Ben düzenli yaptıranlardanım ...inanılmaz mucizevi birşey...özellikle sigara kullananlar için olmazsa olmaz..ilk yaptırdığımdan birgün sonra hayatında almadığım kadar derin nefes alarak uyandım..hiç öyle nefes aldığımı hatırlamıyorum..arka sırt bölgeme 7 kupa atıldı sünnet bölgesine..yani yaşamsal organlara kalp,böbrekler,ciğerler,kuyruk sokumu ve ense...6 ay sonra ikincisini yaptırdım bu kez dizlerimde oluşan ağrılarım için dizimin arka kısmına 2 kupa atıldı birkaç gün sonra tamamen geçti..ayrıca çarpıntım ve ellerimde titremelerimde geçmişti..Pandemi sebebi ile 1 yıl ara verdim.3 gün önce yaptırdım bu kez başıma ve timüs bölgesine(iman tahtası denen yer,gerdanın az altı) yaptırdım aşırı kaygı ve depresyon durumu olduğunu söyledim yapan kişi buraya da kupa atalım o zaman dedi..ya inanirmisiniz 3 gündür sakinleştirici almış gibi geziyorum leyla gibiyim
Kendim yaptırmasam,biri söylese asla inanmazdım inanılmaz bir dinginlik yaşıyorum
Migren ataklarım içinde başınada yaptırdım bakalım ona nasıl bir etki yapacak...buradan paylaşacağım