Yüzüğü attım ama kötü mü yaptım?

Doğru okuyoruz da vurgu vs. anlaşılmaıs mümkün değil burdan

Böyle yazılınca, öyle anlaşıldı haliyle.
Yine de pardon.

belli bir hata yapmış...
hani affedilecek gibi de değil her insan için zor bir durum...
ama her insan hata yapar ne biliyim evlisiniz şuan düğün bişeyi değiştirmiyo ki.
bir de şu var eşinizin bu ilk hatasımı? o kızla ne zaman ayrılmışlar? siz ne kadar görüştükten sonra evlendiniz?
gerçek şu ki seven affeder..
ama ben olsam bir süre burnundan da getirirdim,
telefonunu bana yönlendirirdim bütün şifrelerini alırdım her gün her şeyini kontrol ederdim,:82: sıkıya gelemiyo baktım ki o zaman boşanmayı düşünürdüm...

ya canım benim üzülme içinde acımasın bunu yapan o sonuçta senin yaptığın bir şey yok her şeyi o yapmış en ufak bi kavgada da eski kız arkadaşıyla konuşması çok yanlış ne kadar arkadaşım falan filan dese de sonuçta o kızla bir yaşanmışlığı var hele ki gece gece konuşması çok çok yanlış tamam kötü bişey konuşmamış olabilir ama hala daha onunla da konusuyorsa unutamaığı bir şeyler var demektir bana kalırsa en iyisini yapmışsın

Yani bilmiyorum nasil olur ama bi sekilde sureci degistirin o zaman ya dugunu erteleyin yada nikah iptali varsa iptal edin bisyre nisanli sozlu yada sevgili gibi goturun guveninizi kazanmasi icin onu azcik surundurun eger sevdiginden ve sadakatinden eminseniz.. Aklima bu geldi.. Yani hem cezasiz kalmasin hem de bidaha olursa nisani da bozarim gibisinden.. :S

Canım ben de eski sevgilimle arkadaş kaldım. Ama sevgilimle küstüğümde aramıyorum ki adamı. Arkadaş kalan insanlar ara sıra görüşür. Sen sadece küstüğünüzde görüştüğünü söylüyorsun. Yani ben olsam bir artniyet ararım açıkçası.

Şeytan seni durtmuş ve sende online işlemlerden bakmissin ve bencede iyiki bakmissin en ufak bir kavganizda eski kız arkadaşına koşan bir insanın evlendikten sonra yapmayacagininda bir garantisi yok belki ben iki kere aldatildigim için şüphe ile yaklaşıyorum ama benimde eski erkek arkadaşım kıza aratip konusturcam seni dedi kardeşi çıktı :))o yüzden guvenme tatlım umarım senin için en doğru kararı verirsin burda herkesin kendine göre hayat tecrübesi var birden yazdıklarını okuyunca dejavu yaşadığımı hissettim o yüzden yazma gereksinimi hissettim benim babam mesela evlenmemize izin vermemisti şimdi iyikide vermemiş diyorum :)

Bence iyi olmuş.
Kurtulmuşsunuz, hayırlısı olsun..
Ufak ayrılıkta başkasıyla konuşma, mesajlaşma. Yalan. Adamı salak yerine koyma. Hepsi var.
İyi niyet olduğuna da inanmıyorum ben..

Her mesaji tek tek okudum telden ysziyorum kusura bakmayin kizlar. Aradim sordum ara sira gorusmusler sonra eslerimiz kizar diye bitirmisler sinirlendim aradim kizi bi kiz nasil nisanlisi varken baska adamla konusur dedim bagirdim aklinca kendini savundu kotu ayrilmamislarmis da hal hatir sormuslar da bana asik oldugunu evlenecegini soylemis bunda kotu bi konusma yokmus nisanlisi bilmiyomus ama ogrense aciklayabilirmis arkadaslarmis falan filan.

yer nere gok nere hic bilmiyorum.

Hakkında hayirlisi neyse o olsun diyorum sen şimdi yalanina takıldım diyeceksin hem yalan,hem görüşme farkindamisin sen kurcalamaya başladıkça yeni durumlar ortaya çıkıyor bu birincisiydi,ikinci takıldığım nokta ise bunların arasında ne gibi bir muhabbet yada görüşme vardiki eslerimiz kızar diyip konuşmayi bitiriyorlar?lütfen ama.lütfen çok iyi düşün

Bence iyi yapmışsın eğer gerçekten korkulacak birşey yapmasa yalan söylemezdi kim olduğu konusunda ayrıca eskiden konuştuğu biri hiç hoş değil
Senin için hayırlısı olsun inşallah kısa süre de atlatırsın ...

