- 27 Kasım 2023
- 11
- -1
- 6
- 25
- Konu Sahibi Burcu Aksen
-
Sen de çıkar koy kenara, sen takmayacaksan ben de takmıyorum de.Eşimin söz yüzüğünü bir problemden dolayı bozdurmak zorunda kaldık 1 buçuk 2 seneden fazladır yüzük takmıyor ara sıra konusunu açıp söylüyorum alalım diye ama üstüne düşmüyor. Eşime güveniyorum güzel bir evliliğimiz var ama ben erkeklerin yüzük takmamasına biraz takıntılıyım ne yapmalıyım
Elbette problem değil. Bence bir kadın taşıyorsa erkek de taşımalı benim babamda takmazdı. Çevremdeki erkekler takmıyor. Ben biraz takıntılıyım yüzük konusundaBence takilmamasi buyuk problem değil. . Eşim hiç takmadı takmazda.
Gençken yüzük önemli geliyor insana, eşim 'ben takamam, rahat edemem' derdi. 'İyi, almayalım o zaman, ben de bayılmıyorum' dediğimde işin rengi değiştiElbette problem değil. Bence bir kadın taşıyorsa erkek de taşımalı benim babamda takmazdı. Çevremdeki erkekler takmıyor. Ben biraz takıntılıyım yüzük konusunda
Benimde çevremdeki erkekler takmıyor.Elbette problem değil. Bence bir kadın taşıyorsa erkek de taşımalı benim babamda takmazdı. Çevremdeki erkekler takmıyor. Ben biraz takıntılıyım yüzük konusunda
2 senedir takmıyor anca mı aklına geldiEşimin söz yüzüğünü bir problemden dolayı bozdurmak zorunda kaldık 1 buçuk 2 seneden fazladır yüzük takmıyor ara sıra konusunu açıp söylüyorum alalım diye ama üstüne düşmüyor. Eşime güveniyorum güzel bir evliliğimiz var ama
ben erkeklerin yüzük takmamasına biraz takıntılıyım
ne yapmalıyım
Eşimin söz yüzüğünü bir problemden dolayı bozdurmak zorunda kaldık 1 buçuk 2 seneden fazladır yüzük takmıyor ara sıra konusunu açıp söylüyorum alalım diye ama üstüne düşmüyor. Eşime güveniyorum güzel bir evliliğimiz var ama ben erkeklerin yüzük takmamasına biraz takıntılıyım ne yapmalıyım
Eşimde takmamaya başladı bende çıkardım :) sonra baktı ben takmıyorum o takmaya basladı üstelemeyin tak diye ama sizde yüzüğünüzü çıkarın yatak odasında göreceği şekilde koyun işin rengi değişiyor sorduğunda sen takmıyorsun artık bende takmıycm diyin umursamadan:) bende tak tak dedim işe yaramamıştıEşimin söz yüzüğünü bir problemden dolayı bozdurmak zorunda kaldık 1 buçuk 2 seneden fazladır yüzük takmıyor ara sıra konusunu açıp söylüyorum alalım diye ama üstüne düşmüyor. Eşime güveniyorum güzel bir evliliğimiz var ama ben erkeklerin yüzük takmamasına biraz takıntılıyım ne yapmalıyım
Sen de takma olsun bitsinEşimin söz yüzüğünü bir problemden dolayı bozdurmak zorunda kaldık 1 buçuk 2 seneden fazladır yüzük takmıyor ara sıra konusunu açıp söylüyorum alalım diye ama üstüne düşmüyor. Eşime güveniyorum güzel bir evliliğimiz var ama ben erkeklerin yüzük takmamasına biraz takıntılıyım ne yapmalıyım
Ay kime göre ? Herkes müslüman mı ya da siz din konusunda bilirkişi misiniz konuyu ona göre yorumluyorsunuz?altinsa zaten takmamali erkege altin haram.gumus yuzuk alabilirsiniz .onlarda ucuz oluyo felan bigun carsidayken gidin direk gumuscuye sana yuzuk aliyoruz diye.
Eşimin söz yüzüğünü bir problemden dolayı bozdurmak zorunda kaldık 1 buçuk 2 seneden fazladır yüzük takmıyor ara sıra konusunu açıp söylüyorum alalım diye ama üstüne düşmüyor. Eşime güveniyorum güzel bir evliliğimiz var ama ben erkeklerin yüzük takmamasına biraz takıntılıyım ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?