehit meselesini çözecek. Madem öyle hepimiz sokağa dökülelim zaten 3.dünya savaşı çıktı çıkacak. Önce iç savaş çıksın birbirimizi yiyelim ne dersiniz zaten dış ülkelerinde istediği tam olarak bu.
hemde çok zor. hele üzüldüm şu kadınların durumuna demek bile zor geliyor bazılarına. yazık gerçekten. neyse benden uzak olsunlar böyle düşünenlerInsan olabilmek ne zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?