• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yves Rocher Ürünleri Kullanıcı Tecrübeleri

[h=1]Akneleri ve Siyah Noktaları Yok Eden, Matlaştırıcı, Kusur Giderici Bakım Kremi[/h]Siyah Noktaları Yok Eden, Gözenekleri Derinlemesine Arındıran Temizleme Jeli
Akne Kızarıklıklarını Hafifleten Gözenekleri Arındıran Matlaştırıcı Tonik

3lü set şeklinde aldım bugün,iyi gelir umarım.Kokusu falan çok hoş.
:12:

Yves Rocherın bazı ürünleri gerçekten çok güzel, özellikle papatyalı toniği, kayısılı yüz maskesi,hammam serisinden argan yağı kil maskesi çok başarılı... ama maalesef çoğu ürünü paraben içerdiği için kullanmayı bıraktım, paraben içermeyen ürünlerinden arnica el kremini ve ıhlamurlu saç açıcısını tavsiye ederim. Saç açıcısını ıslak saça sıkıorsunuz kolay taramak için saçı yağlandırmıyor ve çok güzel ıhlamur kokuyor (koku saçta kalmıyor yalnız) :34: el kremi de eli yağlandırmadan çok güzel nemlendiriyor.

Genelde parfümleri beğenilmiş ama hiç kalıcı olmuyor bende parfümleri:50:

Arnica gece el kremi kullanıyorum ve çoook memnunum, muhteşem nemlendiriyor ve besliyor.
Kayısı çekirdek özlü vücud peeling kullandım, fena değil ama aman aman da bir şey değil bana göre.
Pembe roll-on harika bence.
Ovale lifting kullandım turuncu kapaklı hem gündüz hem gece kremi aldım. Sıfır etkisi. Hiç memnun kalmadım. Boşa gitti para.
Geçen sene sebo serisinden 2si bir arada makiyaj temizleyici+losyonu kullandım. Çok güzel bir üründü! Ama az önce sayfasına baktım, onu bulamadım... :18:

Arnica gece el kremi kullanıyorum ve çoook memnunum, muhteşem nemlendiriyor ve besliyor.
Kayısı çekirdek özlü vücud peeling kullandım, fena değil ama aman aman da bir şey değil bana göre.
Pembe roll-on harika bence.
Ovale lifting kullandım turuncu kapaklı hem gündüz hem gece kremi aldım. Sıfır etkisi. Hiç memnun kalmadım. Boşa gitti para.
Geçen sene sebo serisinden 2si bir arada makiyaj temizleyici+losyonu kullandım. Çok güzel bir üründü! Ama az önce sayfasına baktım, onu bulamadım... :18:

Ovale lifting'in maskesini alıcaktım ama hevesim gitti şimdi sen böyle söyleyince :14:

Maskesini kullanmadım aslında, sadece kremleri aldım. Gerçi kremler böyle olunca maskesi da aynıdır herhalde..

Boynunuzda çok mu sarkma var özel değilse sormak isterim, yoksa benim gibi önlem amaçlımı kullanmak için almıştınız? Belki maskesini alıp bi denerim. :17:

Pur Dedir de Lilas parfümünü kullandım güzel bir çiçek kokusu fakat kalıcılığı sıfır. Hindistan cevizli parfümünü aldım ancak kullanamadım ağır kokuları hiç sevmem ve çok yoğun bir kokusu var pek bana göre değil. Ama kalıcılığı fena değil. Kazağımda bir gün kaldı kokusu. Kayısılı peelingini kullandım o da yüzümde sivilce yaptı. Yağlı saçlar için ısırgan otlu şampuanını kullandım onun da market şampuanlarından pek farkı yok sadece kokusu çok güzel. Bu marka benden geçer not alamadı tavsiye etmiyorum.

Boynunuzda çok mu sarkma var özel değilse sormak isterim, yoksa benim gibi önlem amaçlımı kullanmak için almıştınız? Belki maskesini alıp bi denerim. :17:

Ay afedersiniz ancak gördüm mesajınızı..:17: Yok boynumda hiç sarkma yok aslında ama yazın diyetle hızlı kilo verdiğim için zayıflayan gıdı bölgesi çok yumuşadı... kendi kendine toparlayacaktı tabii (ki böyle de oldu) yine de hızlandırmak adına bir takviye yapmak istedim. Mağazadaki satıcılara bir güzel anlattım durumumu hatta hepsi bakar ve dokunur bile oldu ve bu kremlere ortak bir karar verdiler. Demek ki bir kişinin bilgisizliğinden kaynaklanan birşey değildir...
Yani benimkisi önlem değil tam tersi acil bir takviye amaçlıydı. Belki de bu seri gerçekten önlem içindir.. sadece bana ekipçe yanlış tavsiye edilmiştir.. Belki de cildime uygun gelmemiştir sadece.. Yine de maskesini deneyin derim. Maskeler genelde daha yoğun olduğu için daima daha etkilidir. Keşke bende o zaman alsaydım.. :18:

cure solitions maske aldım düzenli kullanıcam. etki görürsem serum ve göz çevresi alıcam. sonucu yazıcam. yaş 28.

cure solitions maske aldım düzenli kullanıcam. etki görürsem serum ve göz çevresi alıcam. sonucu yazıcam. yaş 28.

bugün inositol serisinin göz ve gece kremini aldım 25 yaş sonrası ilk kırışıklar içinmiş. az önce sürdüm ikisinide, göz kremi pembe sedefli beyaz renkte umarım morluklarda etkili olur. her ikisi içinde 1 ay sonra kesin bir şey söyleyebilirim. bu markayla ilgili düşüncelerim o zaman netleşicek çünkü fiyatları bayağı tuzlu umarım değer.

