Ay kilo veriyorum bide işin kötüsü geçen yıla göre 12 kilo verdimEvlenince alırsın birkaç kilo bisi olmaz
Bu sizi ilgilendirmiyor, geçebilirsiniz.Daha kaç kez açacaksınız aynı konuyu?
Eğince değil şiddetli sallarsam iniyor, çok zorlarsam çıkıyor.Benim de 10, özel yaptılar. Ben de daraltmak istedim para istediler vazgeçtim. Hafif bol arada dönüyor parmağımda ama bir süre sonra alıştım. Elini aşağı eğdiğinde çıkmıyorsa devam et bence. Çok sıkmasını da istemezsin.
Forumdaki herkesi ilgilendiriyor çünkü dahil olduğunuz her topluluk gibi buranın da kuralları var.Bu sizi ilgilendirmiyor, geçebilirsiniz.
Benim de öyle, devam et zorluk çıkarmıyor. Alışıyorsun.Eğince değil şiddetli sallarsam iniyor, çok zorlarsam çıkıyor.
Olabilir ben ödem hakkında evlilere soru sordum, ona göre bir karar vereceğim. Hayatımda defalarca evlenmedim. Geçebilirsiniz dediğim gibi. Benim de burada konuşabilme özgürlüğüm var.Forumdaki herkesi ilgilendiriyor çünkü dahil olduğunuz her topluluk gibi buranın da kuralları var.
Benim de eklemden rahat geçiyor. Elim dümdüz benim kimisinin eklemi geniş boğum dar ya benim tam tersiEvlenirken bana da bol gelmişti. Sallanıp durdu, kiloda almadım. Biraz geçtikten sonra daralttırdım. Ama benim eklemimden de rahat geçiyor. Nasıl rahat geçiyorsa öyle kullan bence
Buçuklu yaptırabilirsiniz 100 $ ne çok uçuk bir fiyat söylemişler başka bir yerde 250 300 TL'ye daralttırabilirsinizMerhaba kızlar. yakın zamanda tektaş yüzüğümü küçülttüm. 9-10 arasında kalıp dar olabilir korkusuna 10 sipariş ettim. Yeni yüzük yapılıp gönderildi. Biraz bol geliyor.daha önce 9 denemiştim rahatsız hissetmiştim. Ölçüyü verdikten sonra emin olamadım tekrar gittim zene. 10 numara hazır baget vardı. Denettiler sana iki numara da oluyor ama 10 daha rahat olur kalsın bu şekilde dendi. Şuan biraz bol olması canımı sıkıyor açıkcası. Yeniden daraltma işlemine 100 dolar istiyorlar. Kimileri yazın elin şişecek kalsın diyor kimisi sana büyük diyor. Ya benim elim sorunlu ya yüzük anlamadım artık dkdkdk evli olan arkadaşlar eliniz şişme yapıyor mu,ileride iyi ki bol almışım der miyim,fikriniz nedir sizce? Bu arada elim eklemli değil. Boğumuna takılıyor biraz yüzük eklemden rahat geçiyor.ölçüyü sağ ele göre aldırdım sola zaten büyük
Bu sefer pırlantanın garantisi gitmez miBuçuklu yaptırabilirsiniz 100 $ ne çok uçuk bir fiyat söylemişler başka bir yerde 250 300 TL'ye daralttırabilirsiniz
Daraltmaları lazım. Ama bunu için çok para istiyorlarmış. Kalıcı bir yüzük olacaksa başka bir kuyumcuya küçülttürün daha ekonomik olabilir.Eğince değil şiddetli sallarsam iniyor, çok zorlarsam çıkıyor.
Garantisi gidecek diye veremiyorumDaraltmaları lazım. Ama bunu için çok para istiyorlarmış. Kalıcı bir yüzük olacaksa başka bir kuyumcuya küçülttürün daha ekonomik olabilir.
O da doğru fakat bir gün parmağınızdan düşerse napacaksınız?Garantisi gidecek diye veremiyorum
1 numara düşecek kadar fark ediyor muO da doğru fakat bir gün parmağınızdan düşerse napacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?