Zaman okurlarına sert müdahale yaralılar var

Ülkemizde çok fazla şehit var ama olsun! Yol yaptı çünkü! Önceden herkes şehitler için sokağa dökülürdu. Şimdi kimsenin sesi çıkmıyor. Nedir bu rahatlık anlayamıyorum. Hele de Istanbul gibi metropol şehirlerde yaşayanlar daha çok büyüye kapılmış. Çünkü oralarda oy oranı yüksek ve yatırım yapılıyor. Birde Doğu'nun caddelerine bir bakın!

Aklima takilan, FETÖ ( Fethullah Terör Örgütü ) telefon konusmalarini dinledigi icin, bu terörmü oluyor ?
O zaman ben terör kavramini bugüne dek yanlis ögrenmisim.

Aklima takilan, FETÖ ( Fethullah Terör Örgütü ) telefon konusmalarini dinledigi icin, bu terörmü oluyor ?
O zaman ben terör kavramini bugüne dek yanlis ögrenmisim.
Ben onu su sekilde degerlendiriyorum. Eğer gerçekten Erdoğan dinlendiysw çıkan ses kayıtları gerçek yani gerçekten hırsızlık var. Ama dinlemediyse o zaman ortada suç yok! Bu durumda bastakilerinde pekala yargılanması gerekmiyormu? Gerci merkel dinledik dedi kimseden çıt çıkmadı o da ayrı enstantene....

Ay çok komiksiniz ya. Şehitlere napılabilir acaba pkk gibi örgüt varken ve onlara yardım yataklık yapan ülkemizde o kadar hain ve Amerika yandaşı varken şehitlere napılabilir?? Kim ne yapmış ki bugüne kadar. Sizin seçtiğiniz lider olsa sanki şehit meselesini çözecek. Madem öyle hepimiz sokağa dökülelim zaten 3.dünya savaşı çıktı çıkacak. Önce iç savaş çıksın birbirimizi yiyelim ne dersiniz zaten dış ülkelerinde istediği tam olarak bu.

[Gerçekten inanebegi, post: 45487669, member: 501154"]Ay çok komiksiniz ya. Şehitlere napılabilir acaba pkk gibi örgüt varken ve onlara yardım yataklık yapan ülkemizde o kadar hain ve Amerika yandaşı varken şehitlere napılabilir?? Kim ne yapmış ki bugüne kadar. Sizin seçtiğiniz lider olsa sanki şehit meselesini çözecek. Madem öyle hepimiz sokağa dökülelim zaten 3.dünya savaşı çıktı çıkacak. Önce iç savaş çıksın birbirimizi yiyelim ne dersiniz zaten dış ülkelerinde istediği tam olarak bu.[/QUOTE]
Gerçekten inanmıyorum size! Ne demek ne yapılabilir ya pkk alt yapıyı hazırlarken bizin sevgili mitimizin eli armutmu topluyordu! Yapacakları şey belli özel yetiştirilenleri gönderecekler. Cahil cühelayı öne sürmeyecekler. İki sehitimiz var ve canım yanıyor zaten benim agzımı açtırmayion lütfen. Senin evladın yada kardeşin olsaydı acaba böyle konuşurmuydun. Belli ki canın yanmamış. Neden bürokrat çocukları şehit olmaz hiç düşündünmü! Vatan haini diye yafta vurduklarınıza bakıyorum birde size bakıyor ve inan acıyorum halinize. Kitap okumaktan yoksun medya ile kandırılan halk. Yazık!

Dış güçler diyip duruyorsunuz. Ama size biat etmeyen ya gezici oluyor ya paralel ya da kafir. Birlik olmak akpye biat etmekse ben almayayım. Ayrıca anayasa tanımıyor ama bilmeyenler için söyleyeyim. Cb tarafsız olmalı aksi taktirde anayasal suç işliyor demektir.

