- 6 Nisan 2010
- 1.622
- 163
- 163
Luminelle serisi uygun fiyatlı olmasıyla ünlü (türkiye) ancak metro city deki görevli o serinin kaldırılacağını söyledi bana. yani artık daha kaliteli olan couleurs nature makyaj serisi satılacakmış. sanırım kalitesiz denilen ürünler luminelle'den çıkıyo. (gerçi ben rimelinden memnunum)
Başka ülkelerde çok ucucz olabilir ancak türkiyedeki birçok markaya göre kaliteli buluyorum.
Krem olarak karma cildime sebo specific matlaştırıcı krem kullandım, şuan için çok memnunum.
Kullanmayacağım ve denemiyeceğim tek ürünü güneş ürünleri.
eğer yüz içinse: yukarıdaki resimde ki arındırıcı peeling 27,90 mış. birde daha uygun fiyatlı 'maske' serisinde kayısı çekirdeği özlü peeling var 15 lira ama onu kullanmadım.
güle güle kullan güzel görünüyolarkremin aynı serisinin ultra matını kullanıyorum. peeling'i üye olduğumda hediye ettiler, parfümlerine söz yok zaten
bu parfum serisi cok hos evet, buna katiliyrm, bende mimosa olani vardi, annemde ise pembe bir cicekti adini unuttm.
peki kremle ilgili birsey soracam, kullanmadigin zmn kullanma ihtiyacini duyuromusun? birde cok ozel degilse, yas grubun ne?
peelingim bitmek üzere bu markadan almak istiyorum hangisni önerirsinz
birde fiyatı ne kadr
internet sitesindende bakabilirsin canım bu markaya..inositol içeren bir yüz yıkama köpüğü var,tavsiye ederim,peeling kullanmaya gerek bile kalmıyor,bence bir bak buna da..
tşk ederm canım bakıyorum şimdii
fırçaları güzel hemde uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?