Yüzük

Başlıkta herkes de yüzük takmadığı için karısına güveni kırılıp, önlem olarak kendisi de yüzüğünü yeniden takmaya başlayan kocasını övmüş şaka mı?

Yıl 2025...

İki seçenek var, bırakın takmasın önemli bir şey değil ya da siz alıp hediye edin.

Sosyal medyada evli erkek cazibesi ile ilgili bir iki videoya denk gelmiştim. Yüzük tek başına hiçbir şey ifade etmez.
Eşinizin yüzük takmasıni yine de çok istiyorsanız siz hediye alın, altın olmaz gümüş olur. Çözüm sizinde de elinizde.

Yuzuk takma isine bu kadar takintiliysaniz ilk akla gelen esinizin yuzugunu bozdurmak olmamaliydi. 2 senedir zaten takmiyormus. Ben de yuzuk takan ve bunu onemseyen taraftayim, belki evliligin ilk baslari diye bilemiyorum ama cevremde yuzuk takmayan kimseye denk gelmedim. Bu sebeple ya siz alip ona verin yada sizde takmayin o rahatsizlik duyar belki.

Pardon da yüzük güvenle ilgili olmak zorunda mı, kişi için manevi anlamı olamaz mı? Yıl 2525 de olsa geleneksel bir halka olmaya devam edecek bence. Ne yani bunu uygulamak istemek ya da aynı anda uygulamak ortak takılmayacaksa takmamak çok mu abes. Bence bu eleştiride bulunanlar saçmalıyor. Ben çıkardığımda karşı taraf strese giriyorsa kendisi de paşa paşa takacak. Takmıyorsa ben de pekala takmayabilirim. Bunun neresi ayıplanıyor anlamadım.

Ben çıkardığımda karşı taraf strese giriyorsa kendisi de paşa paşa takacak. Takmıyorsa ben de pekala takmayabilirim. Bunun neresi ayıplanıyor anlamadım.

E bu komple ayıp olan kısmı işte.
Yüzük takmıyorum diye adam niye strese giriyor, bu niye sorun haline geliyor? İsteyen taksın takmak ayıp değil(ben de takıyorum son 1 senedir) takmamayı şov/sorun haline getirmek ayıp.
Yani sen takmıyorsan ben de takmıyorum demek doğal(istemiyordur kişi) , ama ben takmadığım için tutuşup yüzük takmaya başlayan adam sorun.

Yooo bu sorun falan değil, kültürel etkinin sonuçları bunlar. Bu ülkenin büyük çoğunluğu evli kadının yüzük takması gerektiğini savunurken erkeğinkine nötr bakıyor. Aşılamayacak bir şey yok ortada. Bunu sorun olarak görmüyorum bile ben, orta noktası bulunamayacak bir şey değil. Kadın taksın diye paşa paşa takıyorlar, ben istediğimi alıyorum o istediğini alıyor kapanıyor mesele. Alt yapısını, zihniyetini, yedi ceddini sorgulamaya gerek yok. Çok düz bir olay

adami carsidayken goturun gumuscuye yuzugu alin dedim diye linc yemisim.ne var bunda yani burdaki kadinlarda herseyi bir inada savasa donusturmek zoru da her konuda abartmayin.konu sahibi duygusal yaklasiyor ve hosuna gidiyor karikoca yuzuklu olmak ve bu dogal hakki.kocasi belki usengec belki biraz odundur bilemem tembellikten tahminim .yuzugun uzerine dusupte gidip almamis .konu sahibi gpturcek carsidan kendi alacak kocasiyla beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…