• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki lekeler

Kızlar yaş maya her cilt tipine uygun degildir.Tüylenmeye yatkın bir cildiniz varsa sakın yapmayın.Tüyleri besleyip, uzatıyor.Deneyip bırakmış biriyim, bunu güzellik uzmanıda söyledi.Suna diye meşhur bir uzman vardı onu dinleyip sürmüştüm, sakın yapmayın...

Maya maskesini ben sacima yapiyorum ve daha dolgun duruyo sacim
Yukaridaki arkadas hakli yani
Bencede cilde uygulanmamali

Çok üzgünüm gerçekten.. Ben güzel nit kadınım, güzeldim yani! Şimdiyse çok çirkinim biliyorum çünkü yüzümde bir sürü leke oluştu, çiller zaten yaz mevsiminde çıkıyordu ama artık çil gibi değil güneş lekesi var her yerimde, ben kendimi hiç beğenmiyorken eşim nasıl beğensin??!! Biliyorum o da yüzüme bakmak istemez zamanla :KK43: ben bi lekelerin geçmesi için ne yapabilirim
Canım sana çok ucuz ve en iyi leke kremlerinden de etkili bir karışım vereyim kullanmaya başla bana dua edeceksin. eczaneden madecassol , hametan , bepanthol bu 3 kremi alıp karıştır lekelerinin olduğu bölgelere sabah akşam sür Güneş kremini de dermoskin face protection alıp kullan tatlım içinde allantoin var lekeleri açıyor aloe vera da var oda lekeleri açıyor.

Son düzenleme:
hiç bir şey yapmadan güzel olmayı istemek kusura bakmayın olmuyor. bu havlarda güneş kremsiz çıkarsanız lekelenir cildiniz bir mucizeylede geçmesini beklersiniz. hassassa teniniz kışın bile kullanacaksınız güneş kremini yoksa elma sirkeleriyle bilmem nelerle çok haşır neşir olursunuz

hiç bir şey yapmadan güzel olmayı istemek kusura bakmayın olmuyor. bu havlarda güneş kremsiz çıkarsanız lekelenir cildiniz bir mucizeylede geçmesini beklersiniz. hassassa teniniz kışın bile kullanacaksınız güneş kremini yoksa elma sirkeleriyle bilmem nelerle çok haşır neşir olursunuz
Lekeleri açmak çok ucuz ve çok basit güneş kremine bile gerek yoktur. maskeler bilmem sirkeler falan cilde zarar verir. Tek bir krem bile lekeleri tamamen ortadan kaldırmakta hemde en kısa sürede bu krem de madecassol :)

Güneş lekesine iyi gelir mi bilemiyorum ama benim yüzümde sivilce sonrası lekeler oluşur (güneş kremi kullanmama rağmen) yves rocher ın lekeler için maskesi var 3 dk tutup yıkıyorsunuz. Ben gece uyguluyorum sabahına bile gözle görülür ton farkı oluşmuş oluyor, koyu kahve leke çok açık kahveye dönüşüyor. Normalde haftada 1-2 diyor ama ben kendi cildimi biliyorum ve sadece lekelere uyguluyorum haftada 2-3 kez ve 5-7 dk arası tutuyorum. Tavsiye ederim

Lekeleri açmak çok ucuz ve çok basit güneş kremine bile gerek yoktur. maskeler bilmem sirkeler falan cilde zarar verir. Tek bir krem bile lekeleri tamamen ortadan kaldırmakta hemde en kısa sürede bu krem de madecassol :)
Lekenin oluşmasını önlemek geçirmekten daha mantıklı değil mi ?

Güneş lekesine iyi gelir mi bilemiyorum ama benim yüzümde sivilce sonrası lekeler oluşur (güneş kremi kullanmama rağmen) yves rocher ın lekeler için maskesi var 3 dk tutup yıkıyorsunuz. Ben gece uyguluyorum sabahına bile gözle görülür ton farkı oluşmuş oluyor, koyu kahve leke çok açık kahveye dönüşüyor. Normalde haftada 1-2 diyor ama ben kendi cildimi biliyorum ve sadece lekelere uyguluyorum haftada 2-3 kez ve 5-7 dk arası tutuyorum. Tavsiye ederim

Her cilt tipine uygun değildir o maske

Evet öyle tabi ki fakat güneşten korunmak için kullandığımız güneş kremleri çokta faydalı şeyler değil cilt kanserine dahi yol açıyor.
cilt kanserine yol açan güneşten gelen zararlı ışınlardır. bunca doktor bas bas bağırıyor mutlaka kullanın diye bir bildikleri vardır herhalde

Bir araştır istersen güneş kremleri cilt kanseri yapıyor mu yapmıyor mu :)
Bir kaç makale mi yoksa güneşin kanıtlanmış zararlı etkilerimi ? Ben araştırmadan bir ürün kullanmam ayrıca güneş lekesinden şikayet eden birinede bundan korunma yollarını öneririm geçirme değil ki senin önerinin %100 geçirme gibi bir etkisi bile yok. Akne izleri için zamanında denemiştim. Güneşten korunun diyen doktorlar bana daha inandırıcı geliyor kusura bakma.

