• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yves Saint Laurent Cinema

Ben parfümlerde şu yaş sınırlamasını hep saçma bulmuşumdur. Nedir yaa yok 30 yaş üstüne gider yok 25 altı gençlere gider yok anneanne kokusu vs.
"Dersinizki ağır bir parfüm olgun bir parfüm bu yüzden daha olgun daha ağırbaşlı kişilere yakışır. Delidolu genç kızlara yakışmaz." Ozaman eyvallah derim. Çünkü parfümü taşımakta çok önemli buna inanırım. Öyleki 23 yaşında bi kız çok ağırbaşlı olgun durur bu parfümüde seve seve kullanır etraftan tepkileride olumlu yönde olursa neden kullanmasınki bu kız bu parfümü?
Daha genç kokularıda canlı kokular tatlı kokular vs. 30 yaşunda ama içi kıpır kıpır gencecik hisseden bi bayan seve seve kullanamazmı yani? Bu sınırlama noluyo hiç anlamıyorum. Bana göre parfüm işi zevk işidir. He senin hoşuna gitmez kullanmazsın. Ötekinin hoşuna gider ona yakışır kullanır. Bunlar göreceli kavramdır. Nerde okusam 10 kişiden 6 sı hep aynı şeyi yazıyor saçma bir düşünce olduğu içinde birtürlü anlam bulamıyorum..

parfümdekı yaş sınırlamasını eskıden bende anlamzdım. Yaşım buyuyunce parfümün yaşla doğru orantılı olduğunu anladım.Mesela cınema çok ağır bır kokudur.Genç 20liaşlardakı bır arkadaşımız kullansa hiç hoş durmaz çünkü taşıyamaz.Yaşa uygun kullanılırsa anlam kazanır dıye düşünüyorum.

Ben öyle düşünmüyorum. Parfümü taşımak önemlidir tabiki. 20 Yaşındaki bi kız ağırbaşlı olur olgun hareketleri davranışları olursa taşıyabilirse bu parfümü gayetde güzel kullanır bence. Deli dolu takılan kıpır kıpır yerinde duramayan bi kız için bencede uygun değildir taşımak önemli :34:

Eğer 20 yaşında bi kız gayet olgun biriyse taşıyabilirse bu parfümü neden kullanamasın? Deli dolu genç bir kıza tabiki yakışmaz benim anlatmaya çalıştığım bu. Yaş sınırlaması değil bence zevk meselesi ve taşıyabilmek önemli :34:

benım anlatmak istedığım şu: genç bır insan ağır kokuyu nıye sürsünki? gençlere yakışmıyor zaten.Erkekte bayanda hoş kokmalı ama ağır koku mıde bulandırıp baş ağrıtıyor.

Ya şimdi ağır koku bendede baş ağrıtır miğde bulandırır kullanamam ki. Ben genel olarak yazıyorum. kimi tenlerdede ağır kokular çok hafif duruyo gerçekten hemen uçuyo koku. 20 yaşındadır tenine yakışır kokuyuda taşıyabiliyosa etrafındaki herkez beğeniyosa kullanabilir işte. Bu konular aslında kişiden kişiye çok değişiyo ben bu yüzden yaş sınırlamasını mantıklı bulmuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya şimdi ağır koku bendede baş ağrıtır miğde bulandırır kullanamam ki. Ben genel olarak yazıyorum. kimi tenlerdede ağır kokular çok hafif duruyo gerçekten hemen uçuyo koku. 20 yaşındadır tenine yakışır kokuyuda taşıyabiliyosa etrafındaki herkez beğeniyosa kullanabilir işte. Bu konular aslında kişiden kişiye çok değişiyo ben bu yüzden yaş sınırlamasını mantıklı bulmuyorum.

Katılıyorum. Mesela Amerige en sevdiğim ve kendime en yakıştırdığım parfüm. Sözde 40 yaş üstü ve ağır. Tamamen ten kimyasıyla ilgili. Yaşım 20 ve ağır babaanne işi denilen birçok koku da tenime yakışıyor. Angel, Amerige, Hypnotic Poison gibi... Hep de olumlu tepkiler aldım.

Katılıyorum. Mesela Amerige en sevdiğim ve kendime en yakıştırdığım parfüm. Sözde 40 yaş üstü ve ağır. Tamamen ten kimyasıyla ilgili. Yaşım 20 ve ağır babaanne işi denilen birçok koku da tenime yakışıyor. Angel, Amerige, Hypnotic Poison gibi... Hep de olumlu tepkiler aldım.

Dimii tenle alakalı bu parfüm işi bencede zevk meselesi yani. Heleki cinema gibi bi parfüm tene yakışınca harikalar yaratıyo resmen. Bu tarz kokular kokunun asil olduğunu her tene yakışmadığını ve buda kokunun kalitesini gösterir . Bana göre imza parfümlerden biri :31:

Back