- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.093
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
tamam da sizin yorum yapmaniza gerek yok. oyle “hikayeni dinlemem lazim” falan tribine girip anamnez almaniza da gerek yok. teshis koymayacaksiniz ya cunkuVallahi inanamıyorum Muhtelif nerden açtın konuyu kız soru sormuş bildiğim kadarıyla yorum yapmaya çalıştım nedir bu saldırı doktor musunuz sorusunun altında ki aşağılama hissini aldım alınmadım aşağılık kompleksim yok dediğiniz gibi gayette özgüvenli biriyim. Dikkat ettiyseniz tanı koymadım ilaçta vermedim haddime değil
doktor degilsiniz, karsiniza doktor gelip mesaj yazinca da “her doktor bilecek diye bir sey yok, ben sinirlerin yerini biliyorum” falan yaziyorsunuz. e basbaya ozguvensizsiniz iste siz. kimlerle yarisiyorsunuz yani? gidip psikoloji videosu falan izlesenize
beynin sag tarafindaki kan akisinda problem olabilir dedikten sonra ama korkma demenizin bir anlami yok. demeyeceksiniz hanimefendi. doktor degilseniz kimseye felaket tellalligi yapmayacaksiniz. konuyu “daha once yasayan var mi” diye acmis muhtelif. mesela ben yasadim, yazdim. varsayim uzerine ortaligi velveleye vermeyin cok biliyormus gibi.