- 8 Ocak 2016
- 181
- 169
- 53
- Konu Sahibi rengarenkdunyam
Keske benimde tek derdim bu olsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumların içinde en değişide dizin yorumunuz oldu :) çok kabalık etmiş olmaz mıyım ?Ben olsam takmam senin de bi klasin olsun yani her hediyeyi bas taci yaparsan adam dandik dundik ne bulursa getirir
Dert değil bu kuzum Umarım çözülebilecek bir sorundur...Keske benimde tek derdim bu olsa
O senin kocan olacak. Her ozel gununde boyle cirkin hediyelerle muhatap olsan daha mi iyi? Mucevher alacaksa seninle birlikte baksinYorumların içinde en değişide dizin yorumunuz oldu :) çok kabalık etmiş olmaz mıyım ?
Hmmm, yorumunuz çok hoşuma gitti, final haftasından çıktım birkaç tanede büt var , bakımsızlığım o yüzden Taşlı severim ama giyimde uygun olsun isterim evet dediğiniz gibi takmayı düşünüyorum..tırnaklarınız kısa manikürde yok demekki sade bi bayansınız size taşlı tuşlu şeyler gereksiz gibi geliyo olabilir.
nişanlınızda süsü püsü seviyo olabilir bence arada takın düşünmüş almış
Beraber bakma kısmını söyleyebilirim, haklısınızO senin kocan olacak. Her ozel gununde boyle cirkin hediyelerle muhatap olsan daha mi iyi? Mucevher alacaksa seninle birlikte baksin
Ucuz mu pahallı mı bilmiyorum, zaten öyle yada böyle takacağım bu yüzüğü..Bu yüzük gerçek pırlanta mı yoksa ucuz olan mı
Gerçek ise hayatım bundan sonra birlikte alalım de parayı çarçur etmesin
Gerçek değilse sesini çıkarma arada takarsın
Yüzük zevki de değişir kadınsı derken ne demek istedin mesela sen de kadınsın
Örneğin ben tek taş sevmem çıkıntısı şeylerden hoşlanmam ama milyonlarca tek taş satılıyor herkesin zevki farklı
Seni üzmek istemem ama benim yüzüğümün aynısı hiç de memnun değilimSelam kızlar
Kızlar bu yüzüğü bana bugün nişanlım almış, ama ben çok kararsız kaldım, yani ne beğendim diyebiliyorum ne de beğenmedim... Biraz da gereksiz buldum açıkçası, çünkü sonuçta evlilik teklifi ederken taktığı tektaş var, söz ve nişan yüzüklerimizde var, üstüne bunu alması çok gereksiz geldi bana, birde model biraz kadınsı geldi, içime sinmedi, sizce nasıl ? Beğenmedim diyemiyorum çünkü hediyeyi verirken o kadar mutluydu ki, huzursuzluk çıksın, isteği kırılsın da istemiyorum ...
Teşekkür ederim, ya hediye bu sonuçta git değitir, beğenmedim diyemem asla , ucu< pahalı hiç önmli değil, zaten mesaj da da dedim bunu alması fazladan dı... özüne bakarsam çirkin de değil fakat şu an için süslü püslü geldi bana, ama dedeim ya hediyesini taktığımdaki mutluluğu, bana yeeter, ben sadece sizin de fikirlerinizi öğrenmek istedim.Klasın olsun diyenlere nasıl bir hediye geliyor acaba. Zevk meselesi 50 lirada olsa almış sonuçta seve seve takarım brn olsam ki bence gayet hoş bir yüzük. Kullanılmayacak gibi değil güle güle kullan canım.
Memnun olmadığın yanı ne canım ?Seni üzmek istemem ama benim yüzüğümün aynısı hiç de memnun değilim
Çok sıradan duruyor kibar bi model de değil üstelik ata.ay dan almıştık ama hiç hoş değil takmıyorum bileMemnun olmadığın yanı ne canım ?
Süslü püslü olduğu için düğün dernekte tak bence ben olsam öyle yapardım kendi tektaşım yerine özel bir günde bir yere giderken kullan. Bir arkadaşımda buna benzer bir yüzük le teklif aldı altın takı falan sevmem ama böyle bişey bende istiyorum ne yalan söyliyim bence zevkli adammış ve böyle gidip hediye alıp seçen adamlara hayranım. Benimki bunu bir tek evlenme teklifi ederken aldığı pırlantada yapmış devamı gelmedi ne yazık kiTeşekkür ederim, ya hediye bu sonuçta git değitir, beğenmedim diyemem asla , ucu< pahalı hiç önmli değil, zaten mesaj da da dedim bunu alması fazladan dı... özüne bakarsam çirkin de değil fakat şu an için süslü püslü geldi bana, ama dedeim ya hediyesini taktığımdaki mutluluğu, bana yeeter, ben sadece sizin de fikirlerinizi öğrenmek istedim.
Yok ya onunda modasi gecti. Evet takan cok var ama konu sahibininki gibi moda. Kendisi begenmemis gercideKeşke beş taş alsaymış. Şimdi tek taş beş taş bir arada takmak moda oldu :)