YüzYılın ethik sorusu

Tuylu Mdonna

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Mart 2007
407
6
621
örneğin işe yeni girdiniz yada işyerine yeni eleman geldi........

yada akrabanıza gittiniz aa bi baktınız kuzen yiğen yenge hala her kimse işte o...........

veya komsuya çaya gittiniz adamın karısı kızı metresi her kimse işte o........

bi baktınız ki KKya üyeeeeeeee:47:
yani KKya uye olan bi tanıdığa denk geldiniz :23:

a-aa sen KKya üye misin diye sorup açık mı veririsin
şeytanca belli etmeden
a-aaa burasıda ne,:26: napıyorsunuz burda deyip hmm güzelmiş mi dersiniz????
VE
Neden

ben sorupta kaçanlardan olmayayım;
hiiiç belli etmezdim nickini öğrenirdim.... aman anlamam ben ne ne bu şimdi kadın muhabbeti mi derdim :9: gelmiş geçmiş konularına bakardım
onunda aynısını yapacağını tahmın ettiğimden asla kendimi deşifre etmezdim herşeyi yazıyoruz yeri geliyo

alemsin valla acil servis:))
aynı durumla bende karşılaştım dolaylı olarak.benim kk ya üye olduğumu bilmeyen(zaten yeni üyeyim)bir arkadaşım aynı şehirde yaşadığı bi arkadaşını ipuçlarından yola çıkarak bulmuş ve boş bulunup kk da ki bi konuya yazarken kendini de deşifre etmiş tabi karşı taraf pek memnun değil ama eli mahkum orda ki konuları da takip ediyo ve yazıyo bizim ki de her gece işten eve gelince girip mesajlarını kontrol ediyoiyice takmış yani.bana da nickini söyelemek istedi o kızın ama ben bilmek istemiyorum burda kendimi özgür ve huzurlu hissediyorum tanıdığım birinin mesajlarını okurken kendimin de deşifre olup böyle bişey yaşama stresini düşünüyorum hemen ve iyi ki de bilmiyorum o kızın nickini.

eşim kk ya takılıdğımı biliyo ama nickimi ona bile söylemiyorum, başkasına niye söyliyim ayol, ama karşımdakinin nickinide merak etmezdim, araştırmazdım doğrusu, sonuçta gerçek hayat başka burası başka, neden burda ne yazdığını merak edeyim ki

Ben karşımdakinin nickini merak ederim ama sormam ya da bu siteye üye olduğumu belli etmem. Karşımdaki kişiyi rahatsız etmek istemem. Bu siteyi hiç duymamış olduğumu bile söylerim o durumda.

Valla geçen sene mi ne bu tarz bir olay başıma geldi .Arkadaşlarımla epilasyon hakkında konuşuyorduk benim çok yakın bir arkadaşım kk da epilasyonla ilgili yazıları okudum o yuzden XXXX yerinde epilasyon yaptırıyorum dedi.Tabi ben oradan atlamıştım nickin ne bilmem ne sıkıştırmıştım baya =) söylemişti o zaman ama aradım taradım bulamadım=) hiçte üstüne gitmedim sonra öylece kapandı konu .

Son düzenleme:

tabiki kime ne buraya üye ise gözümde değeri yükselir ama kendi nikimi söylemem nerden bileyim fikirlerimi sevdiğini? Iyi insan mı kötü insan mı?

Benim adım ve fotom ortada zaten :)) ben üye değilim deme gibi bi şansım yok. foto değişebilir ama deşifre ettim edeceğim kadar kendimi :))

benim anne, baba, nişanlı, kardeş, kuzen hepsi kk ya üye olduğumu biliyorlar
ama nickimden emin değiller büyük ihtiamlle nişanlım ececimx i görmüştü bi ara bende he o deyip geçmiştim :)
çevredekilerde benim adımla üye olmayacağmı düşündükleri için bulmazlar
ama isteyen bulsun gizlim saklım yok
özel olanları zaten özelden konuşuyorum

kk yi bilmiyormuş gibi davranır
üye olduğumuda söylemem

Desifre etmem kendimi,kimseyide merak etmem zaten.Biri duysa ötekine söyler rahat rahat yazip dertlesmek varken kendimi kasamam valla..

soruyolar bazen faceteyken, nette dolasiyorum müzik dinliyorum falan gecistiriyorum:86:

su kadarcik özgürlügümüzde olsun herseyide bilmesinler yani:12:

Son düzenleme:
Back