Yüzüme iğrenerek bakıp benden iğrendiğini söyledi

35 mi?23 yaşında değil mi kız?

Hayir oyle sey olur mu aksine aşağılanmak aslan hoşuma gitmiyor sinirleniyorum hakkı yok buna diyorum ama gerizekaliyim işte 2 hoş sözüne kanıyorum hemenn ağzı iyi laf yapar kurnaz bunun farkındayım evet ama bilmiyorum niye böyle oldum bi de çok akıllıyım diye ortada geziyorum vaziyet ortada şuraya bak kendim çalıp kendim oynuyorum psikolojim yerinde değil napicam ya farkındayım herseyin ama neden böyle hep çocuk gibi kanıyorum ona saplantı mi oldum acaba. Bu arada benden igrendigini söyleyip hissettirdiği için onu affedecegimi düşünmüyorum artık içimde bitirdim onu bi şekilde kalbimden çıkartıcam onu sevgi hemen bitmiyor ama kalp kırılınca kişi kendi kararıyla kafadan bitirince zaman da kalbinden çıkartıyor ama ben sadece neden ya neden diye fikir almak için yazdım buraya hemde dertleşmeye çok ihtiyacım var

Tamam bir anda degisen birseyler caninizı sıkabilir uzulebilirsiniz elbet ama bu duruma devam etmesine musaade etmemeniz lazım.Kestirp atın.Muhtemelen hayatina yeni birinin hazırlığını yapıyor seni uzaklastryor kendinden.Sen ayrildin diyecek baskasina gittiginde seni suclayacak.Bu kadar kör olmamalisin .Yoksa hersey mukemmel giderken bir iliskide neden degissin insan bir sorun yasamadan lutfen ona verdigin degeri kendine ver.Kendine saygı duy ondan kurtul.

Ozaman önce hemen numaranı değiş iletişim kuramasın.

Ayrılık zor değil en fazla 1 hafta ağlar düzelirsin, insan ölüme alışıyor. Ayrılık ne ki.

Sana böyle davranan birinden evlenmeden gerçek yüzünü gördüğün için şükret Allah’a.

Ayrılık acısında maneviyata yönelmeni öneririm iyi gelir.

Ama emin ol ayrılırsan bi aya kalmadan unutacaksın ve kalbine hitap eden biri mutlaka çıkacak.

Ne biçim bir konu.
Yavru senin kendine de mi saygın yok. Acil ayrıl.
Eğer sen ondan ayrilmazsan beynin o kafandan ayrılacak ve yıllarca psikiyatristlere para dökmek zorunda kalacaksın.

Akıl sağlığın için yeni bir hayata baslaman gerek. Engelle gitsin.
Kendini seviyorsan tabi .
Eğer sevmiyorsan seni birilerinin ezmesine devam et.

Hala sabrınız var mı?İğreniyorum demiş yüzünüze.

Böyle seviyor, düzgün adam sevmez böyleleri. Sonra kadın cinayeti diyorlar aslında doğal seleksiyon.
Siz yine de çok da şey yapmayın. Mağduru suçlamayalım hiçbir zaman. Kadının seçiminden önce erkeğin zihniyeti problem kadın cinayetlerinde. Eşlerine bela olmasalar başkalarına oluyorlar.

Sezen Aksunun unut (1988) diye şarkısı var o şarkıyı çok sevdiğim için çıktığı tarihi nick yapmistim farkındayım biraz tuhaf ama

Kusura bakmayın ama hiç inanmadım neyse 23 olsanız da 35 olsanızda fena hiç gurur yok sizde, bi herif için insan bu kadar düşmez düşmemeli

Siz yine de çok da şey yapmayın. Mağduru suçlamayalım hiçbir zaman. Kadının seçiminden önce erkeğin zihniyeti problem kadın cinayetlerinde. Eşlerine bela olmasalar başkalarına oluyorlar.

Ama bakın görüyorsunuz herif ağzına etmiş hala sevgilim sevgilim, sizce benden neden soğudu benle yatmıyor sizce ne yapsam diyor, yani herif gel ağzıma et herşeye razıyım diyor herif de istediğini yapıyor. Bana istediğini yapabilirsin diyor.

Böylelerini şutlamak lazım yoksa sonuç kaçınılmaz

Bir erkek neden böyle davranır diye sormuşsunuz.Sevmediği için.İğreniyorum çok ağır bir laf.Sizin orda o evi başına yıkıp,ordan çekip gitmeniz gerekirdi.Bakın saygı olmadan sevgi bir hiç.

Vallâhi siz boşuna dert ediyorsunuz kendinize

Eksiklik var işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…