Yüzük

Burcu Aksen

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2023
11
-1
6
25
Eşimin söz yüzüğünü bir problemden dolayı bozdurmak zorunda kaldık 1 buçuk 2 seneden fazladır yüzük takmıyor ara sıra konusunu açıp söylüyorum alalım diye ama üstüne düşmüyor. Eşime güveniyorum güzel bir evliliğimiz var ama ben erkeklerin yüzük takmamasına biraz takıntılıyım ne yapmalıyım

Sen de çıkar koy kenara, sen takmayacaksan ben de takmıyorum de.

Mesele fiyatsa gümüş bakabilirsiniz. Biz kendi isteğimizle gümüşe geçtik, memnunuz. Güzel modeller var

Benim annemle babam da yıllar önce darda kaldıkları için bozdurmuşlar. Ben dünya da bile yokmuşum. Şu anda 40 yıllık evliler. Hiç bu zamana kadar sorunlarına şahit olmadım. Çokta önemli bir durum değil bence. Ama çok kafaya takıyorsanız siz hediye alıp verebilirsiniz kavga etmeden tartışmadan.

Yüzüğün bir bağlayıcılığı veya anlamı olduğuna inanmayanlardanım, eşim de ben de yıllardır yüzük takmıyoruz, ikimizde bunu hiç mesele etmedik ama siz önemsiyorsunuz o zaman ZemheriPoyraz ‘ın dediği gibi yapın, sizde yüzüğünüzü takmayın tepkisini bir ölçün bakalım, kadın yüzük takar derse hemen bir gümüşçüye götürüp parmağına yüzüğü takın.

Bence takilmamasi buyuk problem değil. . Eşim hiç takmadı takmazda.

Esiminki evliligimizin ilk ayinda kayboldu, bol geliyordu.benimki de cocuktan sonra hic olmadi sisti parmaklar.ikimiz de senelerdir gumus alyans takiyoruz, hem uygun fiyatli hem de icimize sindi.yillardir bizimle oldugu icin manevi degeri de cok❤

Elbette problem değil. Bence bir kadın taşıyorsa erkek de taşımalı benim babamda takmazdı. Çevremdeki erkekler takmıyor. Ben biraz takıntılıyım yüzük konusunda
Gençken yüzük önemli geliyor insana, eşim 'ben takamam, rahat edemem' derdi. 'İyi, almayalım o zaman, ben de bayılmıyorum' dediğimde işin rengi değişti ilerleyen yıllarda alışıyor insan varlığına, onsuz markete bile gidemiyor. Eşiniz de yokluğuna alıştı muhtemelen, restinizi çekin, hayır derse siz de çıkarın. Tamam derse gider alırsınız. Ama ben de olsam o yüzüğü tek başıma takmam, beraber takmıyorsak anlamı yok.

Elbette problem değil. Bence bir kadın taşıyorsa erkek de taşımalı benim babamda takmazdı. Çevremdeki erkekler takmıyor. Ben biraz takıntılıyım yüzük konusunda
Benimde çevremdeki erkekler takmıyor.

Bence yüzüğün tek bi önemi var, o da aksesuar olması. Onun dışında takıp takılmaması durumu çok da problem haline gelecek bi mesele değil bence.
Sonuçta yanlış yapacaksa, yüzüğü çıkarması saniyesini alır, sonra tekrar takar.
Güveniniz varsa siz de sorun etmeyin. Bazı şeyleri ne kadar üstelerseniz, o kadar bıktırır.

2 senedir takmıyor anca mı aklına geldi

Sadakat olayı alyans ile bitmiyor ondan takılıp takılmaması çok problem olmasın aranızda. Hatta günümüzde alyansı olan erkekler bazı kadınlar tarafından daha cazip geliyor. Eşim ilk sene alyansını kaybetti sonrasında gümüş aldık onu şükür sağlıkla taşıyor ama kaybederse gidipte alalım demem babam da yıllardır takmaz bazı kişiler rahat etmiyor ama alyans tamamen sembolik bir olay

Eşimde takmamaya başladı bende çıkardım :) sonra baktı ben takmıyorum o takmaya basladı üstelemeyin tak diye ama sizde yüzüğünüzü çıkarın yatak odasında göreceği şekilde koyun işin rengi değişiyor sorduğunda sen takmıyorsun artık bende takmıycm diyin umursamadan:) bende tak tak dedim işe yaramamıştı

Sen de takma olsun bitsin
Yüzük taksa da bir halt yiyecek ise cebine koyar bir yere koyar yapar. Ayrıca kadınlar için evli olma durumu bak yüzük demiyorum bir engel değil. Çatır çatır evli olduğunu bile bile adamla sevgili olan mı dersin sevişmek için buluşan mı dersin forum bu konularla dolu. Yüzük bir işe yaramaz adamın niyeti bozuksa
Bir gümüş yüzük al ver gitsin. Çok kafaya takacak bir mevzu değil. Ama iş inatlaşmaya dönmesin.

altinsa zaten takmamali erkege altin haram.gumus yuzuk alabilirsiniz .onlarda ucuz oluyo felan bigun carsidayken gidin direk gumuscuye sana yuzuk aliyoruz diye.
Ay kime göre ? Herkes müslüman mı ya da siz din konusunda bilirkişi misiniz konuyu ona göre yorumluyorsunuz?

Ben takı pek sevmem normalde sadece alyans takıyorum ama bazen cikardigimda unutuyorum ve aylarca duruyor çekmecede. Eşim hiç çıkarmıyor. Aramızda sorun olmadı. O takmasa yine sorun olmaz

geçen yaz kocamın yüzüğünüde alıp kendikimle beraber bozdurdum kendime yüzük aldım
1senedir takmıyor. Ondan öncede özel günlerde falan takardı zaten. Yapacak adam yüzüklede yapar takmış takmamış ne fark eder. Bekaret kemerimi bu

Siz güvenmiyosunuz eşinize en iyisi boşanın. Yüzük takmak bir insanı ne birine bağlar ne de aldatmasını engeller. Bizde bozdurduk asla da takmıyoruz ne nikahtaki imza ne de yüzük parçası bunların hiç biri sadık ve iyi eş olmasından daha önemli değil. Bi halt yiyecekse insan her türlü yapıyor zaten. Bunun yüzükle hiç bir ilgisi yok. Takıntınızı gidermeye calışın yada boşanın güven ve saygının olmadığı yerde sevgi de olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…