- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi diazemetkisi
-
Birincisi yeni çiviyi hemen bulamazdı, işe hazır çivilerden başlamış. İkincisi, bu çivi zaten bilindik çivi. Yeni çiviyle tanışıp kaynaşana kadar eski çiviyle gönül muhabbetine direkt dalabilir.
Bir de ex çivinin nişanlı olduğunu bile bile aradıysa, konu sahibimiz arkasına bile bakmasın.
O nişanlısına, bu sana dk 1 gol 1 ihanete meyil etmiş
Niye 'eski' sevgililer bilmiyorum
Aslında tencere kapaklar
sevgili olsnaız gurur yapın derdım ama nıkah var ortada daha sonra pişman olmmak için bence aklınızda soru işareti kalmasın
sevgili mi nişanlı mı?
Çivi çiviyi söker hesabı, gönül yarasını hemencecik ex ile kapatmaya çalışmış belliki.
çoğu arkadaşın dediği gibi erkek arkadaşıyla konuşması daha normal degilmiydi hem kız hemde eski konuştugu biri hiçbiyerden kurtarmıyor..evlendikten sonra ben biliyodum zaten başından belli etmişti dememek için bence yanlışa düşmeyin sevginiz şuan çok yoğundur ama hiçbişeyin sonu değil yinede en iyisini siz biliceksiniz tabiki çok iyi düşünün
Sadece bu yüzden mi ?
Dk 1 gol o aklına geliyosa bence çok ta çıkmamıştır akıldan
Eski sevgili değil mi bunlar ne rahatlıkla arıyo öyle
Kız da 2 saat konuşup mesajlarına cevap verdiğine göre o da dünden razı
Nişanlısını terk etmese iyi hazır eski sevgilisi de ayrılmışken
Evlenince kavga bitiyo mu bitmiyo
İlla ters düştüğünüz noktalar oluyo
İki ayrı bireyin tek çatıda yaşaması sevgililik döneminden çok daha zor üstelik
Her aranız limoni olduğunda eski sevgilisiyle mi dertleşecek bu
Bence en başından görmeniz iyi olmuş gerçekleri
Bir yalan bn doğru sorgulatır..evlenince olsa ne olacaktı ? Çocuğun falan olunca??? Olmamalı yalan 9 aklıyla 1 nefsine sahip çıkamaz şu erkek milleti! Sen erkek arkadaşını arasaydın da o bulsaydı ne o....luğun kalırdı ne kaşrlığıntövbe tövbe
nikah derken siz şu an evlisiniz yani
bu adamın beyninden şüphe ederim ben ve onunla konuşan o nişanlı kızın:44:
Evet eski sevgilisinin nişanlı olduğunu bilerek aramış
Hatta bunlar telefonda konuşurken nişanlısı da kızın yanındaymış
Gecenin bir vakti aramış kızı, kızın nişanlısı mı yanındaymış?
Sabah da aramış ayrıca, o zaman da mı birliktelermiş? Gün boyu mesajlaşmışlar, diğer çocuk da eline çekirdek alıp izlemiş mi?
Kuyruklu yalan.
tövbe yarabbim cem yılmazın esprisi geldi aklıma
bu ne geniş mezheptir
sana hiç sesini çıkartma olayı görmemezlikten gel de demeyeceğim ayrıl bırak da demeyeceğim..
herkes bırak şimdiden böyleyse ilerde nolur der sen kimsenin gazına gelme..eğer ki zaten olayı inceleyip oturup her ikisiyle de konuşsaydın hatta işi biraz ti ye alıp eşinin canına okusaydın kızla konuşsaydın hatta kızın nişanlısı mıdır nedir ona kadar ulaşsaydın kocanın anasına babasına da oğlunuzun eli ayağı rahat durmuyo diye sitemlenip iki göz yaşı dökseydin senden iyisi olmazdı arkadaşım..
