- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.876
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son pişmanlık neye yarar her şeyin bedeli var buraya kadarBen ona dedim ki Bana igrendigini söyledin ben artık sana naisl dokunabilirim naisl öpebilirim naisl yaklasabilirim yapamam ki artık dedim üzgün şekilde o da pişman oldu zaten üzüldü saçmalama dedi kendi sarildi öptü yanağımdan ama ben kılımı kıpırdatmadim tepki vermedim karşılık vermedim beni kırıp kırıp sonra uzulse kac yazar be son pişmanlık neye yarar
Benim gibiAman be güzelim be, boşver be, üj günlük dünyada bu öküzle mi uğraşıcan, koy kapının önüne ayatına bak
Tabi ki şutlaması lazım, o konuda kesiniz. Sadece kadın cinayetlerinde hiçbir noktada kadını sorumlu tutmayalım diyorum, hiçbir yanlış seçimin sonucu yaşama hakkını kaybetmek olmamalıAma bakın görüyorsunuz herif ağzına etmiş hala sevgilim sevgilim, sizce benden neden soğudu benle yatmıyor sizce ne yapsam diyor, yani herif gel ağzıma et herşeye razıyım diyor herif de istediğini yapıyor. Bana istediğini yapabilirsin diyor.
Böylelerini şutlamak lazım yoksa sonuç kaçınılmaz
Hahahah Trakyalılar benBenim gibi
Hayat 1 günlük o da bugünHahahah Trakyalılar ben
Hala sevgilim demene şaşırıyorum. Kendinizi bu kadar düşürüp gurursuzca davranmanın akıllıca bir mantığı var mı? Dünyada erkek kıtlığı mı varda dağ ayılarını hayatınıza alıyorsunuz?
Kesinlikle katılıyorumBöyle herifleri çıkarın direkt hayatınızdan. Sizin değerinizi bir an bile düşürmeye çalışan, sizi kırmaya korkmayan insanları hiç düşünmeden çıkarın. Böyle insanlarla mutlu yürüyecek bir yolunuz yok.
Yok, Burcu'nun be'leri arabesklik. Trakya beya'sı değil o.Çok fazla “be” diyor Trakyalılar kullanır be ifadesini çok fazla
Beya değil, bildiğin be diyorlar çok fazla. “bırak be Phronesis be diyorlar işte be, inanmazsan konuş biriyle be”Yok, Burcu'nun be'leri arabesklik. Trakya beya'sı değil o.
Benimle cinselligi yaşamayı çok seven bana hep dokunan insan artık benden uzaklaştı cinsel anlamda da soğuk artık hep ben adım atıyorum ben atmasam onun atacağı yok neredeyse son 3 aydir böyle 3 ay öncesine kadar mükemmeldi herseyimiz ya zoruma gidiyor artık bir kadın olarak neden ya neden sevince olmuyor be
Şüpheniz varsa kanitlarim23 yaşında,bakımlı bir kızım yazmış konusunda.Ben de şaşırdım şimdi.
Sen biliyorsun işiBeya değil, bildiğin be diyorlar çok fazla. “bırak be Phronesis be diyorlar işte be, inanmazsan konuş biriyle be”
Bilirim, bizim oralarda da öyle konuşulur da Burcu'nun üslubunda yöreselden ziyade darbe yemiş mahalle genci havası var. Ah be güzelim, yapılır mı bana bu! tarzı elde de tespih.Beya değil, bildiğin be diyorlar çok fazla. “bırak be Phronesis be diyorlar işte be, inanmazsan konuş biriyle be”
Cidden 23 yaşındayım amaKusura bakmayın ama hiç inanmadım neyse 23 olsanız da 35 olsanızda fena hiç gurur yok sizde, bi herif için insan bu kadar düşmez düşmemeli
Evet haklı olabilirsinBilirim, bizim oralarda da öyle konuşulur da Burcu'nun üslubunda yöreselden ziyade darbe yemiş mahalle genci havası var. Ah be güzelim, yapılır mı bana bu! tarzı elde de tespih.
Ya ağır oldu biraz ama doğru galibaKusura bakmayın ama hiç inanmadım neyse 23 olsanız da 35 olsanızda fena hiç gurur yok sizde, bi herif için insan bu kadar düşmez düşmemeli
Ya ne 35 i 2335 mi?23 yaşında değil mi kız?