Bir kaç makale mi yoksa güneşin kanıtlanmış zararlı etkilerimi ? Ben araştırmadan bir ürün kullanmam ayrıca güneş lekesinden şikayet eden birinede bundan korunma yollarını öneririm geçirme değil ki senin önerinin %100 geçirme gibi bir etkisi bile yok. Akne izleri için zamanında denemiştim. Güneşten korunun diyen doktorlar bana daha inandırıcı geliyor kusura bakma.
Makale önemsiz canım doktorlar kesip bicmekten başka birşey bilmiyorlar ayrıca doktorlar çokta iyi olsa benim yüzümü verdiği jel ile kahverengi yapmazdı dimi ? Hepsi torpil ile oralarda 1000 doktordan 1 veya 2 tanesinin bilgisi olabiliyor ve hasta doktoru da boşuna dövmüyor ve madecassol merhem bütün cilt lekelerini açacağını demiyorum. Açmak değil lekeleri tamamen ortadan kaldıracağını iddiaa ediyorum sende ortadan kaldırmayacağını iddiaa ediyorsan test edelim ve ortaya da birşey koyalım :)

Makale önemsiz canım doktorlar kesip bicmekten başka birşey bilmiyorlar ayrıca doktorlar çokta iyi olsa benim yüzümü verdiği jel ile kahverengi yapmazdı dimi ? Hepsi torpil ile oralarda 1000 doktordan 1 veya 2 tanesinin bilgisi olabiliyor ve hasta doktoru da boşuna dövmüyor ve madecassol merhem bütün cilt lekelerini açacağını demiyorum. Açmak değil lekeleri tamamen ortadan kaldıracağını iddiaa ediyorum sende ortadan kaldırmayacağını iddiaa ediyorsan test edelim ve ortaya da birşey koyalım :)
şimdi sen 6 yıl tıp okumuş dört yıl uzmanlık eğitimi almış insanlardan daha iyi bildiğini iddia ediyorsun her şeyi. çok garipsin madecassol işe yarıyor mutlaka ama %100 geçirecek diye bir iddia atıp birde inanmamızı bekliyorsun. insanlar yüzlerine binler döküyor o zaman hepsi madecassolla halletsin işini şaka gibisin.yüzünü lekeden koru diyen kişiye yüzünü koruma lekeler oluşsun ama madecassol kullan diyorsun

şimdi sen 6 yıl tıp okumuş dört yıl uzmanlık eğitimi almış insanlardan daha iyi bildiğini iddia ediyorsun her şeyi. çok garipsin madecassol işe yarıyor mutlaka ama %100 geçirecek diye bir iddia atıp birde inanmamızı bekliyorsun. insanlar yüzlerine binler döküyor o zaman hepsi madecassolla halletsin işini şaka gibisin.yüzünü lekeden koru diyen kişiye yüzünü koruma lekeler oluşsun ama madecassol kullan diyorsun
Hahahahaha yağlı cilde yağlı krem veren doktorlar var nerede kaldı onun 6 yılı ya canım sende çok safsın lazerdi oydu buydu bunlar para tuzağı hepsi ne zaman bunu anlayacaksın acaba ciltteki tüm problemler dermis vede epidermis ile ilgili ve tüm problemler de zaman ile kendi kendine düzelir cilt kendi kendine tamir eder hasar dermis vede epidermisde olur üst yüzeydeki tüm herşey izler sivilceler lekeler vs. vs. Hepsi dermis vede epidermise bağlıdır. Bu konuda gerçekten dermis vede epidermisi onaran bir tek adam akıllı yöntem scarlett lazer var. öyle milyarlar dökenler para tuzağına düşen saf insanlar ve burdada çok işgüzar var. Tavsiye ettikleri şeylere bakıyorum lekeler için limon suyu yer alıyor. 1. Limon suyunda sitrik asit mevcut cildi tahriş eder yani yakar. Cildi kurutur yağ kanallarını tıkar. piyasada cilt bakım rutinin de en etkili ve kesin sonuç veren gerçekten pürüssüz yüze hedef sağlayan tek marka dermalogica markanın ürünleri onlarda çok pahalı madecassol kremin içeriğinden haberin varmı ki acaba tek kötü yanı yağlı olması bütün herşey toplanmış o kremde izler, lekeler adına biraz cilt ile ilgili bilgi edin öyle görüşelim canım.

Son düzenleme:
Back
X