• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yves Rocher Ürünleri Kullanıcı Tecrübeleri

Şimdi cep tel ime mesaj geldi. Kadınlar gunune özel Yves Rocher'de tüm ürünlerde net %30 indirim varmış. Yarın başlıyomuş indirim, üç gün sürecekmiş.son gün 10Mart Pazar diyo.

ben de şampuanlarını ve yüz temizleme jellerini kullanıyorum,şampuanından çok memnunum ama yüz temizleme jeli biraz makyaj bırakıyor

sebo specific ultra mat kremını aldım ama neden aldım bılmıyorum cıldımde parlama yok yağlı da değil. satan kıza kandım :) bu urunu kullanan kullanmak ısteyen varsa satabılırım ya da takas edebılırız bır nemlendırıcı ıle...

merhaba,

Ben uzun süre Paris'te yaşadım babamın işi nedeniyle. Yves rocher'den güneş ürünleri, duş jeli, parfüm vs alırdım. Hiç renkli kozmetik almamıştım. Fakat bir dönem (1999-2000 yıllarıydı) birçok insandan yüzde ürtikerler, alerjiler, döküntü ve sivilcelenme vakalarına şahit oldum. Bir daha da yüzüne bakmadım. Ama dediğim gibi zun yıllar önceydi belki artık öyle değildir.

merhaba,

Ben uzun süre Paris'te yaşadım babamın işi nedeniyle. Yves rocher'den güneş ürünleri, duş jeli, parfüm vs alırdım. Hiç renkli kozmetik almamıştım. Fakat bir dönem (1999-2000 yıllarıydı) birçok insandan yüzde ürtikerler, alerjiler, döküntü ve sivilcelenme vakalarına şahit oldum. Bir daha da yüzüne bakmadım. Ama dediğim gibi zun yıllar önceydi belki artık öyle değildir.
Yıllar sonra alevlenen ürtikerimin sebebi bu mu acaba :52: Yves rocher makyaj ürünlerini kullanmaya başlamıştım bir tesadüf diye düşündüm şimdiye kadar :(

Ben bu konuyu açalı uzun zaman oldu, zamanla bir çok ürününü denedim. Genel olarak, hiç bir zararı olmadı makyaj, yüz kremleri ve vücut serilerini denedim diğerlerini bilmiyorum. en çok makyaj ürünlerinden memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum ama bakım kremlerini belki bir daha alırım kesin değil.

çin'e açılıp hayvan deneylerine başlamasaydı evet kullanırdım ama isterse cildimde mucizeler yaratsın, yine de bu işkenceye destek olamam.

siz de olmayın...

"markanı kendin seç" topiğine duyarlı arkadaşları bekleriz...

ben bütün ürünlerini kullandım yes rocher markanın, kalemi eyelineri allığı, fondoten serileri, pudarı, rujları, maskeleri ve peeelingi.... genel olarak hepsinden memnunum, ama normalde çok fazla ruj kullanmayan ben bu markanın rujlarını dior la bir tutuyorum. çünkü diorun rujlarındaki mükemmel his yves rocherdede birebir aynı ve kaliyeli, dudakta hangi tonu sürsem güzel duruyor, kalıp gibi durmuyor....

fondotenleri de bitkisel olduğu için yoğun kapatıcı olanı yok ama pudrası inanılmaz bütünlük sağlıyor ve kadife gibi duruyor yüzde, bu markanın pudrasını çok seviyorum...

peelingi cildime tahriş yapmayan sonrasında bebek gibi his bırakan bi yapıda, rimeli yapay durmuyor ama beklentiyi karşılıyr, takma kirpik gibi değilde yoğun doğal kirpik gibi duruyor...

yani ürünler birkisel olduğu için yüzde fazla yapay bi görüntü vermeden kozmik görevini yerine getiriyor. birde tavsiyem internetten almamanız, mağazadan alırsanız deneme ve yanında numune hediye alma şansınız olur... ben her ürün aldığımda bi eyeliner çektirmeden çıkmazdım ordan:) hepsi makeup artist

Selam,Makyaj malzemelerini hiç kullanmadim ama vücut kremleri,sabunlari ve Deodorantlari cok güzel.

sebo specific ultra mat kremını aldım ama neden aldım bılmıyorum cıldımde parlama yok yağlı da değil. satan kıza kandım :) bu urunu kullanan kullanmak ısteyen varsa satabılırım ya da takas edebılırız bır nemlendırıcı ıle...

canım mesaj attım krem ıcın mesaj ktun ne yazık kı dolu

bende kayısılı peelingi var, güzel bir peeling. parfümü falan da var birkaç tane ama ülkemizde inanılmaz pahalı. fransa'da 2 euro'ya aldığım toniği burada 20küsüre görünce kendimi enayi gibi hissetmeye başladım. anca indirime girdiğinde uğrayacağım bir marka.

göz makyajı temizleyicisini kullanmaya başladım. çok memnun olduğumu söyleyemeyeceğim. iyice sildiğim halde sabah uyandığımda göz çevremde rimel kalıntılarıyla uyanıyorum.
benzer bir durum yaşayanınız var mı? :26:

Yves Rocher ın tüm ürünlerini kullanıyorum parfümleri dahil olmak üzere.... Çok kalitelii herkese tavsiye ederimm.. Ancak Türkiye de çok pahalı Fransa da çok uygun....

evidence adlı parfümüne bugün bittim resmen.ama 175 tl olunca girmemle çıkmam bir oldu.bileğime sıkmıştım bi fıs hala da kokuyor buram buram.gidip alayım diyorum.indirimleri ne zaman oluyor bu markanın yahu bilen var mı?indirimi beklesem?

Back