pko lumusun?
doğru diyorsunuz cildiyeciye mi gitsem kadın doğuma mıhormonlarına baktır.
epilasyon geçici çözüm.
kalıcı bi çözüm bulmalısın.
Hormon tahlillerinizi yaptirmadiysaniz once onlari yaptirin lazer sari tuyleri boyle yaparmi hic gormedim.
yine ona yol gözüküyo gibi de ya umarım böyle kalmaz hepBnmde var tuylerm ama sennki kadar fazla degil bnce bir dha lazere git sen
Gidin nerde yaptirdiysaniz once orayi sikayet edin boyle seymi olur kullanan arkadaslar philips lumeayi cok begeniyolar ondan alin baska care bulamadim size.ütüleme yaptırdım yine vardı ama tek tük böyle siyahta değildi ilk yaptırdığım zamanlarda azalmıştı ama sonradan böyle oldu
o yüze uygun olur mu kiGidin nerde yaptirdiysaniz once orayi sikayet edin boyle seymi olur kullanan arkadaslar philips lumeayi cok begeniyolar ondan alin baska care bulamadim size.
Goz cevresi haric kullaniyor.o yüze uygun olur mu ki
iğneli fayda eder mi acaba ? bir de diyorumki acaba uyuyanlarımı uyandırdık
doğru diyorsunuz cildiyeciye mi gitsem kadın doğuma mı
oyy oyy derdim büyük en büyük sorun yüzümde olması yaGoz cevresi haric kullaniyor.
Igneli fayda ederde kac ayda biter bilemem.
adetime var daha sonuçlar güvenilir olur mu kiikisine de.
ama önce hormonlara baktır.
öncelikle teşekkür ederim. benimde böyle değildi tek tüktü ütüleme yaptırdım ilk başlarda azaldı döküldü ama sonra bu hale geldi carsamba doktora gidicem ne dicek merak ediyorumMerhabalar,öncelikle geçmiş olsun.Kafanıza çok takmanızı anlayabiliyorumBenim çenemde ve boynumda vardı lakin bu kadar değildi ama az da değildi psikolojinizin ne denli etkilendiğini gerçekten anlayabiliyorum...Ben lumea aldım bu hafta 3.seansımı yapacağım.Önceden elimden ayna hiç düşmezdi.Şimdi dışarı çıkarken hiç aklıma bile gelmiyor dönüp dönüp aynaya bakmak.Bayağı bir seyreldi tüyler.Lakin yer yer çıkıyor tamamıyla yüzümde tüy yok diyemem ama eskisiyle kıyaslayınca fazlasıyla temiz.Uzaktan pürüzsüz görünüyor.Tam anlamıyla 5-6 seanstan sonra tüylerin çoğu gidiyor sanırım.Eğer aklınıza başka bir şeyler takılırsa sorabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?