Insallah kizlar disari attim kendimi oyle oturuyorum. giden hayallerime bakiyorum. otuz yasindayim nerdeyse, olcup bicip didik didik ettigim adam bile boyleyse bilmiyorum evlenilecek adam var midir. benimle oturup sarma saran bi adam bu, her ay maasini tikir tikir veren dugunu icin biriktiren, icecegim suyun derdine dusen adam. Canim istiyo diye gecenin bi koru yasadigi ilceden kirk km gelip de sonra gidip bana yemek alip getiren. sirf sevineyim diye her ay donumu bana surprizler hazirlayan.ben bilmiyorum ki mutsuz olsak kavga etsek problemimiz olsa ne biliyim hani tahmin eder insan. boyle esekten dusmus gibiyim.ve boyle seylere hic tahammulum olmadigini da bilir cok iyi tanir beni.

Evlenince duzelir dusuncesinde hic olmadim hep bastan rengimi verdim, o da oyle bildi sevdi beni cok uyumluyduk zaten ama niye boyle yapti ki? bu arada kiz iki sene oncesindenmis. ben de yaklasik bir yildir taniyorum onu. Bes ay kadardir da nisanliyiz. dugunu de ekimde yapacaktik bitti hersey galiba. ya yaziyorum ama ne yaziyorum bilmiyorum yuruyorum etrafimda kimse yok gibi dunyada tek ben varim sanki oyle bi acayibim anlatamuyorum halimi. bu yasima kadar kimseyi bilememis miyim ben taniyamamis miyim.

hakkınızda hayırlısı olsun..herşey bu kadar iyiyken salaklık yapmış

sen eski sevgilisiyle konuşmasından çok yalan söylemesine kızmışsın ya, sorun şu ki hala yalan söylüyor. bir kadının yanında sevgilisi veya nişanlısı varken saatlerce hatta sabahlara kadar eski sevgilisiyle konuşması mesajlaşması mümkün değildir.

Orda biraz corba etmisim olayi ben.onlar konusurken yanlarinda degil, ben kzi aradigim zaman yanindaymis nisanlisi . yanlis yazmisim

durumunu öyle iyi anlıyorumki güvendigin daglara kar yagma durumu..bence bunuda atlatabilirsin olgunsun zaten yeterince işin içine en ufak bi şüphe girince o işten ne tat alabilirsin nede mutlu olabilirsin eski sevgilisini arayacagına seni arasaymışta barışma teklifinde bulunsaymış sanki onunla konuşmak için bahaneye bakıyomuş gibi geldi bana çokta dışarlarda dolaşma kendine dikkat et tatlım kimse için degmez inan buna yaşadıkların güzel şeyler vardır illaki anlatmışsında zaten ama ufak bi yanlış tüm güzellikleri götürür 30 yaşındasında nolmuş sanki 50 yaşındaymış gibi bahsetmişsin daha yaşayacagın ne güzel şeyler vardır umutsuzluga kapılma

Bunlari yapan insan seni niye aldatsin diyecegim ama yanlista yonlendirmek istemem... ilgisiz biri degil anlasilan,
ve seninleykende konusmamis o kizla belkide dertlesti gercekten...

Siz 5 ay önce ayrılmamış mıydınız ? :26:
Yani sırf 5 ay önceki bi mevzuyu kurcalayıp mı ayrıldın?
Tamam yapmıştır bi hata ama bence nikahlı olduğun biriyle 5 ay önceki mevzu yüzünden ayrılman saçma
Neden o zamanlar kurcalamadın ki telini madem öyle
Sıcağı sıcağına ayrılmış olurdun
Bence seninkisi kk yı okuyup okuyup demlenmek olmuş
Seviyorsan ve seviliyorsan boşuna panik yapmışsın
Şuandaki kayıtlarda o tarz konuşmalar olsaydı haklıydın,şuan haksızsın...

Teldeyim tek tek alinti yapamiyorum guzellerim hepinizi okuyorum eklemek istedigim bisey var, kiz bana ben senin nisanlinla hic gorusmedim bile dedi ben o konusmalar esnasinda gorusmediler saniyorum. gercekten hic gorusmemisler netten sevgili yani bu sanal. allahim agliyim mi napiyim. ara ara muhabbet ederlermis kotu ayrilmamislar kiz diyo bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…