erkek milletini boşver bu dünyaya onur gurur kelimeleri fazla canım sen edebinden susarsın kıymetin bilinmez bide sen suçlu olur kendi beynini kemirirsin acaba yanlış mı yaptım diye..
valla nikahlıyken düğünden dönen bir insan olarak söylüyorum öyle laftan bırak git bitir denmesi kolay sonra canın yanar.. ayrıca nikahın iptal olmaz hakim bir sene bekletir boşanmanız için o bir senede ızdırap olur sana..
al adamı karşına konuştur bakalım ne derdini paylaşmış ilk ve son ihtarını çek ikinci bir olayda muhatap dahi olmayacağını belirt dimdik dur karşısında..
yok ben affetmem daha muhattap olmam acısından geberirim yine de ses etmem diyorsan yolun açık olsun..
kızın nişanlısı da yanındaymış öyle mi ? ne günlere kaldık. adamın yanında nişanlısını eski sevgilisi arıyor o da hiçbir söylemeden bunları mı dinlemiş ? ben ne kızın nişanlı olduğuna ne de aralarında başka muhabbetler dönmediğine eminim. kızla konuşunca da kızın yalan söylemeyeceği ne malum. ki büyük ihtimalle yalan söyleyip o da seni kandıracak. olayın büyüyüp adının çıkmasından korkar çünkü böyle gizli gizli konuşmak kızın da daha çok işine gelir ikisi de gönül eğlendiriyordur çünkü. arkana bile bakmakız nişanlı olsa adam nişanlı olan eski sevgilisini arıyor bundan hayır gelmez. evlilik iptalii ben de duymuştum araştır bi olmasa bile böyle bir adamla düğün yapıp ayn evde hayatını mahvedeceğine yol yakınken boşanmış olursun.
Kız icin nisanlı demis ee bir yandan da evli erkek var saatlerce ne konusabilirler ki? kız gidip nisanlısınla esinde gidip seninle konussun uygun gelmiyor bana saatlerce konusmaları ben olsam o kız yerinde derdim uygun olmaz konusmamız bu nedenle ama kız ya gercekten nisanlı değil ya da az değil
Herkes 2. Bi sansi hak eder,Sonradan pisman olmamak adina kizla bi konus derim...
Ama zaten anlasamiosaniz ki bi ayrilik yasamissiniz istemiorum diyorsan daha fazla kafa yorup uzme kendini...
sana hiç sesini çıkartma olayı görmemezlikten gel de demeyeceğim ayrıl bırak da demeyeceğim..
herkes bırak şimdiden böyleyse ilerde nolur der sen kimsenin gazına gelme..eğer ki zaten olayı inceleyip oturup her ikisiyle de konuşsaydın hatta işi biraz ti ye alıp eşinin canına okusaydın kızla konuşsaydın hatta kızın nişanlısı mıdır nedir ona kadar ulaşsaydın kocanın anasına babasına da oğlunuzun eli ayağı rahat durmuyo diye sitemlenip iki göz yaşı dökseydin senden iyisi olmazdı arkadaşım..
erkek milletini boşver bu dünyaya onur gurur kelimeleri fazla canım sen edebinden susarsın kıymetin bilinmez bide sen suçlu olur kendi beynini kemirirsin acaba yanlış mı yaptım diye..
valla nikahlıyken düğünden dönen bir insan olarak söylüyorum öyle laftan bırak git bitir denmesi kolay sonra canın yanar.. ayrıca nikahın iptal olmaz hakim bir sene bekletir boşanmanız için o bir senede ızdırap olur sana..
al adamı karşına konuştur bakalım ne derdini paylaşmış ilk ve son ihtarını çek ikinci bir olayda muhatap dahi olmayacağını belirt dimdik dur karşısında..
yok ben affetmem daha muhattap olmam acısından geberirim yine de ses etmem diyorsan yolun açık olsun..
acısınıda tatlısıda yazmış arkadaş kestirip atmak kolayda sonrasını düşünmek gerek pireiçin yorgan yakmaya benzer bu ayrılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?