yüzümdeki asimetrinin psikolojimi çok bozması

Ayrica herkesin sagi solu farkli degildir bebeklik fotograflariniza bakin saginiz solunuz farklimi zaman icinde oluyo
Ayrica herkesin sagi solu farkli degildir bebeklik resimlerinize bakin saginiz solunuz farklimi benim 38 yasima kadar butun fotograflarda normal 40 a kadar sa adeta sekil degistirdi

Mesaj kirliligi icin ozur dilerim bikac msj yazdim simdiye kadar sanirim henuz ögrenemedim

klavye başında artistlik yapar senin gibiler çok var sen gibi uğraşamıcam oyüzde haklısın en güzeli işime bakmak...elimi yoramıcam üslup bilmez bi kadın için
Etiketlenmedigi, ilgilenmedigi, çözüm aramadığı bi konuyu bile sirf hayatinda aksiyon olsun cirkeflik olsun diye takip eden bu cahile cvp bile vermeyelim bence artik. Kendi kendine kudursun dursun ben bosverdim siz de bosvern bence dogru diyosunuz hayatta bunlardan cok var :)

Ben 5 eylulde dorn terapiye gittim fakat ayni zamanlarda ailecek cok uzucu agir bi durum yasamaya basladik buraya girip yazmak aklima bile gelmedi ogrenmek isteyen olursa deneyimlerimi paylasabilirim
Acaba bilgilendirebilir misin bizi ? Faydasını gördün mü ?

durumunuz nasıl şuan..? Herhangi bişey yaptırdınızmı

Cnm bnmde senin sorununa benzer durumum var. Bende photoshop yap az çok şekilleniyor kafanda problem. Ya işte Tr çok geri bu konuda anca kemerli burun silikon göğüs yapsınlar. Esas uzmanlık bu asimetrileri düzeltmek ." Kas taşlama zayıflatma protez elmacık implant çene torpuleme uygun dolgu ve doğru kaslara Botoks "bunlardan bazıları kullanilarak mükemmele yakın olma imkanı var. Ancak işin uzmanı Dr yok

Cnm.harika anlatmışsin seni tebrik ediyorum. Çok haklısın. Arada kaldık bu ne ya. asimetri diyoruz . Huhuuuuu sesimizi duyan ? Yaw herkes simetrikse biz napalım. Sonrada psikolojisi bozuk olarak algilanyruz

Kaş için yüz yogasi dene çok istikrarlı ol tabi

Bende aylardır bunun arastirmasini yapiyorum ayni sorun bende de var. Aynaya bakiyorum yüzüm gayet düzgün görünüyor hele ki ön kamerada o kadar güzel o kadar bambaşka biri cikiyorumki. Ama normal kamera ve videolarda yüzüm çok asimetri duruyor. Burnumdan iki kez estetik oldum hala sağ tarafa doğru yamukluk var. Dudagimin sağ tarafi sol tarafa gore düşük görünüyor. Sağ gözüm sol gözüme gore daha büyük gibi. Ve sağ kasimda daha düşük. Bütün bunlar karsidan çekilen fotoğraf ve videolarda ortaya cikiyor ama aynaya baktigimda pek bi şey anlasilmiyor gerçekten anlamıyorum. Botoks yaptirdim sanki hafif bir düzelme oldu ki kasim biraz yukariya kalkinca ama hala var sıkıntılar ciddi anlamda canımı sıkıyor bu durum. He bir de sağ göz kapagim düşük bu beni çok rahatsız ediyor sanki o göz kapagim yukari kalksa kasimda yukari kalksa super olacak gibi hissediyorum. Randevu aldim plastik cerraha bu hafta gidicem konusucam bakalim ne söyleyecek. Sen arastirabildin mi bu arada var mi bir gelişme?

Yanak
Herkesin bi alın yazısı bi kaderi var. Derdi veren dermanıda verir sabırlı olun biliyorum evet zor olabilir, ama isyan çözüm değil inadına gülümsemek lazım.. Aynı sıkıntılar bencede mevcut 3524169@gmail.com hesabım dertleşmek isteyen yazabilir beraber çözüm aramak ve beraber doktora gitmek bizler için daha iyi olacaktır tek başımıza ciddiye alınmıyoruz

Arkadaşlar sacma gelebilir ama benim durumumda olan var mı cok merak ediyorum. Aynada farketmesem de çekilen fotoğraflarda sağ kaşımın/gözümün daha buyuk olmasıyla farkettiğim süreçte burnumu da beğenmeme sonucu gittiğim Dr Teoman Dogan burnumun saga doğru kaydığını hatta yüzümün sag tarafının daha baskın oldugunu (çene kemiği, elmacık kemigi hatta dudaklarımın sag tarafının daha dolgun ve yukarıda oldugunu) söyledi

