Yüzüğü attım ama kötü mü yaptım?

nikah derken siz şu an evlisiniz yani

bu adamın beyninden şüphe ederim ben ve onunla konuşan o nişanlı kızın:44:

Sen neden kendini kötü hissedesin ki?

Adam terkedildiği gün yeni bir yelken açmış, insan bir yas falan tutar bu ne hız.

affedip evlensen bile hep aklında acabalar olacak
güvenini sarsıp hem yalan söylemiş hem ilk kavgada ex e koşmuş
bu iki neden bile başlı başına tekmeye sebebiyettir:ssz:

kızın nişanlısı da yanındaymış öyle mi ? ne günlere kaldık. adamın yanında nişanlısını eski sevgilisi arıyor o da hiçbir söylemeden bunları mı dinlemiş ? ben ne kızın nişanlı olduğuna ne de aralarında başka muhabbetler dönmediğine eminim. kızla konuşunca da kızın yalan söylemeyeceği ne malum. ki büyük ihtimalle yalan söyleyip o da seni kandıracak. olayın büyüyüp adının çıkmasından korkar çünkü böyle gizli gizli konuşmak kızın da daha çok işine gelir ikisi de gönül eğlendiriyordur çünkü. arkana bile bakmakız nişanlı olsa adam nişanlı olan eski sevgilisini arıyor bundan hayır gelmez. evlilik iptalii ben de duymuştum araştır bi olmasa bile böyle bir adamla düğün yapıp ayn evde hayatını mahvedeceğine yol yakınken boşanmış olursun.

Kız icin nisanlı demis ee bir yandan da evli erkek var saatlerce ne konusabilirler ki? kız gidip nisanlısınla esinde gidip seninle konussun uygun gelmiyor bana saatlerce konusmaları ben olsam o kız yerinde derdim uygun olmaz konusmamız bu nedenle ama kız ya gercekten nisanlı değil ya da az değil :9:

Birincisi yeni çiviyi hemen bulamazdı, işe hazır çivilerden başlamış. İkincisi, bu çivi zaten bilindik çivi. Yeni çiviyle tanışıp kaynaşana kadar eski çiviyle gönül muhabbetine direkt dalabilir.

Bir de ex çivinin nişanlı olduğunu bile bile aradıysa, konu sahibimiz arkasına bile bakmasın.

Evet eski sevgilisinin nişanlı olduğunu bilerek aramış
Hatta bunlar telefonda konuşurken nişanlısı da kızın yanındaymış :53:

Herkes 2. Bi sansi hak eder,Sonradan pisman olmamak adina kizla bi konus derim...
Ama zaten anlasamiosaniz ki bi ayrilik yasamissiniz istemiorum diyorsan daha fazla kafa yorup uzme kendini...

O nişanlısına, bu sana dk 1 gol 1 ihanete meyil etmiş
Niye 'eski' sevgililer bilmiyorum
Aslında tencere kapaklar

diyecek bişeyim yok :26:

sevgili olsnaız gurur yapın derdım ama nıkah var ortada daha sonra pişman olmmak için bence aklınızda soru işareti kalmasın

ne yapabilirim bunun için kızla konuşmak istemiyorum :26:

sevgili mi nişanlı mı?

o zaman sevgiliymiş, şu anda nişanlıymış.

Çivi çiviyi söker hesabı, gönül yarasını hemencecik ex ile kapatmaya çalışmış belliki. :31:

sanırım böyle yapmaya çalıştı bi muhabbet aradı herhalde

çoğu arkadaşın dediği gibi erkek arkadaşıyla konuşması daha normal degilmiydi hem kız hemde eski konuştugu biri hiçbiyerden kurtarmıyor..evlendikten sonra ben biliyodum zaten başından belli etmişti dememek için bence yanlışa düşmeyin sevginiz şuan çok yoğundur ama hiçbişeyin sonu değil yinede en iyisini siz biliceksiniz tabiki çok iyi düşünün

yoğun tabi ki geçmez demiyorum geçer nelere alışıyoruz, ama pişman olma fikri beni ürkütüyo. ya pişman olursam.

Sadece bu yüzden mi ?
Dk 1 gol o aklına geliyosa bence çok ta çıkmamıştır akıldan
Eski sevgili değil mi bunlar ne rahatlıkla arıyo öyle
Kız da 2 saat konuşup mesajlarına cevap verdiğine göre o da dünden razı
Nişanlısını terk etmese iyi hazır eski sevgilisi de ayrılmışken

konu hakkında hiç soru sormadım, kim ne zaman çıkmış filan sormak aklıma bile gelmedi sinirden

Evlenince kavga bitiyo mu bitmiyo
İlla ters düştüğünüz noktalar oluyo
İki ayrı bireyin tek çatıda yaşaması sevgililik döneminden çok daha zor üstelik
Her aranız limoni olduğunda eski sevgilisiyle mi dertleşecek bu

Bence en başından görmeniz iyi olmuş gerçekleri

aramız limoni değildi ayrılmıştık.

