zaman dursa. yarin gece bosanma karari alicaz ..... 26.03.2015

Ne heyecanlarla aldım daha kullnmadigim takımlarımı herşeyi tüm tabak çanak kırdım :'( hiç bişey almadım ... Daha kullanmadigim nevresim takımlarım geceliklerim . Toplarken okadar ağladım ki :'( sabır yarabbim...
Ay ne olur böyle düşünme çok üzüldüm hi' tanımama rağmen ailenin yanında böyle söyleme ay kıyamam sana canım dua et

olmuyor iste . naparsam yapiyim olmuyor . annemlere gezmeye geldim 1haftaligina , birkez bile aramadi . mesaj attim bu evliligi dusun geldigimde konusucaz varalim artik bi noktaya dedim cevap bile vermedi . insan küs olsada karisini aramaz mi ! merak etmex mi . ne zaman donucegimi bile bilmiyor. yarin gece konusucam , boyle gitmiyor diycem oda gitmiyorsa yolun acik der :'( ailem zaten bosaniyim diye bekliyor . ama ben aci cekiyorum . onla devam ettikcede cekiyorum bosanirkende cekiyorum . ya duzelirse acaba bende mi hata millet nelere katlaniyor diyorumama yok . ne sevgi hissediyorum ne deger verdigi . ha varim ha yokum onun icin . onun ailesi hep annesi ve kardesi olarak kaldi . beni alamadi o aileye . yuva kurdugunu bilemedi . karim diye sahip cikamadi . canim aciyor ama erteledigim ayrilik geldi catti sanirim :'( herkes yarin senden guzel haberler bekliyoruz diyor yani bitti dememi bekliyorlar dusunun boyle bi evlilikti .... of bugece nasil gecicek bilmiyorum. keske bi mucize olsa
sahsen sans verdm verdm iki cocugum oldu bz hala bu ve buna benzer seylri tartsrz canin yanmsin kardesm cocuk olnca dha cok yaniyor iyi dusun hemn bosanmsanda bunu soyle ve bi zamn ver bnce

Ne heyecanlarla aldım daha kullnmadigim takımlarımı herşeyi tüm tabak çanak kırdım :'( hiç bişey almadım ... Daha kullanmadigim nevresim takımlarım geceliklerim . Toplarken okadar ağladım ki :'( sabır yarabbim...
şu dediğini o kadar çok yapasım var ki anlatamam.
ben de eşimle konuştum açık açık.
senin karın olmak istemiyorum artık dedim.
aylar önce benimle insan gibi oturup konuşması gereken şeyleri konuştu.
artık çok geç dedim.
atansam da atanmasam da kendime bi hayat kurcam ve içinde sen olmıcaksın dedim.

şu dediğini o kadar çok yapasım var ki anlatamam.
ben de eşimle konuştum açık açık.
senin karın olmak istemiyorum artık dedim.
aylar önce benimle insan gibi oturup konuşması gereken şeyleri konuştu.
artık çok geç dedim.
atansam da atanmasam da kendime bi hayat kurcam ve içinde sen olmıcaksın dedim.
Hakkında hayırlısı olsun seninde canım ozaman :KK43: bu dediklerimi yapmak hiç kolay olmadı bana ... Herşeyimi orda bıraktım . Tüm herşeyimi :'( .. kiyafetlerimi aldım çıktım . Atıyorlar mi yyakiyorlar mi naparlar bilmem ama içim gitti sanki herşeyim orda kaldı ölüm çıktı o evden gibi . Eksiğim ... Bombosum .

Çok saolun desteklerinize :KK43: aglamaktan yüzüm yara oldu . Ne çare ama canım aciyor ..

Hakkında hayırlısı olsun seninde canım ozaman :KK43: bu dediklerimi yapmak hiç kolay olmadı bana ... Herşeyimi orda bıraktım . Tüm herşeyimi :'( .. kiyafetlerimi aldım çıktım . Atıyorlar mi yyakiyorlar mi naparlar bilmem ama içim gitti sanki herşeyim orda kaldı ölüm çıktı o evden gibi . Eksiğim ... Bombosum .
niye almadın ki ya.
ben olsam herşeyi alırdım.
içine biraz hırs koymazsan kolay atlatamazsın gibi geldi bana.:KK43:

lütfen bol bol dua et ağlayarak içten edilen duayı,geri çevirmez RABBİM..geçeçek öldürmeyen açı olgunlaştırırmış...

esimin amcasi geldi , esim aglamis bosanmak istemiyormus :'( .... agladim yine bi ton .... deliricem artik.

