- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilip bilmeden konuşmayın biz de üzülüyoruz şehitlere bizim de canımız yanıyor ama elden ne gelir? Doğu tarafı zaten karışık. Sen ne ortamda olduklarını biliyomusun ki konuşuyorsun. Yapıla bilse yapılırdı kim şehit vermek ister. Neyse daha da fazla konuşmaya deymez sizle.Zaten mevzuyu şehitlere kadar getirdiniz yazık ya. Konu neydi ne oldu.Sanki erdoğan şehit yapmış gibi suçluyorsunuz. Bide sadece siz kitap okuyosunuz ya sadece siz akıllısınız ya neyse..[/QUOTE]Gerçekten inanmıyorum size! Ne demek ne bu kadar somut delilelir ya pkk alt yapıyı hazırlarken bizin sevgili mitimizin eli armutmu topluyordu! Yapacakları şey belli özel yetiştirilenleri gönderecekler. Cahil cühelayı öne sürmeyecekler. İki sehitimiz var ve canım yanıyor zaten benim agzımı açtırmayion lütfen. Senin evladın yada kardeşin olsaydı acaba böyle konuşurmuydun. Belli ki canın yanmamış. Neden bürokrat çocukları şehit olmaz hiç düşündünmü! Vatan haini diye yafta vurduklarınıza bakıyorum birde size bakıyor ve inan acıyorum halinize. Kitap okumaktan yoksun medya ile kandırılan halk. Yazık!
Onu en guzel siz yapiyordunuz oysa ki yillar yillar önce.Yazık ya Fethullahçıları da savunmaya başlamışsınız![]()
Ömrümün en ufak zaman diliminde dahi Fethullahçılardan olmadım, onları da zerre savunmadım. Bilip bilmeden yaftalamayın. Sizi kibledim, kim oluyorsunuz da vicdanım hakkında yorum yapıyorsunuz?Onu en guzel siz yapiyordunuz oysa ki yillar yillar önce.
Burada da kimse fetullahcilari savunmuyor. Mesajlarda zerre sevmediklerini ama kafalarinin yarilmalarina da iclerinin elvermediklerini yazmislar.
Ama anlayabilmeniz pek mumkun degil. Vicdan olmayinca naparsin. Vermeyince Mabud neylesin tikkabilla
Yazık ya insan olmayı unutunlar varmış. Neyse onlar recm edilirken biz de unuturuz dert değil.
Ohhh kafalar negzel pırıl pırıl.
Ulan o meme fotosunu koymak için bile bize muhtaç olacaksın. o gün geldiğinde sizleri ispiklemeyeni develer tepsin
öyle. insanlığımız var çok şükür. kanlar içinde masum bir kadın görünce yerlerde yatan kadınlar görünce oh canıma değsin diyemiyoruz. napalım acımasız olmakta ayrı bir dna gerektiriyor. çok şükürki o dnalarımız bazıları gibi yanlış kodlanmamışYazık ya Fethullahçıları da savunmaya başlamışsınız![]()
Kibleyebilirsin tabi ki ama üslubum temiz canım, seninki gibi değil.Sende bize, bilip bilmeyip yaftalama yapmamalisin o zaman.
Kim burada Fethullahcilari savunuyor, brazcik aklin ve mantigin varsa sayfalarca ne yazdigimizi anlardin. Okumadan bilmeden yandan dalip laf sokmak saygisizlik. Konuyu resmen sabote etmek bu. bende seni kibleyecegim.
bencede. yasaklanması lazım.(!)bence meme operasyonları da yasaklanmalı...
allahın verdiği neyinize yetmiyor .
Oy verdiginiz Akp savunuyordu daha ne olsun? Pardon siz her icraatlerini savunmuyordunuz degil mi? Cemaati tepemize cikaranlara oy ver ama ben savunmuyorum ki. En kisa fikra lolÖmrümün en ufak zaman diliminde dahi Fethullahçılardan olmadım, onları da zerre savunmadım. Bilip bilmeden yaftalamayın. Sizi kibledim, kim oluyorsunuz da vicdanım hakkında yorum yapıyorsunuz?
kişi vereceksin selametle olmaz. kendi adıma orayada yazdım. evet mağduriyet yaşadılar. evet haklıydılar. vede ekledim tabiiki bu ülkede mağduriyetten herkes nasibini aldı. solcusu sağcısı. dindarı..Şu görüntüleri görünce gerçekten içim acidi benim. Bunu burda yazan bazıları anlayamaz. Çünkü o bazıları gibi belli bir gruba sözlü saldırı için 'firsat' olarak görmedim ben bu görüntüleri goremem de.
Burda başörtülü baci muhabbeti yapanlar dün 28 Şubat konusunda ama'li cümleler kuruyorlardi. Şimdi inanalim mi sizin bu hassasiyetinize? Hani davet edip duruyorsunuz ya gelin de yorum yapin Nerdesiniz diye... samimiyetine inanmadigi insanlarla hangi acıyı paylaşabilir ki insan?
Benim bu konuya yazacaklarim bu kadar. Selametle