Bu arada su bebeği hanımcım. 99da pkk pes etmişti, onları megri megrilerle bu aşamaya getirenlere sorun bence. Sivan perverle resimleri var. Kobaniye giderken Türkiyeden geçiş resimleri var. Ben doğudayım ve akp yalakası metronun arbaları ile hdpye oy vermeye gelenleri gözünle gördüm. Sehit edilen olgun polisin yakaladığı teröristleri salıveren miti gördü bu gözler

Gerçekten inanmıyorum size! Ne demek ne yapılabilir ya pkk alt yapıyı hazırlarken bizin sevgili mitimizin eli armutmu topluyordu! Yapacakları şey belli özel yetiştirilenleri gönderecekler. Cahil cühelayı öne sürmeyecekler. İki sehitimiz var ve canım yanıyor zaten benim agzımı açtırmayion lütfen. Senin evladın yada kardeşin olsaydı acaba böyle konuşurmuydun. Belli ki canın yanmamış. Neden bürokrat çocukları şehit olmaz hiç düşündünmü! Vatan haini diye yafta vurduklarınıza bakıyorum birde size bakıyor ve inan acıyorum halinize. Kitap okumaktan yoksun medya ile kandırılan halk. Yazık![/QUOTE]
Bilip bilmeden konuşmayın biz de üzülüyoruz şehitlere bizim de canımız yanıyor ama elden ne gelir? Doğu tarafı zaten karışık. Sen ne ortamda olduklarını biliyomusun ki konuşuyorsun. Yapıla bilse yapılırdı kim şehit vermek ister. Neyse daha da fazla konuşmaya deymez sizle.Zaten mevzuyu şehitlere kadar getirdiniz yazık ya. Konu neydi ne oldu.Sanki erdoğan şehit yapmış gibi suçluyorsunuz. Bide sadece siz kitap okuyosunuz ya sadece siz akıllısınız ya neyse..

Ne mi yapilabilir? Ne yapilacakti yapilmayacakti ben soyleyeyim.

Cozum sureci zirvaligiyla pkk ile masaya oturmayacaklar, apoyu baris elcisi yapmayacaklar, dagda olan teroristi sehirlere indirmeyecekler, sehirlere silah bomba yiginagi yapip hendekler acilirken gormezden gelmeyecekler, asker bunlari gorup operasyon yapmak isteyince valilere "operasyona izin vermeyin" demeyeceklerdi. Aslinda cok basitmis degil mi?

Pkk her zaman serefsiz her zaman teror orgutuydu. Pkkyi teror orgutlugunden liderini de bebek katilliginden cikarmak istediler otesi var mi?

Fethullah ci terör örgütü yandaşları hiç acimadm. Bu kadar insanı doldurup oraya getiriyorlar aklı yokmu niye gidiyorlar? kızın yüzü kan içinde inanin içimde zerre kadar acıma duygusu olusmadi

Bu terör örgütü yüzünden ne yureklerimiz yandı çocuklar babasını, anne Babalar evlatlarini kara toprağa gomduler... ne yürekler yandı

allah ıslah etsin

anlayabilene çok şey anlatıyor bu kareler aslında.. Allah sonumuzu hayır etsin.

Bilip bilmeden konuşmayın biz de üzülüyoruz şehitlere bizim de canımız yanıyor ama elden ne gelir? Doğu tarafı zaten karışık. Sen ne ortamda olduklarını biliyomusun ki konuşuyorsun. Yapıla bilse yapılırdı kim şehit vermek ister. Neyse daha da fazla konuşmaya deymez sizle.Zaten mevzuyu şehitlere kadar getirdiniz yazık ya. Konu neydi ne oldu.Sanki erdoğan şehit yapmış gibi suçluyorsunuz. Bide sadece siz kitap okuyosunuz ya sadece siz akıllısınız ya neyse..[/QUOTE]

ne istediniz de vermedik lafı size normal geliyor mu .
suç varsa ortaklık olmuyor mu bir nevi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…