• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yves Saint Laurent Cinema

monica belluci de bunu kullanırmış diye okumuştum çok hoş bir parfüm..klas ve feminen deneyin derim:)

kızlar bu koku durdukça coc madmazele benziyor hatta nerdeyse aynı oluyor geçen bir bileğime coco matmazeli diğerine cinemayı sıktım bir müddet sonra ikisiinnde alt notlarında aynı kokular kaldı çok çok az bir fark var sadece ya da ben öyle algıladım.

Bu parfümü geçenlerde tekrar denedim, bence çok başarılı bir koku....durdukça güzelleşiyor...ama biraz ağır bir koku olduğu için her tene yakışmayabilir...

cinema çok fazla yoğun bir koku değil gibi sanki aklımda öyle kalmış benim daha çok fresh bir koku vanilyası az tarifi zor bir koku.

sewgiLim vücut kremini aLmamı tavsiye etmişti aradım ama buLamadım.bi çok kozmetik firması cinema diyince hiç duymadık biLe dedi bana :)

çok güzel bir parfüm ne çok ağır ne de hafif bir parfüm beyaz tenlilere çok yakışıyor kendimden biliyorum nereye gitsem adını soruyorlardı bayanssulusmile

Testerini bugün denedim... ilk sıktığımda aynı armani code gibi koktu hatta armani code buna özenmiş falan diye düşündüm bir süre.. üst notalar uçtuktan sonra yaklaşık 15 dk sonra falan orta notalar çıktı code kokusu kalmadı ama bana bu kısım ekşi geldi sanki vişne gibi koktu ve sevmedim. Sıradan geldi bir de...

Saatler sonra tekrar bakıyorum alt notalar kaldı artık ama o ekşilik hala var buna karşın şık ve klasik bir şekerlilik var. Aynı şişesi gibi klasik bir parfüm. Hani beğenenin yıllarca kullanabileceği cinsten bir klasiklik.

Ben pek sevmedim dünyanın en sexy 10 kokusu arasına nasıl girmiş anlamadım ama beğenene bişey demem zira kokular tene göre çok değişiyor ve sanırım bana olmadı.

ben beyaz tenli olmama rağmen bu kokuyu kendime yakıştıramadım ve coc matmezel gibi ekşi bir koku aldım bende ki chanellerden coc mad. hiç beğenmiyorum en iticisi o bana göre ve cinemada bana aynı şeyi hissettirdi.

Bu parfüm cok övgü aldigi icin dikkatimi cekmistir.. Sonra arkadasimla parfümeriye gitmistik denedik. Ben beyaz tenliyim herkes bu parfümü bana cok yakistirdi. Diger gün arkadasimla gittigimizde bu sefer o denedi hakikaten ona yakismadi daha böyle kolonyalimsi koktu onda agirlasti teninde.. Ben de hep daha sekerimsi kokuyor.. Yakisana yakisiyor.. Ama asik oldugum yegana koku. Zaten kolay kolay parfümde sevmem.. Setini aldim dus jelini ve vucud losyonunu hepsini kombine sekilde kullaninca daha da seksi kokuyorsunuz sanki..

Tenine yakisanlara tavsiye ediyorum. Dört dörtlük bir parfüm

yıllardır kullandığım 1.sıradaki parfümüm bu kokuya ağır diyene şaşarım asla ağır koku sınıfına konamayacak bir kokudur..oldukça kadınsı, genç hissettiren ve her kokusunu alanın beğendiği bir koku asla vazgeçmem..

bende sevilde vanilyalı bir koku istediğimde cinemayı sıkmışlardı ve çok beğenmiştim.Durdukça güzelleşiyor.sonra çilekte indirime girince hemen aldım.kalıcılı,kokusu çok güzel aradığım parfümü buldum gibi.bulgari yasmin noi ile cinema artık kışın vazgeçilmezlerim oldular.

Cinema'yı sevmeye çalışmama rağmen sevemedim bir türlü.İlk sıkıldığında çok hoşuma gidiyor.Sonra epey bir ağırlaşıyor.Anneannelerimizin kullandığı eski parfümlere benziyor.
Yakışana çok güzel de yakışıyor.

ben bu kokuyu düğün günümde tekin acar daki makyajımı yapan güzel kız önerdi ve ogün kullandım kızlar bayıldım
baharatlı bi koku yaza belki ağır olabilir ama müthiş çok beğendim o kokuyu duydukça düğünümü
haturlıcam :21:
en yakın zamanda alacğım ama çok tuzlu :12:

Vanilyalı ama aynı zamanda çiçeksi de ...fragrantica da oryantal çiçeksi grubuna almışlar.Bana güzel bi parfüm gibi geliyor.Beğeneni çok.:34:

çok mrk ettim bu kokuyu ama coğu kişi beyaz tenliyim yakıştı demiş esmer bayanlardan kullananlar varmı??

kızlar bende bu kokuyo bir alışveriş merkezinde denedim,5dk durduktan sonra aman tanrım,sonuç hüsran...böyle ağır tiksindirici bir parfüm hiç kullanmadım hayatımda.lavaboyu bulup bileğimi yıkayana kadar midem ağzıma geldi.belki benim tenime uymamış olabilir ama hatırlamak bile istemiyorum.faciaa....:37:

Bu gün D&P den aldığım sıcak bi koku.Kimse sormadı ama yanımdan geçenlerin tepkisi kokunun gerçekten güzel olduğuna ikna etti beni.Isındıkça başkalaşıyo sanki kış için süper :90: çok güzel bi koku etkileyici böyle.Bide kendi kokumla çok uydu misler gibi iyiki almışım bu arada esmer tenliyim ve kesinlikle tavsiye edebilirim:97::97:

Back