Aramızda 6 yaş var bide o benden küçük herseyin büyük bir aptallık olduğunun farkındayım dışardan çok komik gözüktüğümünde. Ama yaş farkı var diye mi olgunlasmadı kafalarımız düşüncelerimiz ayrı bilmiyorm. Ama tek bildiğim şey çok acı çektiğim
Okul hayatındayken aynı konu sahibi gibi yapış yapış kızlar vardı ağlamalar intiharlar aç gezmeler, finalde o erkekler ağızlarına etti bıraktı sonra başka bir kıza kul köle oldular. Nedense bu şaşmıyor.Herifin elinde oyuncak olmuş haberi yok , Tam bir akıl tutulması
Bu tarz kadınlar evlenince de değersiz oluyorlar, ölene kadar birilerini memnun etmekle geçiyor ömürleri, kocişleri üzülmesin diye de her b..ka katlanıyorlarOkul hayatındayken aynı konu sahibi gibi yapış yapış kızlar vardı ağlamalar intiharlar aç gezmeler, finalde o erkekler ağızlarına etti bıraktı sonra başka bir kıza kul köle oldular. Nedense bu şaşmıyor.
Ben hiç takmazdım erkekleri peşimde kuyruk olurlardı. Deveye diken insana s*ken diye boşa dememişler asfgjagag
Eşiniz mi sevgiliniz mi evli misiniz bekar mı anlayamadım. Klasik olacak ama tekrarı olmayan diziydi bile oturup izleyen varlıklarız neden değersiz beş para etmez insanlar için tekrarı olmayan hayatı kaçırıyoruz bende bunu bilmiyorumAramızda 6 yaş var bide o benden küçük herseyin büyük bir aptallık olduğunun farkındayım dışardan çok komik gözüktüğümünde. Ama yaş farkı var diye mi olgunlasmadı kafalarımız düşüncelerimiz ayrı bilmiyorm. Ama tek bildiğim şey çok acı çektiğim
Yav yok ya hemen de herkes narsist demeyelimTipik bir narsistle berabermişsin
Bununla ilgili bir çok video var onları izle
Yani kadının daha büyük olduğu ilişkiler duydum ama ben bir türlü ısınamıyorum bu duruma.hem kendim için hem başkaları için.yürümesine yürür de tam heh işte bu denilecek ilişkiler olmuyorlar bence.ben rahatsız oluyorum.baya da fark varmış sizde.Aramızda 6 yaş var bide o benden küçük herseyin büyük bir aptallık olduğunun farkındayım dışardan çok komik gözüktüğümünde. Ama yaş farkı var diye mi olgunlasmadı kafalarımız düşüncelerimiz ayrı bilmiyorm. Ama tek bildiğim şey çok acı çektiğim
Çok haklısınız ne deseniz hepiniz haklısınız ben zaten herseyin farkındayım herseyin ama herseyin bilincindeyim o kadar mutsuzum ki o kadar kendimi değersiz hissediyorum ki son zamanlarda tarifi yok kendini değersiz hissetmenin acısı ve öfkesi geçmiyor. Her yerde o var arkamı dönüp gitmek adını dahi hatırlamamak için neler vermezdim kurtulmak istiyorum tek bildiğim şey buFazla dramatize ediyorsun. Bir silkelen önce. Millet 30 seneden sonra 5 çocukla boşanıp hayatına devam ediyor. Sana ne oluyor Allah aşkına. Dünya herhangi bir erkeğin değil güneşin etrafında dönüyor unutma. Kimse unutulmaz değil, kimse vazgeçilmez geçilmez değil. Zaten sağlıklı bir ilişkin olsa gelip buraya yazmazdın. Mutlu değilsin, zırıl zırıl ağlıyorsun. Sürekli bir ruh hastası haller. Eee nesi var vazgeçirmek geçilmez olan. Sende acıya bağımlısın, manyağın tekine sıkı sıkı tutunmayı tercih ediyorsun. Ne akıl verelim biz sana? Ne desek yapmayacaksın zaten.
Bende sizin gibi düşünürdüm asla kendimden küçük biriyle olmam derdim çok büyük konuşmuşum başıma geldi kafalarımız aynı değil olgun değil ilerisini gerisini düşünebilenin bi insan değil yapıyor yapıyor sonra pişman oluyor düzeltmeye çalışıyor daha tam düzeltmeden yine aynı şeyleri yapıyor çnceden bu kadar değildi ama son zamanlarda artık paramparça oldum ruhen kalbenYani kadının daha büyük olduğu ilişkiler duydum ama ben bir türlü ısınamıyorum bu duruma.hem kendim için hem başkaları için.yürümesine yürür de tam heh işte bu denilecek ilişkiler olmuyorlar bence.ben rahatsız oluyorum.baya da fark varmış sizde.
Bizim de 6 yastı hep aşırı tecrübeli hissediyordm yanında kaşarlanmıs gibiYani kadının daha büyük olduğu ilişkiler duydum ama ben bir türlü ısınamıyorum bu duruma.hem kendim için hem başkaları için.yürümesine yürür de tam heh işte bu denilecek ilişkiler olmuyorlar bence.ben rahatsız oluyorum.baya da fark varmış sizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?