Bir yalan bn doğru sorgulatır..evlenince olsa ne olacaktı ? Çocuğun falan olunca??? Olmamalı yalan 9 aklıyla 1 nefsine sahip çıkamaz şu erkek milleti! Sen erkek arkadaşını arasaydın da o bulsaydı ne o....luğun kalırdı ne kaşrlığın :( tövbe tövbe

ayrı olduğumuzdan öyle laflar etmezdi sanırım

nikah derken siz şu an evlisiniz yani

bu adamın beyninden şüphe ederim ben ve onunla konuşan o nişanlı kızın:44:

kanunen evet. o zaman evli değildik ve ayrıydık

Gecenin bir vakti aramış kızı, kızın nişanlısı mı yanındaymış?

Sabah da aramış ayrıca, o zaman da mı birliktelermiş? Gün boyu mesajlaşmışlar, diğer çocuk da eline çekirdek alıp izlemiş mi?

Kuyruklu yalan.

sana hiç sesini çıkartma olayı görmemezlikten gel de demeyeceğim ayrıl bırak da demeyeceğim..
herkes bırak şimdiden böyleyse ilerde nolur der sen kimsenin gazına gelme..eğer ki zaten olayı inceleyip oturup her ikisiyle de konuşsaydın hatta işi biraz ti ye alıp eşinin canına okusaydın kızla konuşsaydın hatta kızın nişanlısı mıdır nedir ona kadar ulaşsaydın kocanın anasına babasına da oğlunuzun eli ayağı rahat durmuyo diye sitemlenip iki göz yaşı dökseydin senden iyisi olmazdı arkadaşım..
erkek milletini boşver bu dünyaya onur gurur kelimeleri fazla canım sen edebinden susarsın kıymetin bilinmez bide sen suçlu olur kendi beynini kemirirsin acaba yanlış mı yaptım diye..
valla nikahlıyken düğünden dönen bir insan olarak söylüyorum öyle laftan bırak git bitir denmesi kolay sonra canın yanar.. ayrıca nikahın iptal olmaz hakim bir sene bekletir boşanmanız için o bir senede ızdırap olur sana..
al adamı karşına konuştur bakalım ne derdini paylaşmış ilk ve son ihtarını çek ikinci bir olayda muhatap dahi olmayacağını belirt dimdik dur karşısında..
yok ben affetmem daha muhattap olmam acısından geberirim yine de ses etmem diyorsan yolun açık olsun..

bu ilişki kör düğüm olmuş çözebilene aşkolsun.kızın nişanlısı nasıl yanındaymış ya bu nasıl mide be kardeşim üçü sohbet etseymiş bide yuhh:47::47::47::47::47:

Gecenin bir vakti aramış kızı, kızın nişanlısı mı yanındaymış?

Sabah da aramış ayrıca, o zaman da mı birliktelermiş? Gün boyu mesajlaşmışlar, diğer çocuk da eline çekirdek alıp izlemiş mi?

Kuyruklu yalan.

tövbe yarabbim cem yılmazın esprisi geldi aklıma
bu ne geniş mezheptir:20:

Üzgünüm ama önceki yalanları tutmayınca bari yeni yalan bulayım diye uğraşmış gibime geldi
Belki nişanlı bile değil, bi kankisini aratıp ben bu kızın nişanlısıyım evte sadece dertleştiler diye yalancı şahitlik yaptıracaklar
Belki nişanlı ama nişanlısının haberi yoktur
Tıpkı konu sahibinin haberi olmadığı gibi

Tek fark var konu sahibi araştırmış bulmuş görüşmeleri
Yoksa hala haberi olmayabilirdi

sana hiç sesini çıkartma olayı görmemezlikten gel de demeyeceğim ayrıl bırak da demeyeceğim..
herkes bırak şimdiden böyleyse ilerde nolur der sen kimsenin gazına gelme..eğer ki zaten olayı inceleyip oturup her ikisiyle de konuşsaydın hatta işi biraz ti ye alıp eşinin canına okusaydın kızla konuşsaydın hatta kızın nişanlısı mıdır nedir ona kadar ulaşsaydın kocanın anasına babasına da oğlunuzun eli ayağı rahat durmuyo diye sitemlenip iki göz yaşı dökseydin senden iyisi olmazdı arkadaşım..
erkek milletini boşver bu dünyaya onur gurur kelimeleri fazla canım sen edebinden susarsın kıymetin bilinmez bide sen suçlu olur kendi beynini kemirirsin acaba yanlış mı yaptım diye..
valla nikahlıyken düğünden dönen bir insan olarak söylüyorum öyle laftan bırak git bitir denmesi kolay sonra canın yanar.. ayrıca nikahın iptal olmaz hakim bir sene bekletir boşanmanız için o bir senede ızdırap olur sana..
al adamı karşına konuştur bakalım ne derdini paylaşmış ilk ve son ihtarını çek ikinci bir olayda muhatap dahi olmayacağını belirt dimdik dur karşısında..
yok ben affetmem daha muhattap olmam acısından geberirim yine de ses etmem diyorsan yolun açık olsun..

