• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki tüyler (resimli) ne yapıcam ben? Psikolojim bozuldu

hilalkiz

'O' her şeyi işitendir,sesini mutlaka duyar...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
1.223
704
43
Resimde de gördüğünüz gibi çenemin altı bu hale geldi. Normalde böyle değildi tek tüktü annemin aklına uydum lazer yaptırdık ütüleme yaptırdık ilk başta çok memnundum ama sonradan bu hale geldi anladığım kadarıyla biz uyuyan tüyleri de uyandırdık şimdi çok pişmanım :mad::KK61::KK61: 21 yaşındayım daha

ben napayım cildiyeciye gitsem ne dicek ne vercek ? Bi daha lazere başlayayım mı ama iğneliye gitmem gerekiyor galiba dertsiz başıma dert aldım sinirlerim psikolojim çok bozuk doktora gitcem görsün diye alamıyorumda .Ağda bir çözüm mü onu da bilmiyorum bana bir akıl verin nolur :KK35:

IMG-20160412-WA0007.jpg
IMG-20160412-WA0008.jpg
IMG-20160412-WA0010.jpg

hormonlarına baktır.
epilasyon geçici çözüm.
kalıcı bi çözüm bulmalısın.

Ağda.Böyle gezilmez.Ağdanın arttırdığıda tamamen hurafe.Çıktıkça aldırıcaksınız ilgileniceksiniz durum buysa.ufak ufakken bile gidip aldırıcaksınız.başka çözümü yok yani.

Hormon tahlillerinizi yaptirmadiysaniz once onlari yaptirin lazer sari tuyleri boyle yaparmi hic gormedim.

Hormon tahlillerinizi yaptirmadiysaniz once onlari yaptirin lazer sari tuyleri boyle yaparmi hic gormedim.

ütüleme yaptırdım yine vardı ama tek tük böyle siyahta değildi ilk yaptırdığım zamanlarda azalmıştı ama sonradan böyle oldu

ütüleme yaptırdım yine vardı ama tek tük böyle siyahta değildi ilk yaptırdığım zamanlarda azalmıştı ama sonradan böyle oldu
Gidin nerde yaptirdiysaniz once orayi sikayet edin boyle seymi olur kullanan arkadaslar philips lumeayi cok begeniyolar ondan alin baska care bulamadim size.

Gidin nerde yaptirdiysaniz once orayi sikayet edin boyle seymi olur kullanan arkadaslar philips lumeayi cok begeniyolar ondan alin baska care bulamadim size.
o yüze uygun olur mu ki
iğneli fayda eder mi acaba ? bir de diyorumki acaba uyuyanlarımı uyandırdık

Merhabalar,öncelikle geçmiş olsun.Kafanıza çok takmanızı anlayabiliyorum:( Benim çenemde ve boynumda vardı lakin bu kadar değildi ama az da değildi psikolojinizin ne denli etkilendiğini gerçekten anlayabiliyorum...Ben lumea aldım bu hafta 3.seansımı yapacağım.Önceden elimden ayna hiç düşmezdi.Şimdi dışarı çıkarken hiç aklıma bile gelmiyor dönüp dönüp aynaya bakmak.Bayağı bir seyreldi tüyler.Lakin yer yer çıkıyor tamamıyla yüzümde tüy yok diyemem ama eskisiyle kıyaslayınca fazlasıyla temiz.Uzaktan pürüzsüz görünüyor.Tam anlamıyla 5-6 seanstan sonra tüylerin çoğu gidiyor sanırım.Eğer aklınıza başka bir şeyler takılırsa sorabilirsiniz.

Merhabalar,öncelikle geçmiş olsun.Kafanıza çok takmanızı anlayabiliyorum:KK43: Benim çenemde ve boynumda vardı lakin bu kadar değildi ama az da değildi psikolojinizin ne denli etkilendiğini gerçekten anlayabiliyorum...Ben lumea aldım bu hafta 3.seansımı yapacağım.Önceden elimden ayna hiç düşmezdi.Şimdi dışarı çıkarken hiç aklıma bile gelmiyor dönüp dönüp aynaya bakmak.Bayağı bir seyreldi tüyler.Lakin yer yer çıkıyor tamamıyla yüzümde tüy yok diyemem ama eskisiyle kıyaslayınca fazlasıyla temiz.Uzaktan pürüzsüz görünüyor.Tam anlamıyla 5-6 seanstan sonra tüylerin çoğu gidiyor sanırım.Eğer aklınıza başka bir şeyler takılırsa sorabilirsiniz.
öncelikle teşekkür ederim. benimde böyle değildi tek tüktü ütüleme yaptırdım ilk başlarda azaldı döküldü ama sonra bu hale geldi carsamba doktora gidicem ne dicek merak ediyorum
bu lumea aslında kafama yattı yorumları okudum ama korkuyorum ya bıraktığımda tekrar eskisi gibi olursa hatta daha da artarsa diye

Hormon bozukluğu olan kişilerin böyle olduğunu biliyorum. .
Lazer azaltmadı mı ki ?

Back