- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
-
- Konu Sahibi streshanim
3 güne gelir açar konuyu eleştirilince de ‘siz erkek kölesi sevişgenler modern görünümlü geri kafalı ailemi ve ultra lüks ilişkimi, süper bakire olmamın verdiği büyük mutluluğumu kıskanıyorsunuz’der ban yer yine gider ve yine gelir
Evleneceğiz de evleneceğiz demişsiniz zaten. Ortada sürpriz de kalmamış, bir ciddiyet de.
Geldim yüzüğümü göremedim diyin. O kadar söylenmişsiniz. Bunu deseniz de olur yani. Zor değil.
Nasıl bir evlenme hırsı anlamadım açıkcası. Adamın evinde çekmecelere kadar karıştırmış.adam bıkmıştır, bikaç zaman yüzük muhabbetine ses etmez demiştir.
adam bıkmıştır, bikaç zaman yüzük muhabbetine ses etmez demiştir.
Yavaş vurun vicdansızlar !Nasıl bir evlenme hırsı anlamadım açıkcası. Adamın evinde çekmecelere kadar karıştırmış.
Bu kadar gözü kararmış insan kendi teklif etsin niye erkeğin ağzından çıkacak söze bu kadar bakıyor gerçekten ilginç...
He çekmeceyi görmedim ya benNasıl bir evlenme hırsı anlamadım açıkcası. Adamın evinde çekmecelere kadar karıştırmış.
Bu kadar gözü kararmış insan kendi teklif etsin niye erkeğin ağzından çıkacak söze bu kadar bakıyor gerçekten ilginç...
Nasıl bir evlenme hırsı anlamadım açıkcası. Adamın evinde çekmecelere kadar karıştırmış.
Ülen allah belanızı vermesin nerden buluyorsunuz böyle laflarıdumduz yalan. yuzuk muzuk yok.
gollum gibi yuzuk yuzuk diye gezmezdim ben olsam. (çekmece karıştırmalar falan)
hatta ben olsam ayrılırdım bu kadar buyuk bir konuda beni geçiştirmek için yalan söylediği için.
olay yuzuk değil, gunu kurtarmak için yalan söylemesi.
KıymetlimisssssssÜlen allah belanızı vermesin nerden buluyorsunuz böyle laflarıgollum dedi ya gollum efendimisss