merhaba kızlar, konuyu açıp açmamakta çok ikilemde kaldım ama farklı düşünceler okumaya ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. nikahlıyım, düğünümüz yapılmadı henüz. eşimle bundan 5 ay kadar önce 2 günlük bi ayrılık yaşamıştık ufak bi tartışmaydı sinirle bitsin demiştim. dün telefon kayıtlarına baktım, güvenmiyor musun derseniz güveniyorum derim ama güvensem niye kayıtları karıştırayım dimi?
ilk sadece ayrıldığımız zamana baktım merak ettim benden ayrılınca napmış diye, cumartesi gece ayrıldık pazar gecesi bu bir numarayı aramış. gece konuşulmuş 2 saat kadar saat, sabah kalkıp yine konuşulmuş kısa sanırım beş on dk kadar o konuşmanın süresini hatırlamıyorum tam. ve gün boyu akşama kadar mesajlaşma devam etmiş. o günün akşamı ben zaten ona gidip eline yüzüğü tutuşturmuştum kesin bitti artık diye peşimden geldi konuşup barıştık. barıştıktan sonra hiçbir konuşma mesajlaşma yok. benimle birlikteyken olan süreyi de araştırdım o sürede de kayıtları temizdi.
neyse işte dün buna sordum kim diye, kayıtlara baktığımdan haberi var faturan biraz kabarık gelmiş bi bakayım dedim nereye ne gitmiş verdi online işlem şifresini. özel harekattan devrem dedi. yalan söyleme bana dedim, o değil. hayır o dedi adı da melih. inanır mıyım, kendime ait olmayan bi numaradan aradım bayan çıktı hakan bey yok heralde yanlış aradım dedim evet dedi kusura bakmayın dedim kapadım.
sonra dedim ki bak yalan söylüyosan allah bize düğünü nasip etmesin tamam etmesin yalan yok dedi, kız çıktı melih diye birini tanımıyo dahi dedim hala arkadaşı filandır diyo. ara bakim dedim kapattık aradı tekrar, ben aradım açmadı dedi. bak dedim yalan söylüyosun biliyorum ben seni tanımıyo muyum anneni arattırma ellerine yüzüğü verdirtme kim söyle dedim hayır dedi yine tamam dedim suratına kapattım aradı açmadım. mesajlar atıyo aşkım kötü bişey yok vallahi anlatıcam ara yuvamızı yıkma bilmem ne. aradı açtım söyle dedim, kızla evet konuşmuş ama kızın da sevgilisi varmış hatta şuan nişanlıymış beni de konuşmuşlar o gece art niyet yokmuş arkadaşça konuşmuşlar aradım söyledim böyle böyle oldu diye beni arasın anlatayım durumu dedi ara anlatacak dedi, aramam dedim aramadım da bitirdim herşeyi. sonra numaramı verdi heralde kıza biri aradı ama açmadım.
bitti mi dedi, yaptığım yanlıştı evet ama art niyet yoktu dedi gerçekten seni çok seviyorum filan dünden beri uğraştı. anneme anlattım bittiğini, ona da söyledim sen bana yalan söyledin bitti diye. bugün mesajlaştık biriktirdiğimiz parayı geri göndermek için hesap nosunu istedim benden kalan eşyalarını ne yapayım filan herşey konuşuldu. seni çok seviyorum dedi ve bitti.
doğru mu yaptım, büyüttüm mü acaba ? kafam karışık gururumu inadımı bırakamıyorum. ama ona aşığım da, içim çok acıyor. pişman olur muyum sonra? fikir verin lütfen bana.