göz makyaj temizleme jelini almayı düşünüyorum kullanan var mı?
pembe renkteki göz makyaj temizleyicisini almıştım ben, serinin adı malesef aklımda değil. eğer o pembe renkli serinin göz makyaj temizleyicisini alacaksan hiç alma derim çünkü bildiğin yağ, ve çok katıkullanımı hiç ama hiç kolay değil..
aldım ve işkenceye döndü benim için kullanmasıi bıraktım bi kenara..
ama mavi şişedeki express göz makyaj temizleyicisini vs diyorsan onları kullanmadım, bi fikrim yok :)
ama pembe olanı alma derim ben =)))
Teşekkürler canım bilgi için. :)
Ne kullanıyorsun peki sen?
Mrb :)
Rica ederim tatlım, ne demek :) Her zmn :)
Ben bioderma - sensibio H2O - 250 ml - bunu kullanıyorum, eczanelerde satılıyor :) pembe kapaklı :)
Bir tanede gene bioderma'nın white objective H2O sunu kullanıyorum :) Bu da 200 ml :)
İkisinden de çok memnunum, bütün yüzdeki makyajı temizlemek için kullanıyorum :)
White objective olan eğer çilin veya kahverengi leken falan varsa onların rengini açmayada yarıyor :) Bende yok, ama genede aldım, kullanırsan memnun kalacağına eminim.. Fiyatı 49 lira gibi bir rakamdı ama emin değilim, bir şişe uzun süre gidiyor zaten, alalı çok oldu :)
ikisi var bende, hangisini canım isterse onunla temizliyorum yüzümü :)
Sebo Specific serisinden çok memnun kaldım.
Parfümleri gerçekten çok güzel, kalıcı ayrıca.
Bitkisel oldukları için gönül rahatlığıyla sıkabiliyorum. Ayrıca çok bilen yok markayı, onun için parfümlerde pişti olmuyorsunuz kimseyle :)))
Yeni çıkardığı siyah noktalar için olan seriyi aldım, mavi kaplı, pure system, Bence şimdiye kadarki yaptıkları en iyi yüz yıkama jelini yaptılar :) Yapış yapış değil ve etkisi ilk dakikadan hissediliyor, ama alacaksanız set halinde alın derim :)
Banyo keyfi için köpüklerini beğenmedimHiç köpürmedi (( Tam bi hayal kırıklığı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?