esimin amcasi geldi , esim aglamis bosanmak istemiyormus :'( .... agladim yine bi ton .... deliricem artik.
bu tip bi adam da bende var.
ne burnundan kıl aldırır. ne iyi davranır. ne sever. ne geçinir. ne boşanmaya yanaşır.
ben de delircem artık.
bu aksam boşanma konusunda kararlıyım diye karsısında dim dik ağlamadan durunca bi tuhaftı konuşma boyunca yüzü.belki de ilk defa beni kararlı ve güçlü gördü.bu noktaya geldiğimiz için üzüldü.
ilk defa duygularını saklayamadı gibi geldi bana.

yani sen de anlattın burda.şimdi eşinin ağlaması bana tuhaf geldi.
sen ne düşünüyosun.
seni seviyo acaba da duygularını dışarı mı yansıtamıyo acaba.

bu tip bi adam da bende var.
ne burnundan kıl aldırır. ne iyi davranır. ne sever. ne geçinir. ne boşanmaya yanaşır.
ben de delircem artık.
bu aksam boşanma konusunda kararlıyım diye karsısında dim dik ağlamadan durunca bi tuhaftı konuşma boyunca yüzü.belki de ilk defa beni kararlı ve güçlü gördü.bu noktaya geldiğimiz için üzüldü.
ilk defa duygularını saklayamadı gibi geldi bana.

yani sen de anlattın burda.şimdi eşinin ağlaması bana tuhaf geldi.
sen ne düşünüyosun.
seni seviyo acaba da duygularını dışarı mı yansıtamıyo acaba.
Bana hep ben sevgimi gosteremem seviyorum ama falan der . Sevdiğine olan inancım yıkılmıştı ama boşanmak istemediğini biliyorum ama düzeltmek veya duzelmek için zerre çabası yok . Ya bilmiyorum değişik yapılı biri . Çözemiyorum . Aglamasina şaşırdım bende . Amcasina dedim bunları bana siz değil eşim söyleseydi keşke dedim . Aman ne bilim kafayı yedim iyice . Annemde diyo daha donersen o eve artık biz silcez seni yeter kendini bizi uzdugun diyor :KK43:(

olmuyor iste . naparsam yapiyim olmuyor . annemlere gezmeye geldim 1haftaligina , birkez bile aramadi . mesaj attim bu evliligi dusun geldigimde konusucaz varalim artik bi noktaya dedim cevap bile vermedi . insan küs olsada karisini aramaz mi ! merak etmex mi . ne zaman donucegimi bile bilmiyor. yarin gece konusucam , boyle gitmiyor diycem oda gitmiyorsa yolun acik der :'( ailem zaten bosaniyim diye bekliyor . ama ben aci cekiyorum . onla devam ettikcede cekiyorum bosanirkende cekiyorum . ya duzelirse acaba bende mi hata millet nelere katlaniyor diyorumama yok . ne sevgi hissediyorum ne deger verdigi . ha varim ha yokum onun icin . onun ailesi hep annesi ve kardesi olarak kaldi . beni alamadi o aileye . yuva kurdugunu bilemedi . karim diye sahip cikamadi . canim aciyor ama erteledigim ayrilik geldi catti sanirim :'( herkes yarin senden guzel haberler bekliyoruz diyor yani bitti dememi bekliyorlar dusunun boyle bi evlilikti .... of bugece nasil gecicek bilmiyorum. keske bi mucize olsa
Allah yardimcin olsun. Olmuyor iste bende de vardi ana kuzusu varsa yoksa anasi kardesiydi onun icin herseyi. Olmadi sahip cikamadi bana. Hakkinizda hayirlisi zor

Allah yardimcin olsun. Olmuyor iste bende de vardi ana kuzusu varsa yoksa anasi kardesiydi onun icin herseyi. Olmadi sahip cikamadi bana. Hakkinizda hayirlisi zor
Tamda aynı cümleyi kuruyorum sürekli varsa yoksa anası kardeşi .... Sahip çıkamadı bana . . Amcasina da demiş ki benim anneme gitmemi istemiyor onlardan kıskanıyor . Bende anlattim adama anladı hak verdi ama benim aptal kocam beni hiç anlamadi :KK43:((( kimse ona annenle görüşme demiyordu . Ama o denge kurmayı bilmedi .....

Tamda aynı cümleyi kuruyorum sürekli varsa yoksa anası kardeşi .... Sahip çıkamadı bana . . Amcasina da demiş ki benim anneme gitmemi istemiyor onlardan kıskanıyor . Bende anlattim adama anladı hak verdi ama benim aptal kocam beni hiç anlamadi :KK43:((( kimse ona annenle görüşme demiyordu . Ama o denge kurmayı bilmedi .....
Eskj esim de kafayi siyirmisti ailesiyle. Anneme gitmemi istemiyorsun diye kavga ederdi. Dengeyi saglayamadi

X