Yüzüne hacamat yaptıran var mı?

Rhea Silvia

Kedisever
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2021
1.771
2.590
Merhabalar hanımlar. Konuyu yanlış başlığa açmadım umarım 🙈
Ben yüzüme hacamat yaptırmayı düşünüyorum bir sürü faydası varmış, yaptıranlar memnunlar. Burada yaptıran varsa tecrübelerini yazarlarsa çok sevinirim. Yüz bölgesi olunca insan iki kere düşünüyor ama bunca faydası olunca da denemek istiyorum.

Ben yüzüme hacamat yaptırmayı düşünüyorum bir sürü faydası varmış, yaptıranlar memnunlar. Burada yaptıran varsa tecrübelerini yazarlarsa çok sevinirim. Yüz bölgesi olunca insan iki kere düşünüyor ama bunca faydası olunca da denemek istiyorum.
Yüz bölgesini hic görmedim ama abim kafasına yaptırmıstı, tansiyon, şeker bölgelerine.. Cok ürkmüştüm fotograf atmıstı bıze.. Ben de sırt bolgeme yaptırmak ıstıyorum

Ben sırtıma yaptırdım ama cesaret edip yüzüme yaptiramam diye düşünüyorum faydası oluyor mu dersen ben şimdi olsa yine yaptırırım ağrıları ciddi anlamda azalttı kovit yüzünden geçen sene den buyana gitmiyorum

Ben sırtıma yaptırdım ama cesaret edip yüzüme yaptiramam diye düşünüyorum faydası oluyor mu dersen ben şimdi olsa yine yaptırırım ağrıları ciddi anlamda azalttı kovit yüzünden geçen sene den buyana gitmiyorum
Sırtıma kesin yaptıracağım. Kalp hizama. Yüzüme ben yaptıracağım galiba. O kadar medikal işlem yaptırdım bundan mı çekinicem diye düşünüyorum ☺️

Sırtıma kesin yaptıracağım. Kalp hizama. Yüzüme ben yaptıracağım galiba. O kadar medikal işlem yaptırdım bundan mı çekinicem diye düşünüyorum ☺️
İnanın cekinecek birşey yok çoğu kişi baş dönmesi falan yaşıyormuş ki o da gayet normal ama bende o bile olmadı 😂 şaka gibi ama ben seviyorum hacamat ı 😂

Niye yuxun cok mu kotu yapmak istiyorsun cok tehliklei bence sinradan pisman olacagin seyler yaptirma derim ben bile eski insanlardan diymadik boyle bisi

Canım migren için demişsin.benim kardesim de migren için yaptırdı ama ensesinin biraz üzerinden yaptılar.ben cesaret edemezdim açıkçası yüzüme yaptırmayı.

Canım migren için demişsin.benim kardesim de migren için yaptırdı ama ensesinin biraz üzerinden yaptılar.ben cesaret edemezdim açıkçası yüzüme yaptırmayı.
Evet canım ama o kısmı kazıyorlarmış benim zaten saçım az bi de bi kısmı kazınınca kötü gözükürüm diye düşündüm 😞 ama belli de olmaz oraya da yaptırabilirim.

Canım araştırma aşamasındayım ama yaptıranlardan hiç olumsuz birşey duymadım. Aksine çok iyi geldiğini söylüyorlar hep. İşinin ehli birine yaptırmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum

Ben yaptirdim.20lik disimden 1 ay antibiyotik kullandim fayda gormedim.En son agridan deliriyorum zannettim suluk yaptirdim.Birkac saat sonra agridan eser kalmadi.Ama bazi insanlarda alerji yapabiliyo.Dikkatli olmak lazim.

Niye yuxun cok mu kotu yapmak istiyorsun cok tehliklei bence sinradan pisman olacagin seyler yaptirma derim ben bile eski insanlardan diymadik boyle bisi
Yüzüm kötü değil canım. Çok şükür.
cilt sorunları için değil de daha çok sinüzit ve migren ağrılarım için istiyorum ben. Cilt yenileme olayı da extrası oluyor.

Annem yuzune hacamat degilde sülük yaptırmıştı gözleri için faydasini görmüştü

X