Şampuanı çok kötü kaşıntı ve saç diplerimde yanma yaptı.Nemlendiricisi vıcık vıcık yağlı cild çekmiyor.
Ben memnun kalmadım.

şu ana kadar kullandığım tüm ürünlerinden memnun kaldım diyebilirim beğenmediğim birkaç ürünü olmuştur.
kayısılı peelingi çok güzeldir bittikçe alıyorum, sebo specific nemlendiricisi çok seviyorum 3-4 kutu bitirdim.
pure system temizleme jeli çok güzel özellikle yazın karma cildimde parlamayı kontrol etti ve siyah noktalar konusunda oldukça başarılı bir ürün.
allıklarını beğeniyorum kalıcılıkları orta ama renkleri, dokusu çok güzel, göz kalemlerini beğeniyorum, farları keza onlarda çok güzeldir.
so elixir purple parfümünü kullanıyorum ve şahane bir koku mutlaka denemelisiniz.
yağlı saçlar için olan şampuanından çok memnunum saçlarımdaki yağlanmayı geciktirdiği için çok seviyorum.
saç dökülmesine karşı olan şampuanını kullandım bitti yine almayı düşünüyorum cidden işe yarıyor.
argan yağlı kil içeren saç ve yüz maskesi çok güzel bittikçe alınacaklardan, el kremleri, vücut kremleri çok güzeldir.
ekspres göz makyaj temizleyicisi çok iyi waterproof göz makyajını bir çırpıda gözlerimi yakmadan çıkarıyor.
kullandığım ürünlerden aklıma gelenler bunlar açıkcası bu markayı seviyorum.:)

makyajpuan'da da yorumları okudum, bazı ürünleri çok beğeniliyor mesela kayısılı peelingine ben bayılıyorum ama bazı ürünleri çok işe yaramıyor maalesef :( Yani biraz deneme yanılma yoluyla size uygun ürünleri göreceksiniz, indiirm dönemlerini takip edin bence kızlar, tam fiyata değmeyebilir çünkü....:19:

Farlarından hiç memnun kalmadım. Kalıcı değil öğleye doğru uçup gidiyo. Allıkları fena değil.. Rimelini de beğenmedim hemde en iyisi dedikleri rimel.. Rujları fena değil.. Kısacası beni hayal kırıklığına uğrattın yves rocher...

Akne kurutucu kremini aldım.Sivilceyi 6saatte kurutma özelliği var diye aldim ama hemen etkisini göremedim.2gün oldu gece gündüz kullanıyorum.şimdilerde yavas yavas tesir ediyo sanırım(tam geçmiş değil)
Bir tane de allık aldım.Allıktan memnunum/seftali.

hindistan cevizli anneme de vanilyalı parfüm kullandık fena değil ama sonuna yaklaşınçıbığı kısa geliyor ne sık sık gelmiyor
sebo mu zero mu o seriden tonik cilt temizleyici ve gözenek sıklaştırıcı krem ve maske kullandım maske çok bir işe yaramadı diğerleri güzel benim cildim yağlı ve geniş gözenekli bitkisel kökenliler az geliyor illa kimyasallı birşeyler olacak cildi çok sorunlu olmayanlar için güzel bence
ruj ve farını denemek istiyorum ben mat renkte olanları seviyorum bu markada vardır heralde matlar
birde banyo tuzları nasıl bişey acaba
şampuanını almştım yıllar evvel ne iyi ne kötü

Benimde kullandığım ürünler genelde tonik ve kuru ciltler için kremleri oldu. En son da nar özlü sözümona cilt canlandırıcı peelingini aldım. Ama fıss yani:) Hydra vegetal krem var kuru ciltler için nohut büyüklüğünde alıp kullanmanız yeterli oluyor. Aynı serinin toniğini de aldım ben... Alerji yapmadı cildime şimdilik. Bir de koyu yeşik kavanozlu bir serisi var adı aklıma gelmedi:) orta yaş kırışıklığı ve cildi sıkılaması için almıştım... Mükemmel yerine fena değil diyebilirim ancak:) Sonucta bu markanın ürünleri özellikle kart kullananlara bayagı uygun oluyor..

Renkli kozmetiğinin iyi olduğunu düşünmüyorum. Daha doğrusu dayanıklılığı konusunda kalıcı oldugunu sanmıyorum. Bir kaç kez denemiştim..

organic vanilla isimli vücut sütü ve parfümünü(parfüm mü vücut spreyi mi onu da anlayamadım ya neyse) kullandım. vücut sütü parfümden çok daha güzel kokuyor ve daha kalıcı. bildiğimiz kremalı bisküvi :) ama parfümü tek başına kullanırsanız hiç kalıcı değil. gerçi ikisi birlikte kullanılınca bile aman aman kalıcılığı olduğunu söyleyemem. ama bir de hindistan cevizlisini deneyeceğim, merak ediyorum.

bir de o vücut sütlerinden alırken yanına bir adet de pompa almayı unutmayın. ben almayı unutmuşum işkence çektim o şişenin koskoca ağzıyla :26:

Back