Ön iki dişimde caprasiklik var ve sag disim digerinin üzerine binmiş durumda (yine baskınlık)

Yine alakasız bir sekilde tekrar spora başladığımda yapılan ölçümlerde de cok paralel bi sonuç cikti, sag kolum ve sag bacağım daha agir dolayısıyla daha guclu/baskınmış :O

Resmen parçaları birleştirince asimetrikligin tanımı olduğumu farkettim
Acaba bu sekilde olan biri daha var mı? Ne yapılabilir? Aynalara küsmem gercekten an meselesi psikolojik olarak çökmüş durumdayım

Seninle ayni durumdayim degil aynaya fotolara küstüm ve bu konuda kimsenin beni anlamamasi ailem dahil daha da uzuyor beni. Sol yanagimdaki dolgunlugu massater kasimdan kaynakli dusunuyorum ve botoks yaptirmayi dusunuyorum. Kaldiki tek derdim bu degil kulaklariminda biri asagida digeri yukarida bunuda her gozluk denedigimde anliyorum. Bi kbb doktoruda burnumun yamuk oldugunu soyledi bundan kaynakli surekli tikaniklik yasiyorum her hasta oldugumda. Velhasil ortadan kalksam daha iyi olacak sanki. Surekli insanlara inceleyip benimle ayni probleme sahipler mi onlarinda kulaklari farkli mi yoksa yanaklarinin biri dolgun digeri degil mi diye inceliyorum. Saplanti oldu resmen. Su botoks isini halledersem belki bi nebze rahatlarim degisilik yaratirsa tabi

Valla benim de yuzum bu durumda.inanilmaz kotu cikiyorum fotolarda.Asimetrim de oldukca fazla yuzumun iki yanida bariz bir sekilde birbirunden farkli.

Benim bu yanak cene asimetrilerine ek bi gozum de digerinden kisik. Masseter botox yaptirdiniz mi ben de dusunuyorum ama iki tarafa da mi uygulaticaksiniz yoksa sadece asimetrik oldugunu dusundugunuz tarafa mi?

Benim bu yanak cene asimetrilerine ek bi gozum de digerinden kisik. Masseter botox yaptirdiniz mi ben de dusunuyorum ama iki tarafa da mi uygulaticaksiniz yoksa sadece asimetrik oldugunu dusundugunuz tarafa mi?

Hala bi doktora gorunmedim gorunup onunla karar vermeyi dusunuyorum. Bana gore tek tarafta var ama doktor ne der bilemiyorum

arkadaşlar ben de net bir çözüm hala bulamadım ama botox gibi işlemleri simetrik yüzler yaptırıyor güzel olmuyor biz de nasıl sonuçlar doğurur ben düşünüp düşünüp en iyisinin ortodontist olacağı sonucuna varıyorum ve hala iyi bir doktor arıyorum

merhaba 14 yaşındayım lise öğrencisiyim aynı durum bende de var elbette ergenliğe bağlı ruhsal takıntılarım var ve bu kesinlikle onlardan biri değil etrafa sorduğumda ise öyle olmadığını söylüyorlar ve bunun ergenlik takıntısı olduğunu düşünüyorlar şunu söylemeliyim ki cidden rahatsız edici bir durum onlar hakkında kötü düşünmüyorum ama insanlara öyle asimetrik gözüküyoum ki özürlü sanmaları muhtemel seneye tel takılacak ama zannımca pek bir şey değişmeyecek çünkü daha küçükkenki fotoğraflarıma bakıncada aynı durum olduğunu farkettim ve o zaman çene veya diş problemlerim yoktu en azından psikolojik tedavi göreyim diyorum ama başta da söylediğim gibi herkes bunun ergenlik kaynaklı olduğunu düşünüyor ve yardımcı olmuyorlar

resim koyulmus ben bi gariplik goremedim hepimizin oyle yani takilmayin bu kadar.asimetrilerimiz bizi fatkli ve biz yapar

Elmacık kemiğimin biri daha çıkık ve burnum eğri .Burun kemiği sanki bir yandaki elmacık kemiğimi iteklemiş gibi görünüyor
ama çok fazla umrumda değil , saçımı tümüyle arkaya toplamadığım sürece anlaşılmıyor
Bence siz de dert etmeyin ..kimse oturup yüzümüzü incelemiyor çok fazla dikkat etmeyen asimetriyi fark edemez.
Ayrıca fark etse ne olacak ..
-AA senin bir elmacık kemiğin daha çıkık !
-EEEE ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…