Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar Yves Rocher ürünlerini yeni keşfettim diye sevinmiştim ama burada olumsuz birçok yorum okuyunca keyfim kaçtı.Bir haftadır kullanıyorum çok memnundum.Paraben içeriyor ve yüzümde yağ bezeleri oluşturdu diye yazanlar var,bu çok fena,gerçek mi acaba?
Ben göz makyajı için Bioderma Sensibio H2o bazan da Lancome un Bi facil ini kullanıyordum,şimdi Yves Rocher Ekspres i aldım daha kullanmadım.
ben de yves rocher ürünlerinin paraben içerdiğini biliyorum bunu öğrenmeden önce sürekli kullandığım bir markaydı ama artık kullanamıyorum. Sanırım bazı ürünlerinde oluyor bazılarında olmayabiliyor araştırmak lazım.
Ben maalesef ürünleri kullandıktan sonra öğrenmiştim, aslında etkisini gördüğüm bi markaydı paraben içermese kullanmaya devam ederdimÜrünlerin parabenli olanlarini parabensizlerle degistirdim.Bir daha da bu markayi almadim.
benim cildim yaglı sample kullanmıştım makyaj altı için memnun kaldım tam boyunu aldım.bende yaseminli parfümü merak ediyorum kullanan varmı bide dogum gününde alışveriş yapmadanda hediye alınıyormu?
Merhaba,
Kadınlar günü indirimi başlamış.
Ben de Sebo Vegetal Gözenek Sıkılaştırıcı ve Kusur Giderici Nemlendirici Jel Kremini kullanmak istiyorum fakat emin değilim, kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir misiniz?
Aynen öyle, bildiğin Nivea ayarı dandik bişey.yves rocher fransada basit bir market markası. bizim kendi markalarımız flor mar golden rose neyse o . yerli malı alalım daha iyi çünkü sırf yabancı diye ederinin 2-3 katı para ile satıyorlar hiç de özel bir ürünleri yok
fondötenlerini denemeyi çok istiyorum memnun mmnusunuz kızlar?
Yves Rocher eğer Peta'nın sitesine bakarsanız hayvanlar üzerinde deney yapan bir marka, bitkisel içeriğinin yanında çoğu ürününde paraben (vücut kremleri, losyonlar) ve sülfata (özellikle şampuanlar) rastlamanız da mümkün.
Kızlar bu üçlüyü kullanıp memnun kalan var mı? Bir de ürünlerin içerikleri hakkında bilgisi olan? Ben bitkisel diye biliyordum ama paraben var diyen olmuş?
Eki Görüntüle 1783286
Almadım canım,yorum yapamayacağım malesef.bu ürünleri alıp kullandınız mı? sonuçlarını merak ettim de nasıl memnun kalındı mı diye
Almadım canım,yorum yapamayacağım malesef.