zaman herşeyin ilacı mıdır sizce?

leylamina

yalnızzzz
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
79
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar.ben aşık olduğum adamdan ayrıldım.bitsin dedim çünkü ikimizde acı çekiyorus.hem bana çok uzak hemde yakın olsada ona ulaşamam.birbirimizi hala çok seviyoruz ama imkansız bir aşk bu.ben çok uzun zamandır acı çekiyorum.çivi çiviyi söker derler olmadı ben hayatımda kimseye yer bile veremiyorum.yeni bir ilişki düşünemiyorum.onu hala dünkü gibi seviyorum hatta dünden daha fazla diyebiliris.bence

ZAMAN HERŞEYİN İLACI DEĞİL,İÇİNDEN ZAMAN GEÇMEYEN YARALAR VAR...

sizin de varsa yazın.senağlama

Bilmiyorum zaman ne gösterecek ama
Ben inanıyorum ki
BU acı ilk zamanki gibi olmayacak ama yine de unutulmayacak
içimde kalacak o yara
Özlemi zaman zaman dayanılmaz olacak..
Umarım haksız çıkarım

kesinlikle zaman en etkili ilaç.. bunu gönül rahatlığıyla diyebilirim. tek yapacağınız, aldığınız kararın doğruluğuna güvenmek ve durumu kabullenmek... çivi çiviyi söker doğrudur. ama çivi diye tanımladığınız kişi aklınıza yatan sevebileceğiniz bir kişiyse...ki buna gerek bile yok. ilk haftalar hatta ilk 1 ay boşlukta gibi hissediliyor. ama sonrasında verdiğiniz kararın doğruluğu çıkıyor bir bir karşınıza.. siz yeter ki kendinizden emin olun aldığınız karara ve kendinize inanın.. kimsevazgeçilmez değildir. :)

ilk haftalar hatta ilk 1 ay boşlukta gibi hissediliyor.

peki bu ilk 1 ay bir türlü geçmiyorsa?benimki 3 yıl oldu.ve ona hala deli gibi aşığım.

ilk haftalar hatta ilk 1 ay boşlukta gibi hissediliyor.

peki bu ilk 1 ay bir türlü geçmiyorsa?benimki 3 yıl oldu.ve ona hala deli gibi aşığım.

Aşk değilde saplantıdır belki bende 1 sene önce senin gibiydim 2 yıl olmustu ayrılalı hala cok seviorm sarılim yeter filan diyodum çok özlüyodum sonra ne mi oldu pat die barıstık 1 ay sürdü içimdeki hersey bitti meğer ben içimde büyütmüşüm onu oysa ikimizde değişmiştik artık vee hemennnn 1 ay sonra da baskasını sevdim cok mutluydum 9 ay gecti ve hazin son yine ayrılıkk ... oysa bu benim 2. en güzel aşk hikayemdi 2,bucuk aydır ayrıyız boşluk var acı yok özlem var ara ara ve hüzün .. çok da koymuyor artık sadece ara sıraa dediğim gibi..

Tamamen söküp atılamaz. Öyle bir şey yok. Herhangibir zamanda ve mekanda, en ufakcık bir şeyle yıllar sonra bile aklına gelebilir o kişi. Ama canını yakmaz. 15 ay oldu benim biteli ve umrumda değil artık. Üzülmüyorum yani. Ağladığım, keşke beraber olabilseymişiz dediğim oluyor bazen ama bir sevgilim olsa onları da demem artık. Yeniden aşık olmak da büyük çözümdür. Eğer o olmuyorsa daha uzun sürer belki acının bitmesi fakat geçiyor sonuçta işte. Zaman gerçekten ilaç.

Çivi Çiviyi sökmez aslında sadece yerinden oynatır.
Ama ne yaşanırsa yaşansın zaman herşeyi geçiştiriyor,
unutmuyorsun tabiki hiçbirşeyi ama acıtmıyorda zaman geçtikçe.

kesinlikle zaman herseyin ilacı bende unutamam sanıodum ilk baslarda cookk üzüldm cok ağladım ama simdi geriye bakınca hepsi bombos geliyo ilk 1 ay boşlukta gibi hissediyosun sonra zamanla alışıyosun geçer yani..

umarım haklı çıkarsınız.baktım da çoğunuz bekar ve öğrenci Allah size güzel beraberlikler nasip etsin.her kadun mutlu olmayı hakediyor.bense onu gerçekten seviyorum yani bu bir saplantı değil.ama bundan hiç pişmanlık duymadım.acı çekiyorum evet ama hayat devam ediyor.bir şekilde mutlu olmayı öğrendim ayrıca dünyamda ondan daha değerli varlıklarım var çocuklarım herşey onlar için.

ve birşey daha ben zaman herşeyi unutturur yada unutturamaz demedim dedim ki

ZAMAN HERŞEYİN İLACI DEĞİL,İÇİNDEN ZAMAN GEÇMEYEN YARALAR VAR...

yani zaman geçer acınız hafifler ama o yara hiç kapanmaz.yeri geldiğinde onu hatırlar ve o yaranız sızlar.

evet zaman herşeye ilaç, evet zaman herşeyi unutturur. çünkü zaman yenileyicidir, değişkendir. herşey değişir. etrafınızdaki insanlar da. yeter ki siz saplanıp kalmayın geçmişe, arkanızda bırakmaya kararlı olun. ve o insanı hayatınızdan ebediyyen uzaklaştırın. cidden başarabilirsiniz.

yani zaman geçer acınız hafifler ama o yara hiç kapanmaz.yeri geldiğinde onu hatırlar ve o yaranız sızlar.
[/QUOTE]

evet canım benim yaklaşık 2 ay olucak sevgilimden ayrılldım.evet acım ilk gün kü gibi değil ama yinede çok özlüyorum..unutulmuyor bazı şeyler yıllar geçsede unutulmaz herhalde sadece onsuzama luğa alışırsın.ama tabi çivi çivi söker derler ama her çici sökmüyor ne yazık ki sevmek öyle kolay değil ki.......

geçen zaman mı yoksa ben mi ?
bazı şeyleri
hatırladıkça ben hala o zamanda gibiyim o an da o anı yaşıyor gibiyim

asla unutmazsın sadece unutmuş gibi yaparsın.O günü saatı vakti gelınce kendini yine hatırlatır gördügün bir herhangi bir şeyde hatırlatı verir kendini ilk önceleri icin ezilir sonraları ise tatlı bir tebessüm olur dudakta.

aslaaa unutulmazz aslaa zaman herşeyin lacı diyolarr evet ama o zamanı geçirmekk sorun nasıl ne sekılde gecırecegın sorunn okadar sabırr istiyoki..1 aydır beklıyorum acı cekıyorum unutmus gıbı yapıyorumm amaa birden ağlamaya baslıyorumm 1 ayı sanki 1 yıl kadar ağır geçirdim çünkü benn...

"Aslında zaman inanılan en büyük yalan" diye bir laf vardı hani..
Çoğu şeyde katılsam da bu söze,
Bazı şeylerde zamanın ilaç olduğu doğru ama..
Yaraların az da olsa kapanması için en doğru çözüm gerçekten zaman..
Bırak Nereye giderse gitsin olay..
Emin ol herşey değişecek ve yeni bir hayat seni bekleyecek =)

Son düzenleme:
Back
X