Kesinlikle evidence hayatımda kokladığım en güzel parfümdü kuzenimde vardı bana da getirmişti yurtdışından,tek kelimeyle muhteşem!
evet kullandm. doğal olduğu için cilt bakımı ve kozmetik ürünleri şahane. fiyatları orta düzeyde bi rimel 45 tl fondoten 70 tl civarıydı. ama parfümlerinin çoğunu beğenmedim. bir tane güzel bulmuştum sıktım ama 1 saat bile kalmadı.:)doğal parfümler çevre için iyi ancak kalıcık 0.
Bu fiyatların Avrupa mağazalarında 5'te biri fiyatına satıldığını görünce Türkiye'deki mağazasından bir sabun bile almamaya karar verdim.
Yurtdışında gayet normal sıradan bir marka iken burda şişirilmiş fiyatlarla insan kazıklayan bir markaya dönüşmüş.
Daha geçen hafta burda 55 tl'ye satılan bir nemlendiriciyi Viyana mağazasından 6 euro'ya satın aldım. 3,5 tl'ye rimel, 3-4 tl civarında duş jelleri vs. Ki bu cadde Viyana'nın en ünlü caddesinde bir mağazada.
Güzel ürünleri var, ama bir daha asla bu kazıkçılığa alet olmam.
ben evidence aldım ama daha denemedim. baya bi indirime gelmişti bana kuponla. arkadaşımın biri tendre yasmin kullanıyor ve baya bi kalıcı oldu onda...
müge çiçekli parfümünü yeni çıktığında 50tl'ye almıştım ama hemen uçuyor. bir de maalesef kokusunu kolonya zannedenler oluyor.bir daha da yves rocherden parfüm almayı denemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?