Nedendir bilmiyorum normalde bende aldatma mevzularinda, ihtimalinde bile netimdir ama 3 gundur konunu takip ediyorum ayril demeye icim el vermedi..
Esin o anin vehametiyle buyuk hata yapmis dogru. Ama sadece iki gun konusmuslar. Arkadaslarin dedigi gibi kizda gonlu, gozu, akli olsa senle baristiktan sonra seyrekte olsa konusmaya devam ederdi..
Kendin de diyosun, sacma bi nedenden eline yuzugu tutusturuvermisdin adamin eline, belki cok kizdi icinde sana, yuzuk vermek cok kolaysa al sana diye bi erkeklik gostergesi gibi geldi bana.
Kaldi ki kizla hic gorusmemis bile, kiza karsi herhangi bi hissi yok. O an dustugu bosluktan yapilmis bi sey.. Senden umudu kesmisti belkide, nasil ne sekilde, neler soyleyerek ayrildin en iyi sen bilirsin. Geri donusu yokdiye dusunup teselli aramis olabilir ki bence bu da seni aldatmis olmaz. Yas tutmamis olur..
Daha sonra sana bunu anlatmamasi, kivirmasi cok normal sen kendin diyorsun bu konularda net oldugumu bilir diye.. Ne bileyim ben burdan kotu hissedenedim..
Ha yinede olayi ogrenmek icin sen aramissin. Arama bundan sonra, sogukkal ki surundur. Dusunucem biraz fln de. Yaptiginin hata oldgunu iliklerine kdr hissetsin..