@burcu19881988 sorduğun soğuma nedeni bu ikisi canım, bilgin olsun herif seni çeşitli manipülasyonlarla kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor.
Ya ağır oldu biraz ama doğru galiba
Üsteki mesajımı okudun mu ? İki manipüle altındasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@burcu19881988 sorduğun soğuma nedeni bu ikisi canım, bilgin olsun herif seni çeşitli manipülasyonlarla kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor.
Ya ağır oldu biraz ama doğru galiba
Manipülasyon, zeki insanların yaptığı bir taktiktir. O adam manipülasyon yapmıyor. Bildiğin öküz, hödük.@burcu19881988 sorduğun soğuma nedeni bu ikisi canım, bilgin olsun herif seni çeşitli manipülasyonlarla kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor.
İlişkinizde kadınlık gururu eksik hepsi oDiyorum boyle ilişki mi olur diye soruyorum kendime ama hep geçer düzelir umuduyla derken bugün canıma tak etti çok doldum buraya yazıp dertleşmek istedim akıl almak isteidm
Bu kadar kendini kanıtlamaya gerek yok, takmasaydın bu kadar. İstersen 35 ol kime ne yahu.Tekrar ekliyorum fotoyu arkadaşlar nickim yüzünden 35 sanmayın beni, sezen aksu unut (1988) şarkısıni çok sevdiğim için şarkının çıkış tarihini nick yaptım tamamiyle kendimce bir anlamı vardı nickim in yani, ve söylediğim gibi 1999 luyum 23 yaşındayım bakin fotoya
Yanlış tahmin etmişim ben de. Peki kaç yaşında sevgilin? Affettirdiğin hatanı cidden merak etttim.1988 adamın doğum tarihi mi? Yaş farkı başta erkekler için çekici olabilir ama zamanla çocukça tavırlardan sıkılabilir.
Sizin hatanız neydi ona karşı? Tiksiniyorum iyyy, sözünden daha ağır bir hatanız mı oldu?
Tekrar ekliyorum fotoyu arkadaşlar nickim yüzünden 35 sanmayın beni, sezen aksu unut (1988) şarkısıni çok sevdiğim için şarkının çıkış tarihini nick yaptım tamamiyle kendimce bir anlamı vardı nickim in yani, ve söylediğim gibi 1999 luyum 23 yaşındayım bakin fotoya
M Karahan Akgül hiç duymadım ama bakicam şimdi, ben genellikle Adil Yıldırım, Esra Ezmeci falan izliyorum ama bu kişiye de bakicam simdi teşekkür ederimYouTube’da yaz izle çıkan videoları. Kendine değer vermezsen daha çok kanarsın. Kişinin dedikleri değil yaptıkları önemli.
M Karahan Akgül videolarını izle bugün baştan sona hepsini izle. Adamın gerçek karakteri bu sizi iten aşağılayan. Diğeri sizi elde etmek ve köle haline getirmek için kullandığı maskesi.
Herkes ikilemde kalmış diye bu kadar kendimi kanıtlamaya çalıştım çünkü 23 yaş ile 35 yaş arasinda baya olgunluk farkı varBu kadar kendini kanıtlamaya gerek yok, takmasaydın bu kadar. İstersen 35 ol kime ne yahu.
Gencecik güzel kızsın ne yapacaksın böyle bir öküzü
Manipülasyon, zeki insanların yaptığı bir taktiktir. O adam manipülasyon yapmıyor. Bildiğin öküz, hödük.
Sevgilim 28 yaşında, ya o konuyu anlatmasamYanlış tahmin etmişim ben de. Peki kaç yaşında sevgilin? Affettirdiğin hatanı cidden merak etttim.
