Yüzüme iğrenerek bakıp benden iğrendiğini söyledi

Böyle herifleri çıkarın direkt hayatınızdan. Sizin değerinizi bir an bile düşürmeye çalışan, sizi kırmaya korkmayan insanları hiç düşünmeden çıkarın. Böyle insanlarla mutlu yürüyecek bir yolunuz yok.

Ben ona dedim ki Bana igrendigini söyledin ben artık sana naisl dokunabilirim naisl öpebilirim naisl yaklasabilirim yapamam ki artık dedim üzgün şekilde o da pişman oldu zaten üzüldü saçmalama dedi kendi sarildi öptü yanağımdan ama ben kılımı kıpırdatmadim tepki vermedim karşılık vermedim beni kırıp kırıp sonra uzulse kac yazar be son pişmanlık neye yarar
Son pişmanlık neye yarar her şeyin bedeli var buraya kadar 😞

Ama bakın görüyorsunuz herif ağzına etmiş hala sevgilim sevgilim, sizce benden neden soğudu benle yatmıyor sizce ne yapsam diyor, yani herif gel ağzıma et herşeye razıyım diyor herif de istediğini yapıyor. Bana istediğini yapabilirsin diyor.

Böylelerini şutlamak lazım yoksa sonuç kaçınılmaz
Tabi ki şutlaması lazım, o konuda kesiniz. Sadece kadın cinayetlerinde hiçbir noktada kadını sorumlu tutmayalım diyorum, hiçbir yanlış seçimin sonucu yaşama hakkını kaybetmek olmamalı

@burcu19881988 sorduğun soğuma nedeni bu ikisi canım, bilgin olsun herif seni çeşitli manipülasyonlarla kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor.

Eklentiler

• B086AF90-53EC-4D78-85DC-28751AED8833.jpeg
    B086AF90-53EC-4D78-85DC-28751AED8833.jpeg
    101,2 KB · Görüntüleme: 69
  • 5AA1F862-2058-4A1E-ACB1-C43EB711A814.jpeg
    5AA1F862-2058-4A1E-ACB1-C43EB711A814.jpeg
    130,2 KB · Görüntüleme: 83
1988 adamın doğum tarihi mi? Yaş farkı başta erkekler için çekici olabilir ama zamanla çocukça tavırlardan sıkılabilir.
Sizin hatanız neydi ona karşı?
Tiksiniyorum iyyy, sözünden daha ağır bir hatanız mı oldu?

Benimle cinselligi yaşamayı çok seven bana hep dokunan insan artık benden uzaklaştı cinsel anlamda da soğuk artık hep ben adım atıyorum ben atmasam onun atacağı yok neredeyse son 3 aydir böyle 3 ay öncesine kadar mükemmeldi herseyimiz ya zoruma gidiyor artık bir kadın olarak neden ya neden sevince olmuyor be

Bu sizin ilk ciddi ilişkiniz falan mıydı? Yani olaya yaklaşımınız fazla dramatik. İnsanlar değişir, duygular değişir. Önemli olan birbirimize dürüst olmak ve saygısızlık etmemek. Bu nitelikler de sizin erkek arkadaşınızda yok. Belli ki durumu çirkinleştirecek, sizi tahrik edecek, siz olay çıkartacaksınız, o da fırsattan istifade "bitti" diyecek.

Peki bu durumda ne yapıyoruz. Adamı (adam derken lafın gelişi tabii) tam karşınıza alıyorsunuz. Herhangi bir yöne doğru 180 derece döndürüyorsunuz. Sağ ayağınızın tabanıyla adamın totosunu buluşturuyorsunuz.

Beya değil, bildiğin be diyorlar çok fazla. “bırak be Phronesis be diyorlar işte be, inanmazsan konuş biriyle be” 🤣
Bilirim, bizim oralarda da öyle konuşulur da Burcu'nun üslubunda yöreselden ziyade darbe yemiş mahalle genci havası var. Ah be güzelim, yapılır mı bana bu! tarzı 😎 elde de tespih.

Kusura bakmayın ama hiç inanmadım neyse 23 olsanız da 35 olsanızda fena hiç gurur yok sizde, bi herif için insan bu kadar düşmez düşmemeli
Cidden 23 yaşındayım ama

Eklentiler

• 20230204_143435.jpg
    20230204_143435.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 66
X