- 8 Mayıs 2015
- 737
- 1.352
- 113
- Konu Sahibi rengarenkdunyam
Güle güle kullan. Bende sade şeyleri tercih ederim ama nişanlın düşünmüş, beğenmiş, almış. Hevesini kırma beğenmiş gibi yap en azından. Zaten ileride değiştiriverirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk defa duydum bu modayı. Ama ne görgüsüzce bi modaymış.Keşke beş taş alsaymış. Şimdi tek taş beş taş bir arada takmak moda oldu :)
Selam kızlar
Kızlar bu yüzüğü bana bugün nişanlım almış, ama ben çok kararsız kaldım, yani ne beğendim diyebiliyorum ne de beğenmedim... Biraz da gereksiz buldum açıkçası, çünkü sonuçta evlilik teklifi ederken taktığı tektaş var, söz ve nişan yüzüklerimizde var, üstüne bunu alması çok gereksiz geldi bana, birde model biraz kadınsı geldi, içime sinmedi, sizce nasıl ? Beğenmedim diyemiyorum çünkü hediyeyi verirken o kadar mutluydu ki, huzursuzluk çıksın, isteği kırılsın da istemiyorum ...
Selam kızlar
Kızlar bu yüzüğü bana bugün nişanlım almış, ama ben çok kararsız kaldım, yani ne beğendim diyebiliyorum ne de beğenmedim... Biraz da gereksiz buldum açıkçası, çünkü sonuçta evlilik teklifi ederken taktığı tektaş var, söz ve nişan yüzüklerimizde var, üstüne bunu alması çok gereksiz geldi bana, birde model biraz kadınsı geldi, içime sinmedi, sizce nasıl ? Beğenmedim diyemiyorum çünkü hediyeyi verirken o kadar mutluydu ki, huzursuzluk çıksın, isteği kırılsın da istemiyorum ...
Selam kızlar
Merhaba, beğenmenize çok mutlu oldum, teşekkür ederim, pırlantamı değil mi bilmiyorum, atasaydan almış.. Benim sorum gerçketen çok yanlış anlaşıldı, ben beğenmedim takmam demedim, sadece kararsız kaldım, ayrıca beğenmesem bile takarım, sonuçta o yakıştırmış almış, burada sorma nedenim de sizlerin yüzük hakkındaki görüşünü almaktı.Ne guzelmış o yuzuk yaaa pırlanta mıdr nedir? Adamn hevesını kırma. Bı daha bişey almaya hevesi olmz valla. Hem kadınsı demişsın evli olduguna göre bi nişan bi dügünde bıraz kadınsı olmak hoştur o zamn takarsın bencee.
teşekkür ederim, güzel yorumun için...o zaman sen de evlenme teklifi ederken aldığı yüzüğü tak ve 'evlilik yüzüğümüzü takmayı istiyorum, sonuçta bununla evliliğe adım attık' de ve diğer yüzüğü sakla bence hem karşıdakini kırmamış olursun.
Merhaba canım, beğenmedim değil kararsız kaldım, bana ilk aldığı tektaş pırlantaydı ve cok beğendiğim bir modeldi, genelde takıda beyaz altını tercih ediyorum, daha kullanışlı geliyor bana, bunuda hediye alınca sizin fikrinizi öğrenmek istedim, beğenmedim diye birşey yok bunu belirteyim :)Aaa.benim tektaşımın aynısı :) Nesini beğenmedin kız
Merhaba, sorun yapmadım, sorum yanlış anlaşıldı, hediye zaten takacağım sadece yüzük için sizlerinde görüşünü almak istedim...Alyansin tektasin varmis zaten.. Mahkum olup surekli takacak degilsin bunu begenmediysen bile.. Heveslenmis almis, dert edecek bsy degil.. Allah'a sukretmek lazim
Bende de buna benzer var cok da beyeniyorum cok hos.adamlar da alsa kabahat almasa kabahatSelam kızlar
Valla ben cok begendımMerhaba, beğenmenize çok mutlu oldum, teşekkür ederim, pırlantamı değil mi bilmiyorum, atasaydan almış.. Benim sorum gerçketen çok yanlış anlaşıldı, ben beğenmedim takmam demedim, sadece kararsız kaldım, ayrıca beğenmesem bile takarım, sonuçta o yakıştırmış almış, burada sorma nedenim de sizlerin yüzük hakkındaki görüşünü almaktı.