Çok yaş farkı var canım dediğim gibi gencecik güzel kızsın, ne yapacaksın 35 yaşındaki adamı? Üzülmeye değer mi yahu :)Herkes ikilemde kalmış diye bu kadar kendimi kanıtlamaya çalıştım çünkü 23 yaş ile 35 yaş arasinda baya olgunluk farkı var
M Karahan Akgül hiç duymadım ama bakicam şimdi, ben genellikle Adil Yıldırım, Esra Ezmeci falan izliyorum ama bu kişiye de bakicam simdi teşekkür ederim
Bir Şerefsizi seviyorum evetÖğrensen ne olur ? Saçma sapan işler Ya 35 yaşında kadınsın biraz gururlu ol
yok soğumuş soğumamış insan 30 dan sonra böylelerini çekmez, soğuyanın ekime kadar yolu var der,
sana biraz gurur diliyorum Çok ihtiyacın var cünkü sana böyle davranan kim olursa olsun istersen yanında kus, tuvaletini yap, yine de it diye kapının önüne koymaman lazım normalde
Ayrıca ayrılmak istesen ayrılırdın yok ayrılacam fln deme, sen p.ç seviyorsun kendine itiraf et ama devam edersen de nolur cocuk yapma sen ş. fsiz seviyorsun diye çocuklarını buna mecbur etme
Adil yıldırım mı Esra ezmeci mi
Biri karaktersiz erkekleri nasıl tavlarsınız tarzı asla tutmayacak taktikler veren Umut fakirlerini sömüren kendi deyimiyle sırtlan
Diğeri kadınlara eskort olma taktikleri veren özgüvensizlikten heryerini yaptırmış biri
İkisinin de ortak özelliği hayatlarında biri olmaması ve boşanmış olmaları
Madem bu kadar iyi taktikler var kendi hayatlarında uygular aşk görür alem
İzlemeyin kendinize saygınız olsun
Evet esra Ezmeci son zamanlarda ki videoları izliyorum ama dediğin gibi katılıyorum arada saçmalıyor kadın. Adil Yıldırım da aynı konuları sadece kelimelerinin sırasını değiştirerek ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor ama hakkını yemiyim eski videoları iyiydiAdil yıldırım mı Esra ezmeci mi
Biri karaktersiz erkekleri nasıl tavlarsınız tarzı asla tutmayacak taktikler veren Umut fakirlerini sömüren kendi deyimiyle sırtlan
Diğeri kadınlara eskort olma taktikleri veren özgüvensizlikten heryerini yaptırmış biri
İkisinin de ortak özelliği hayatlarında biri olmaması ve boşanmış olmaları
Madem bu kadar iyi taktikler var kendi hayatlarında uygular aşk görür alem
İzlemeyin kendinize saygınız olsun
Hayir sevgilim 35 değil 28 yaşında benim nickim 1988 diye beni 35 sanmışlar bazı arkadaşlar bende Durumu açıklayarak düzelttim siz sanırım o kismi fark etmediniz :)Çok yaş farkı var canım dediğim gibi gencecik güzel kızsın, ne yapacaksın 35 yaşındaki adamı? Üzülmeye değer mi yahu :)
Hayir sevgilim 35 değil 28 yaşında benim nickim 1988 diye beni 35 sanmışlar bazı arkadaşlar bende Durumu açıklayarak düzelttim siz sanırım o kismi fark etmediniz mi :) ama yine de 23-28 yine de fark vardir elbet ister istemezÇok yaş farkı var canım dediğim gibi gencecik güzel kızsın, ne yapacaksın 35 yaşındaki adamı? Üzülmeye değer mi yahu :)
Gerçekler acıdır bende sevmediğini düşünüyorum sanırım düzelmez çünkü lackalasti iliskimiz düzelirse de ben artık belki olmam bıraktığı yerde. Benden igrenen biriyle nasıl sevgili olabilirim artık her baktığımda hatırlarim böyle nasıl olcak çıkmaz içindeyimSeven adam asla böyle davranmaz bacım. Üzgünüm sevilmiyorsunuz
İşte onu uygulayabilmek de bir zeka işi. Bunlar manipülasyon yapmazlar. Bunların içinden yapmak geliyor. İçleri kötü, öküzler çünküHerif mal evet ama manipülasyon Zeki insanların yaptığına hemfikir değilim
manipüle: ben de bi halt yok normal halimi asla sevmezsin o yüzden seni bi takım taktiklerle elimde tutacam diyen karaktersizlerin yaptığı oyunlar.
İnternette kadınlara şunu şunu yapın, kadınları ele geçirin ( cidden bu cümle ile sunuyorlar) diye madde madde sıralıyorlar öğrenen yapar karaktersizlik meselesi