Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya şimdi ağır koku bendede baş ağrıtır miğde bulandırır kullanamam ki. Ben genel olarak yazıyorum. kimi tenlerdede ağır kokular çok hafif duruyo gerçekten hemen uçuyo koku. 20 yaşındadır tenine yakışır kokuyuda taşıyabiliyosa etrafındaki herkez beğeniyosa kullanabilir işte. Bu konular aslında kişiden kişiye çok değişiyo ben bu yüzden yaş sınırlamasını mantıklı bulmuyorum.
Ya şimdi ağır koku bendede baş ağrıtır miğde bulandırır kullanamam ki. Ben genel olarak yazıyorum. kimi tenlerdede ağır kokular çok hafif duruyo gerçekten hemen uçuyo koku. 20 yaşındadır tenine yakışır kokuyuda taşıyabiliyosa etrafındaki herkez beğeniyosa kullanabilir işte. Bu konular aslında kişiden kişiye çok değişiyo ben bu yüzden yaş sınırlamasını mantıklı bulmuyorum.
Katılıyorum. Mesela Amerige en sevdiğim ve kendime en yakıştırdığım parfüm. Sözde 40 yaş üstü ve ağır. Tamamen ten kimyasıyla ilgili. Yaşım 20 ve ağır babaanne işi denilen birçok koku da tenime yakışıyor. Angel, Amerige, Hypnotic Poison gibi... Hep de olumlu tepkiler aldım.