Yüzüme gerçekleri tokat gibi çarpın beni kendime getirin 🙏🥹

Vurma şiddet hiç olmadı ama ama sözleriyle baya bi dayak yedim dediğiniz gibi şimdiden böyle yapan evlenince neler yapmaz döver de ınanın yek isteğim bu pislikten kurtulmak bi yanım ondan deli gihi nefret ediyor bi yanımda dediğiniz gibi bağımlı. İlk defa kendime bu kötülüğü yapıyorum neye uğradığımı şaşırdım

Yahu elinize alın kağıdı kalemi eksi hanesine yazın hadi yazın birbir itici tüm yönlerini hem huy hem karakter olarak hadi maddeleyin

Yukarıda adımla alintiladiginiz sözler benim değil sanırım sizin benim nickim var başında ben yazmışım gibi olmuş . Önünüze bakın hayat devam ediyor

Hayatınızdan çıkarmanız için daha ne olması lazım merak ediyorum. Sizin kendinize saygınız yok tek diyeceğim bu.

Hayatınızdan çıkarmanız için daha ne olması lazım merak ediyorum. Sizin kendinize saygınız yok tek diyeceğim bu.
Kendime saygım hep yüksekti taaa ki bu dengesiz hayatımın altını üstüne getirene kadar beni çok değersizlestirip bağımlı haline getirdi başka açıklaması yok .. Kendimden nefret eder hale geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…