- Konu Sahibi rengarenkdunyam
Alti ustu bir yuzuk. Bunu memleket meselesi haline getirmenin ne anlami var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim..Güle güle kullan
Yok bende hiç çekingen değilimde yinede şunu alalım diyemem özelliklede bu mücevherse ondan sormak istedimAslında benim çekingen bir yapım vardı fakat onunla tanışmam biraz farklı olduğu için ve onun yanında zaten çok çok uzun zaman çekingen kaldığım için artık o kısmı geçtim Ve aradaki yaş farkı birazda bunu kullanıyorum
teşekkür ederim :)adı üstünde hediye değer vermiş almış adam ayrıca o kadar da kötü bir yüzük değil alyans takı köşesinde ne iğrenç yüzükler gördüm ben bu onların yanında gayette klas
Yok ya gerçekten gerek yok, buraya da sadece yüzük hakkındaki fikirlerinizi sormak için atmıştım fotoğrafı...Bana göre değil daha sade tek taş bence daha iyi varmış zaten ama adam mutlu hevesini kırmamalısın yoksa daha hediye alır mı bilmem çok içinize sinmediyse bu çok güzel ama benzerini almıştın ne gerek vardı diyerek konuyu yüzüğü değiştirmeye getirebilirsiniz bi model görmüştüm bunun gibi benim hoşuma gitmişti gibi öyle
Teşekkürler, daha güzeli senin olsun canımTamam gule gule kullan. Guzel degil
memleket meselesi haline getiren olmadı....Alti ustu bir yuzuk. Bunu memleket meselesi haline getirmenin ne anlami var?
Sagol var zatenTeşekkürler, daha güzeli senin olsun canım
Söz yüzüğümle beraber hoş durdu :) teşekkür ederimAlyansla yan yana tak daha şık durur. Evlilik yildonumunde esim de bana almisti. Pek begenmemistim ama bir sey söylemedim begendim dedim yazik uzulmesinler bence Hele de sana gercekten deger veren biriyse cok onemli degil. Biraz kullandiktan sonra hosuna gider.
hmmm güzel, iyi, mutlu, güzel günlerde kullanın inşşSagol var zaten
Yaa bilemiyorum bu galiba nişanlımdan kaynaklanıyor :) rahatım ben bu konuda da, birde dedim ya yaş farkıYok bende hiç çekingen değilimde yinede şunu alalım diyemem özelliklede bu mücevherse ondan sormak istedim
bulunsun kuzum fazla yuzuk goz cikarmaz yarin bir gun disari cikarsiniz yemek es dost ziyareti farkli farkli takarsin fena mi olur.Söz yüzüğümle beraber hoş durdu :) teşekkür ederim
Kesinlikle :) güzel yorumunuz için teşekkürler...Güle güle kullan.Takılmayacak bir yüzük değil,en azından hatır için takılır.
Adam heves etmiş,seçmiş almış.Sana seçtirmek iseseydi,gel gidip birlikte alalım derdi.
Şimdi gidip değiştirelim demek olmaz,hiç beğenmedim demekle aynı manaya gelir.
Ben de heves kırıp adamı köreltmeye değmeyeceğini düşünüyorum.
Bu karşımızdakiyle ilgili değil de kendimizle ilgili bence :) sen isteme kendisi sürpriz yapsın beştaşıYaa bilemiyorum bu galiba nişanlımdan kaynaklanıyor :) rahatım ben bu konuda da, birde dedim ya yaş farkı
Bu fikre bayıldım, teşekkürler :)Hatıradır. .sende oğluna verirsin o da nisanlisina
Bu konuda aynı fikirde değilim, kendimi de onu da tanıyorum, ama hediye istemeyi düşünmüyorum bile...Bu karşımızdakiyle ilgili değil de kendimizle ilgili bence :) sen isteme kendisi sürpriz yapsın beştaşı
Yok ya gerçekten gerek yok, buraya da sadece yüzük hakkındaki fikirlerinizi sormak için atmıştım fotoğrafı...