- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
kadınsı derken ?Selam kızlar
Kızlar bu yüzüğü bana bugün nişanlım almış, ama ben çok kararsız kaldım, yani ne beğendim diyebiliyorum ne de beğenmedim... Biraz da gereksiz buldum açıkçası, çünkü sonuçta evlilik teklifi ederken taktığı tektaş var, söz ve nişan yüzüklerimizde var, üstüne bunu alması çok gereksiz geldi bana, birde model biraz kadınsı geldi, içime sinmedi, sizce nasıl ? Beğenmedim diyemiyorum çünkü hediyeyi verirken o kadar mutluydu ki, huzursuzluk çıksın, isteği kırılsın da istemiyorum ...
Merhaba, bana da bu anlamsız gelmişti ama hoşuna gitmiş, inidirim konusu ise, ister çok pahalı ister indirim olsun sonuçta beni düşündü bu kısmı çok hoşum gitti.Tektaş varken niye tekrar tektaş almış onu anlamadım. Insan onun yerine bi kolye bileklik falan alır.
Belki indirimde bulmuştur da almıştır
Model olarak benim de hoşuma gitmedi. Pırlanta değilim diye bağırıyor resmen. Hiç sevmem tektaşta sarı altını.
Takacağım, bozdurmam, o beğenmiş, bana yakıştırmış :)Yapma bence.Düşünmüş ve almış:)
Bu düşüncesizlik değil, aksine varken almasını gereksiz bulmuştum, bunu belirtmek isterim...Ne kadar da dusunceli bi arkadasn varken sen de bu kadar dusuncesizsn
Taşlı felan ya o anlamda kullanmıştımkadınsı derken ?
Yok yok beni yanlış anladınız asla beğenmedim demem, zaten kararsızım demiştim :) ama takarım bu yüzüğü :) galiba benim nişanlım hediye konusunda bonkör küçük büyük illa birşeyler alır, minik süprizler yapar, şanslıyım :)Herkesin zevk-i farklı sonuçta. Ben beş taş ve tek taş uyumuna bayılıyorumama hala nişanlım beş taş almadı o ayrı konu :) canım bu arada yüzüğün için nişanlaına deme bence beğenmedim vs. Üzülür yazık yaa düşünmüş almış ne güzel :) kıymetini bil ve tümmm nişanlı kızlar olarak bende dahil kıymet bilelim evlenince böyle hediyeler gelmeyecek sanırım
Bu düşüncesizlik değil, aksine varken almasını gereksiz bulmuştum, bunu belirtmek isterim...
O da sevgililer günü hediyesi olsun inşallahKeşke beş tas alsaymis .
Ama yine de beğenmedim denilmez tak arada ne olacak
Teşekkür ederim :)Ama bu bir mucevher sonucta
Bence tipi degil anlami onemli
Mutluluklar dilerim
yahu adam fazladan yüzük almış öp başına koy:)) yok beğendim beğenmedim :)Selam kızlar
Kızlar bu yüzüğü bana bugün nişanlım almış, ama ben çok kararsız kaldım, yani ne beğendim diyebiliyorum ne de beğenmedim... Biraz da gereksiz buldum açıkçası, çünkü sonuçta evlilik teklifi ederken taktığı tektaş var, söz ve nişan yüzüklerimizde var, üstüne bunu alması çok gereksiz geldi bana, birde model biraz kadınsı geldi, içime sinmedi, sizce nasıl ? Beğenmedim diyemiyorum çünkü hediyeyi verirken o kadar mutluydu ki, huzursuzluk çıksın, isteği kırılsın da istemiyorum ...
Asla beğenmedim diyemem zaten..Sakin begenmedigini soyleme bence seni seviyor ki almis
Madem oyle niye konu acarsin be arkadasim:)Takacağım, bozdurmam, o beğenmiş, bana yakıştırmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?