• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzük sorunum

Selam kızlar
Kızlar bu yüzüğü bana bugün nişanlım almış, ama ben çok kararsız kaldım, yani ne beğendim diyebiliyorum ne de beğenmedim... Biraz da gereksiz buldum açıkçası, çünkü sonuçta evlilik teklifi ederken taktığı tektaş var, söz ve nişan yüzüklerimizde var, üstüne bunu alması çok gereksiz geldi bana, birde model biraz kadınsı geldi, içime sinmedi, sizce nasıl ? Beğenmedim diyemiyorum çünkü hediyeyi verirken o kadar mutluydu ki, huzursuzluk çıksın, isteği kırılsın da istemiyorum ...
Imitasyon faln yada atom mu? Sahsen pirlantayi severm takarm. Eger atom falnsa tasi cokta dert edilecek bi mebla degildir

Bence başarılı seçim ben altında en eski modelleri severim en altın gibi duranları ama bu gayet modern ve guzel

Bence demode. Tek taşım varken bana beğenmediğim bir tek taş daha gelse, çok teşekkür ederim, beni düşünüp aldığın için çok Mutlu oldum ama zaten bşr tane daha var, bunu değiştirip yerine bende olmayan bir şey alalım derim. Çünkü ben o yüzüğü takmam ve sadece Çekmecede yaşasın istemem.

Ben olsam takmam senin de bi klasin olsun yani her hediyeyi bas taci yaparsan adam dandik dundik ne bulursa getirir
adı üstünde hediye değer vermiş almış adam ayrıca o kadar da kötü bir yüzük değil alyans takı köşesinde ne iğrenç yüzükler gördüm ben bu onların yanında gayette klas

Herkesin zevk-i farklı sonuçta. Ben beş taş ve tek taş uyumuna bayılıyorum :KK54: ama hala nişanlım beş taş almadı :KK15: o ayrı konu :) canım bu arada yüzüğün için nişanlaına deme bence beğenmedim vs. Üzülür yazık yaa düşünmüş almış ne güzel :) kıymetini bil ve tümmm nişanlı kızlar olarak bende dahil kıymet bilelim evlenince böyle hediyeler gelmeyecek sanırım :KK42:
tektaşa en yakışan yüzük normal alyans değil beştaş ya da yeditaştır yok kaba yok görmemiş gibi yok şu yok bu diyenler umrumda değiller eşofmanla bile yakışıyorlar ve bir çok takıdan daha sadeler

Bana göre değil daha sade tek taş bence daha iyi varmış zaten ama adam mutlu hevesini kırmamalısın yoksa daha hediye alır mı bilmem:KK70: çok içinize sinmediyse bu çok güzel ama benzerini almıştın ne gerek vardı diyerek konuyu yüzüğü değiştirmeye getirebilirsiniz bi model görmüştüm bunun gibi benim hoşuma gitmişti gibi öyle :-)

Ben bunu beğenmedim demode ve kullanmam.Ama sevdiğim almışsa onu göreceğim bazi günler hatiri için kullanirdim:) şunu eklerdim 10 karatlik rus pirlantalari çok hoşuma gidiyor

Selam kızlar
Kızlar bu yüzüğü bana bugün nişanlım almış, ama ben çok kararsız kaldım, yani ne beğendim diyebiliyorum ne de beğenmedim... Biraz da gereksiz buldum açıkçası, çünkü sonuçta evlilik teklifi ederken taktığı tektaş var, söz ve nişan yüzüklerimizde var, üstüne bunu alması çok gereksiz geldi bana, birde model biraz kadınsı geldi, içime sinmedi, sizce nasıl ? Beğenmedim diyemiyorum çünkü hediyeyi verirken o kadar mutluydu ki, huzursuzluk çıksın, isteği kırılsın da istemiyorum ...

amaaaaan arada degisk takarsiniz iste ne dert ediyorsunuz , cokmu para vermis te ?? pirlanta degildur herhalde o taslar ?

Beştaşıda sevgililer gününde alır diyosun bunu nasıl söylüyosun merak ettim bende nişanlıyımda asla bişey isteyemem bi yöntemimi var :KK48:

Beştaşıda sevgililer gününde alır diyosun bunu nasıl söylüyosun merak ettim bende nişanlıyımda asla bişey isteyemem bi yöntemimi var :KK48:
Aslında benim çekingen bir yapım vardı fakat onunla tanışmam biraz farklı olduğu için ve onun yanında zaten çok çok uzun zaman çekingen kaldığım için artık o kısmı geçtim ;) Ve aradaki yaş farkı birazda bunu kullanıyorum

Back