Yüzüğü attım ama kötü mü yaptım?

Bes ay once ama yeni ogrendim iste kiz da oyle dedi sana asik oldugunu evlenmek istedigini soyledi filan soyledi suan psikolojini anliyorum ama art niyet yok filan gicik gicik soyluyo bunlari ama karsimda olsa doverdim.

ister görüşsün ister görüşmesin.bu ne be böyle ilk kavgada anlaşmazlıkta böyle mi yapılır?hemde evlisin sen artık öyle nişanlı sevgili bile değilsin.sen en iyisini yapmışsın şeytana uymuş ama herkes hatasının sonucuna katlanmalı canım.bir ömür geçireceksin.kavga edicen konuşmıcaksın yada kötü dönemlerin olacak o zamanda mı başkasını bulucak yani konuşmak için.sevgi diyosan unutursun insan nelerini kimleri unutmuyo ki inan bana ...kendine saygın olsun.bu hep aklında kalır evlendikten aynı evi paylaştıktan sonra sürekli gelir aklına ve hep teikte kalırsın yaptı mı acaba yapacak mı acaba die .bence en iyisini yapmışlsın .yaşına gelince aynı yaşlardayız demekki .geç değiiiiiiiiiiiil.en güzel zamanın canım benim bende öyle evlendim

canım o sıralarda evli değillermiş ama konu sahibesi ile bahsi geçen çocuk...
5 ay önce ayrılmışlar aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen konu sahibesi 5 ayın hesabını şuan yapıyor
Çocukla 2 aylık evliler ..yani çocuk anladığım kadarıyla 5 ay önceki olaydan dolayı infaz edilmiş
birleştikleri andan beri başka bi yanışını görmemiş arkadaş...

Bence ortada birsey yok ya pire icin yorgan yakma baris sevgilinle hareketlerinide gozlemle yine bi yanlisini bulursan o zaman en azindan keske dememis olursun tabi karar senin...

hıııım şimdi anladım konuyu başından beri okuyorum ama...yinede işte ufacık sinek nasıl mide bulandırıyo.of be bu erkekler nie böyle....

Korkuyosan niye yapiyosun dimi gerizekali hersey guzelken icine tukurdu. zaten kadin olarak bi manyaklik bi senaryoculuk var hepimizde. bide boyle olunca acaba oyle mi boyle mi kafam allak bullak ayrilsam pisman ayrilmasam pisman of

hıııım şimdi anladım konuyu başından beri okuyorum ama...yinede işte ufacık sinek nasıl mide bulandırıyo.of be bu erkekler nie böyle....

Off çok doyumsuzlar ya
Mide bulandırır tabi ya,hangimiz istemeyiz hep tek yek olmayı
Güveni sarsılmış doğal olarak,ama bi taraftan da seviyor
Haklarında hayırlısı diyelim ...

Korkuyosan niye yapiyosun dimi gerizekali hersey guzelken icine tukurdu. zaten kadin olarak bi manyaklik bi senaryoculuk var hepimizde. bide boyle olunca acaba oyle mi boyle mi kafam allak bullak ayrilsam pisman ayrilmasam pisman of

Canım zaman herşeyin ilacı ,Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin
Sende kendini suçlama,bekle,bakalım telafi için ne yapacak
Eğer birleşirsen de en azından burnu sürtülmüş olur
Bi daha cesaret edemez
Erkeklere arada kötek lazım
Allaha dua et hakkında hayırlısını dile

Suanda sehir disinda bi hafta sonra gelecek bakalim neler yapicak cok sagolum dusunce ve onerileriniz icin simdi biraz kendimi dinleme zamani.. hepinize iyi aksamlar

bak canım, en güzel zamanlarınızda, yani nikahlanmıssınız, dugununuzu beklıyorsunuz, kısacık bı tartısma gorusmeme molasında esın olacak adam hemen bırılerını bulabılıyorsa, emın ol sana ondan hayır gelmeyecektı. cok cok ıyı yapmıssın, sakın arkana bakma, pısman olma

Bence iyi yapmışsın cnm, artık evlenmiş ne demek en ufak bi sorunda başka bi kızı aramak hem de eski sevgilisi Üstelik sen sorduğunda bunu söylemeyip yalan söylüyor, demek ki gizlenmesi gereken bi şey var ortada.. Zararından neresinden dönersen kar, şimdi affetsen bile artık güvenin eskisi gibi olmayacak, ona karşı eskisi gibi bakamayacaksın o yüzden arkana bakma

Diazem belki bu yazacaklarim seni uzecek ama hayati bir karar almana da faydasi olacaktir diye dusunuyorum
...

Nisanlin hatta esin diyeyim bu kizla 2 yil once birlikteymis.
Siz de 1 yildir birliktesiniz .
Anladigim kadariyla o kizdan ayrilir ayrilmaz
seninle baslamis ve seni siginacak bir liman olarak gormus.
Akli hala onda.
En ufak bir ayrilik da insan dertlesmek icin eski sevgilisini aramaz.
Belli ki bosluga dusunce karsi tarafin da oluru var mi gibisinden nabzini yokluyor
ve eger evlenirseniz belki de ara ara bu nabiz yoklamalarbu kiz ya da bir baskasi icin devam edecek ...

Ayrica 1 yil bir insani taniyip evlenmek icin bence cok kisa bir sure...

Simdi otur dusun ona gore kararini verirsin...

Cudana bu kişiyle gerçek bir birliktelik yok, hiç görüşme olmamış telefon aracılığıyla sadece. Konuştuğu kişiyle görüştüm dün yukarda anlattığım gibi işte kötü bi şekilde ayrılmadıklarını zaten nişanlımı hiç görmediğini benden bahsettiğini filan anlattı. kendisi de nişanlı, whatsapp ı varsa fotoğrafı vardır diye rehberime ekledim whatsapp ta nişnalısıyla fotoğrafı da var. yine de yalan var tabi işin içinde.

kız bana ben senin nişanlını görmedim bile dedi ben sandım ki o konuşmalar esnasında görüşmemişler, sonra akşam eşimle konuştuk hiç görüşmedik zaten dedi yani unutamadığını liman olduğumu düşünmedim ama olayın vehametini değiştirmez yine de içimi soğutmadı. salaklık etti.

Zaten olayı bitiren de o ya cnm, YALAN.. Bidaha ona nasıl güveneceksin, görmüş görmemiş birlikte olmuş ya da olmamış, sonuçta tel de de olsa bi paylaşım olmuş.. kızın yalan söylemediği ne belli hem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…