acısınıda tatlısıda yazmış arkadaş kestirip atmak kolayda sonrasını düşünmek gerek pireiçin yorgan yakmaya benzer bu ayrılık

kızın nişanlısı da yanındaymış öyle mi ? ne günlere kaldık. adamın yanında nişanlısını eski sevgilisi arıyor o da hiçbir söylemeden bunları mı dinlemiş ? ben ne kızın nişanlı olduğuna ne de aralarında başka muhabbetler dönmediğine eminim. kızla konuşunca da kızın yalan söylemeyeceği ne malum. ki büyük ihtimalle yalan söyleyip o da seni kandıracak. olayın büyüyüp adının çıkmasından korkar çünkü böyle gizli gizli konuşmak kızın da daha çok işine gelir ikisi de gönül eğlendiriyordur çünkü. arkana bile bakmakız nişanlı olsa adam nişanlı olan eski sevgilisini arıyor bundan hayır gelmez. evlilik iptalii ben de duymuştum araştır bi olmasa bile böyle bir adamla düğün yapıp ayn evde hayatını mahvedeceğine yol yakınken boşanmış olursun.

kafam karışık oturmayan çok parça var hiçbiey sormadım ben de

Kız icin nisanlı demis ee bir yandan da evli erkek var saatlerce ne konusabilirler ki? kız gidip nisanlısınla esinde gidip seninle konussun uygun gelmiyor bana saatlerce konusmaları ben olsam o kız yerinde derdim uygun olmaz konusmamız bu nedenle ama kız ya gercekten nisanlı değil ya da az değil :9:

o zaman evli değildi.

kızlar lütfen doğru okuyun o kadar kötüyüm ki tekrar tekrar açıklama yapmayayım lütfen :5:, kızın niş nlısı bunlar konuşurken değil dün yanındaymış ben kızı kontrol amaçlı aradığımda ve eşim bana kızı ara anlatıcak dediğinde

Herkes 2. Bi sansi hak eder,Sonradan pisman olmamak adina kizla bi konus derim...
Ama zaten anlasamiosaniz ki bi ayrilik yasamissiniz istemiorum diyorsan daha fazla kafa yorup uzme kendini...

anlaşmada sıkıntı yok, o zamanki mevzu da saçma bi mevzuydu . istiyorum :14:

Şimdi aranız bozuk ya, sen de ara varsa eski bir sevgilin. Sonra da nişanlına de ki, nişanlısı da yanındaydı kötü bir niyetle konuşmadık.

Böyle anlat, sana inanırsa tak yüzüğünü, yok öyle şey olmaz der seni suçlarsa, işin içinde bit yeniği ara. Zaten inanmak da mümkün değil :ssz:

Esinin imkani varmis, elinin altinda onu dinliyecek, konusacak, belki onla yeni yelkenler acabilecek biri varmis ve bu hakkini kullanmis. Yine ayrilsaniz, yine yapar. Ha bu sefer o kiz olmazda, baska halihazirda birisi olur. Ayrica sana vijdan yapiyor güya, seni seviyorum diyor diger taraftanda ayrilmak icin herseyide konusuyor, hesap numeralar falan...masallah yani. Seni geri kazanmaya calismayi gec, ancak yakinip duruyor ve yalanlarina devam ediyor. Tamam, birsey olmamistir. Kabul. Cünki siz iki gün sonra baristiniz zaten.

Ha birde tüm erkekler böyle, kendi gözünle görsen bile, kendi kulaginla duysan bile, yok o öyle degildir, yanlis anlamissindir, hep inkar hep inkar ederler. Bu konuda hepsi ayni.

Birak biraz sürünsün. Burnundan getir. Geri barisirsanizda senin bilecegin is, seviyorsan barisirsin, herseyinide cekersin, belkide birdaha yapmaz. Ikinci kez yaparsa ayrilirsin. Zaten evliymissiniz, hemen ha diye bosanamazsiniz. Biraz sensizligi ceksin. Belkide hosuna gider, o geri dönmez sana. Telefon muhabbetlerinden seni düsünecek zamani kalmaz belkide!

işte ben yüzde yüz haklı olduğumu savunmuyorum ta başından dediğim gibi sadece yalanına o kadar takıldım, yani benden ayrılınca eski sevgilisiyle konuşması filan çok umrumda değil. belki tam anlatamıyorumdur ama başka bi sıkıntımız yoktu hani tavırlarından filan bişeyler hissetsem böyle düşünmezdim zaten

acısınıda tatlısıda yazmış arkadaş kestirip atmak kolayda sonrasını düşünmek gerek pireiçin yorgan yakmaya benzer bu ayrılık

evet, ben de genelde pire için yorgan yakarım ama işte bu sefer bilmiyorum bi burda arkadaşlara sorayım dedim

yüzüğü atmakla çok iyi yapmışsın kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben her zaman evlenecek olan kızlara en ufak olumsuzlukta ayrıl derim hiçte pişman falan olma gerçi senin hayatın sen bilirsin

kızlar mesaim bitti çıkmam gerek akşam gelebilirsem cevaplarım, olmadı yarın dabahtan görüşürüz esen kalın . sizi seviyorum

Back
X