Su yazdiklarinizdan iyi niyet cikarabilcek arayis bende yok kusura bakmayin siz meleksiniz ben seytan. Kolay gelsin sizden yardim arayanlara...Okadar iyi niyetimden bunu anladiniysaniz.
Bildiginiz gibi olsun...
Kolay gelsin arayisinizda....
OkSu yazdiklarinizdan iyi niyet cikarabilcek arayis bende yok kusura bakmayin siz meleksiniz ben seytan. Kolay gelsin sizden yardim arayanlara...
Vaktimizi de iyi niyetimizi de umudumuzu calan insanlar bir an once bu posttan yok olur umarim, gereksiz kirlilik yaratiyosunuz bi umutla derman aramaya gelenlere...
Hastamisin kizim ne uzatiyorsun. Ister takinti yao ister amaliyat ol babane. Delime ne. Hala uzatiyor.Vaktimizi de iyi niyetimizi de umudumuzu calan insanlar bir an once bu posttan yok olur umarim, gereksiz kirlilik yaratiyosunuz bi umutla derman aramaya gelenlere...
OkHastamisin kizim ne uzatiyorsun. Ister takinti yao ister amaliyat ol babane. Delime ne. Hala uzatiyor.
Hizinimi alamafin.
O yazida yazmak istedigin dert etme kendine idi.
Bir ata sozu yazacagim olmayacak. Hic yoktan ban yiyecegim.
Git isine. Kavga cikarmayami calisiyorsun ne yapiyorsun? Tamam derik ok. Dedim neyini anlamiyorsun hala tam gaz devam ediyorsun? Canin mi sıkılıyor? Kavga araniyorsun gakiba. Git doktorlarla kavga et benle değil. Manyakmidir nedir.
Nekadar çirkin bi üslup...ve burada zaten takıntıları olan insanlar yazıo.sizi yanlış anlamış olabilir.bu yazdıklarınız ne kadar kaba..bişeye diz sinirlendiniz galiba burdaki hassas insanlara saldırıcağınızı başka konulara gidin sataşın...Hastamisin kizim ne uzatiyorsun. Ister takinti yao ister amaliyat ol babane. Delime ne. Hala uzatiyor.
Hizinimi alamafin.
O yazida yazmak istedigin dert etme kendine idi.
Bir ata sozu yazacagim olmayacak. Hic yoktan ban yiyecegim.
Git isine. Kavga cikarmayami calisiyorsun ne yapiyorsun? Tamam derik ok. Dedim neyini anlamiyorsun hala tam gaz devam ediyoprsun? Canin mi sıkılıyor? Kavga araniyorsun gakiba. Git doktorlarla kavga et benle değil. Manyakmidir nedir.
Al iste bir tane daha...Nekadar çirkin bi üslup...ve burada zaten takıntıları olan insanlar yazıo.sizi yanlış anlamış olabilir.bu yazdıklarınız ne kadar kaba..bişeye diz sinirlendiniz galiba burdaki hassas insanlara saldırıcağınızı başka konulara gidin sataşın...
Derdine çözüm arayan insanlarin bi umutla baktigi yere yazi yazip da okumasinlar demeniz de komik ve sacma. Diliniz uslubunuzdan çirkeflik akiyo. Niyetinizin iyi olmadigi acik. Hadi artik rahatsizlik vermekten vazgecin yazdiklarinizi okumak bile sinir bozmaya yetiyo. Saldirdi ne demek ya? Bence sizin dengeniz sasmis yazdiklarimi okursaniz herhangi bi yerinde bi saldirganliga denk gelmezsiniz. Saglikli bi ruh haline sahipseniz tabi. Kimse haddini asmasin bence. Hadi hoscakalin, iyi niyetle kalinAl iste bir tane daha...
Ne biliyosunda ne yaziyorsun acaba sen?
Arkadas yazdigimi yanlis anlamis.
Guxel bir dille ben iyi seyker yazmak istedim dedim. Saldirdi. Tekrar ok. Yazdim tekrar birseyler yazmis. Tamam yaziyorum tekrar kusura bakma. Ne zamana kadar om. Tamam yazmami bekkiyordunuz?
Birde sizinle tartismak istemiyorum. Konu kaoanmiskem acmaninda bir anlami yok. .
Kome nasil davranacagimi kimseden ogrenecek degilim. Heleki nereye nezaman nasil yorum yapacagim kimseyi ilgilendirmez.
Bu ne be moda mi olmus.
Ya sunlar yorum yapmasin bunlar yorum yapmasin. Size ne kardesim? Isteyen herkes istedigo yere yorum yazar okuma... oku diyen mi var? Durduk yere gelmis bilip bilmeden karisiyorsun
:))) sadece guluyor ve geçiyorum.Derdine çözüm arayan insanlarin bi umutla baktigi yere yazi yazip da okumasinlar demeniz de komik ve sacma. Diliniz uslubunuzdan çirkeflik akiyo. Niyetinizin iyi olmadigi acik. Hadi artik rahatsizlik vermekten vazgecin yazdiklarinizi okumak bile sinir bozmaya yetiyo. Saldirdi ne demek ya? Bence sizin dengeniz sasmis yazdiklarimi okursaniz herhangi bi yerinde bi saldirganliga denk gelmezsiniz. Saglikli bi ruh haline sahipseniz tabi. Kimse haddini asmasin bence. Hadi hoscakalin, iyi niyetle kalin
Bana mi diyorsun CANIM ??? keske etiketleseydin daha once gorurdum.Yok ya normal değil konuyu mahvetmiş resmen gelmiş burda agkam kesiyor herkesi bozuyor bide :)) şaka gbi
Afferim şöyle yola gel.klavye başında artistlik yapar senin gibiler çok var sen gibi uğraşamıcam oyüzde haklısın en güzeli işime bakmak...elimi yoramıcam üslup bilmez bi kadın için
. Herkesin sağ ve sol tarafı farklıdır yani ufakta olsa herkeste bu sorun var bende genelde sağ tarafta resim çektiririm soldan güzel çıkmam :) botoks yada dolgu düşünebilirsin ama bi estetisyenle görüşsen sana daha iyi fikir verir...ya benimde sol yanağım sağ yanağımdan daha sarkıksol gözüm daha bön bakıyor. Hatta tik oldu kendime güvenmediğim için bi ortalda otururken elimi sol yanagıma koyup gerdiriyorum. fotolarda da elimi yanagıma koyuyorum hep ama aslında yanagımı gerdiriyorum. herkeste bana hep ayyynıı poz diyip duruyolar. ama napıyım beğenemiyorum. nolurduki biraz daha gergin olsaydı yanaklarım özellikle bir tarafı. böyle bir sorun içinde ne doktoruna gidilir nasıl bir tedavi olur hic bilmiyorum ama amelyattan cok korkuyorum. dişlerimin yapısıda biraz bozuk belki o nedenledir benimde asimetrim hiç bilmiyorum ama tel taktırmakta istemiyorum. 25 yaşındayım şimdi kolaysa gel 2 yıl teli tak. cok uzun süreli bir tedavi. napılır ya? botox mudur bunun en kestirme çözümü? banada bi el atın a dostlar