Lekeler, Çiller Yüzünde kocaman ve sürekli çıban çıkan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ftoos

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
15
0
16
Ankara
benim yüzümde ardı arkası kesilmeyen büyük büyük çıbanlar çıkıyo ne uygulasam geçiremiyorum çıbanla ilgili tedavi gören varmı? yada çevresinde tedavi olmuş biri vayada nasıl geçirebilceğim konusunda fikri olan lütfen yardımcı olun.

ciban midir degilmidir ? görmeden birsey söylemek yanlis. Bir doktora göstermenizi tavsiye ederim. Birde cildiniz yagli ise abur cuburdan uzak durun. Cips, cikolata ,cekirdek vs...cibansa eger yüzünüzde cikmis dislerinizde bir sorun olabilir...

doktora gittim antibiyotik krem ve haplar kullandım pek bi faydasını göremedim belki daha fazla devam etmeliydim ama hapların yat etkileri ve miğde bulantıları daha fazla devam etmeme izin vermedi =( çok şey denedim ama bi yarar sağlayamadım

doktora gittim antibiyotik krem ve haplar kullandım pek bi faydasını göremedim belki daha fazla devam etmeliydim ama hapların yat etkileri ve miğde bulantıları daha fazla devam etmeme izin vermedi =( çok şey denedim ama bi yarar sağlayamadım. kışın kuru yazın yağlı bi cildim var pek cips tarzı şeyler yemiyorum ama dişle ilgili olabilceğini bilmiyodum gerçekten

Normalde ciban bir yerde bir kez cikar . Sizde sürekli cikiyormus acaba SIKIyormusunuz ? böylece iltahabi dagitmis olursunuz tekrar cikar. En iyisi hic dokunmamak. Doktorun tavsiye yazdigi antibiotikleri sonuna kadar kullanmanizda yarar var. Migdeniz icinde bir seyler yazdirabilirsiniz.

Akne de olabilir. Doktor ne teshisi koydu ?

aslına bakılırsa doktor herhangi bişey söylemedi bu konuda ben anlattım oda ilaç yazdı sadece. evet şu an sıkıyorum ama daha önce sıkmıyodum ve yine aynı şekilde dağılmaya başlamışlardı artı sıkınca küçülüyo biraz. sıkmassam aylar geçse bile kalıyo orda hiç geçmiyo. hapları sonuna kadar kulanmaya cesaret edemedim doğrusu uzun süre kullanmanın yan etkisi fazlaymış ve çok miğde bulantısı yapıyodu çok fazlada hap kullanmak istemediğim için bu yüzden başka haplarda almak istemedim aslında biraz araştırınca hacamatın çıban tedavisine iyi geldiğini öğrendim bu konuda bi fikrin varmı?

Bilmiyorum alternativ tip ne kadar etkili olur. Harcamati nedir bilmiyodum...simdi baktim ... söyle söyliyeyim siz oynadikca izi kalir. Ciban deri altinda gercekten yer yapmissa ve siz de oyunuyorsaniz ileride cok büyük cilt sorunlari yasayabilirsiniz. Benim sivilcem ciksa dis macununu üstüne sürerim. Hem daha fazla iltahap topluyor hemde yavas yavas kuruyor. iz birakmadan kuruyup gidiyor. Bazen de cok büyuyor ve kendiliginden patliyor. O bölgeyi dezenfekte ediyorum 2 günde bitiyor...

bunu bilmiyodum teşekkürler sivilcelerde etkili oluyosa sanırım çıbanlarda da etkili olur birde diş macunu deneyim bakalım ben de kil maskesi sürüyodum çıbanların üstüne kurutsun diye ama çok küçük bi etkisi oluyodu umarım işe yarar diş macunu

benimde küçükken gözlerimde çıkardı çıban annem ise bildiğin lokum u akşamdan çıbanın üzerine koyar sabaha kadar bekletirdi ve sabah açtığında bütün pisliklerin dışarı aktığını görürdükkk ama şükür sonra yok olup gider di:1: bana ozamanlar hep nazardanolur derlerdi..inş.en kısa zamanda kurtulursun..:54:

Back
X