valla canım ben eşinin yerinde olsam yani eşim beni terketse en yakın kız arkadaşımı arar ona ağlarım eski kırığımı aramam yani, sen bilirsin
ben de aramam tabi ki, haklısın
sen aynısını yapsan ne yapardı? bu arada kusura bakma ama bayağı safmış o da. madem şifren var herşeye bakabiliyorsun neyine güvenip sana yalan söylüyor?
o beni bırakmazdı sanırım, arayıp konuşabilirsin dediğimde bana inanırdı herhalde ama bilmiyorum. saftır evet hem konuşuyo hem saklayamıyo yalanı beceremez tanıyorum zaten hemen anlarım duble salak dedikleri tip var ya.
Yani hemen gidip araması anormal olmus sanki kızı aramak icin hep bu anı bekliyormus gibi ayrıca sen bu olaydan sonra güvenemicektin buna huzurunuz olmayacaktı sonuc olarakta doğru yapmıssın ,kızın senden haberi var diyemiyor mu senle konusmamız doğru olmaz diye? kızda masallah sabahlara kadar konusmus bir daha aradığında dersin ne demis müslüm baba son pismanlık neye yarar diye
o zaman ayrıydık işte, konuşmamız doğru olmaz niye desin ? kız da bi acayip benim eşim de bi acayip.
Elbette ki iyi yapmissin
Daha evlenir evlenmez aldatilanlara soyle bir bak.
Cogu nisanliyken, flort doneminde yakalamis,
sadece konusmus, sadece mesajlasmis diyip bile bile evlenmisler
ve sonuc husran olmus
Hic arkana bile bakma
Nikahi da dusunme iptal edilebiliyor diye biliyorum...
Ufacik bir kuslukte eski sevgiliyi arayan adamdan hayir gelmez
Allahin sevgili kuluymussun ki dugunden once ne oldugunu gormus oldun...
küslük değildi abla ayrılıktı, açıkçası ben zaten kızla konuşmasına takılmadım biliyor musun. yani ayrıldıktan sonra olana takılmam ben de bitti daha olmıcak diye bakıyodum olaya, eskiden çıktığım ama sonradan arkadaş olduğum sevgilim vardı benimde. ayrıyken o beni arasaydı konuşurdum herhalde ama işte ben yalanına daha çok takıldım.
Al işte
Eski sevgilisiymiş o kız
Yoksa cidden dediğim gibi insan ahmet'i Mehmet'i arar
Bunun aklında hep bi B planı var galiba direk ona koştuğuna göre
kızı ara nişanlı anlatıcak sana art niyet yok filan demese ben de kızla duygusal konuştuğunu filan düşüncem de öyle düşünmedim.
Bence kızla konuşun, anlarsınız zaten kızın konuşmasından, niyeti neymiş.
Ben olsam affederdim, yazık olmuş gibime geldi. Ama düşününce de ortada kötü bi şey yoksa neden yalan söylüyor ki :18:
Edit: Kızın eski sevgilisi olduğunu bu mesajı attıktan sonra okudum. Bu durumda affetmezdim. Herhangi bir arkadaşı değil ki, eski sevgilisi yahu...
eski sevgiliden arkadaş olmaz ama benim böyle bi arkadaşım vardı :26:
Bence kızla konuş, gerçekten nişanlı mı öğren. Nişanlıysa mutlaka nişan resimleri falan vardır.
Olabilir bence, insan üzülünce dertleşecek birini arıyor. Kız da uzun sure tanıdığı biriyse ilk aklına gelen o olabilir. Bir erkek başka bir erkeğe sevgilim beni terketti diye ağlayabilir mi ki? Kaç dakika sürer bu muhabbet? Seni onunla aldatıyor, kızı alternatif olarak saklıyor olsaydı asıl beraberliğiniz sırasında da konuşmaları olurdu. Olmaması iyiye işaret gibi geliyor. Niye yalan dersen, seni tanıyor, vereceğin tepkiden korkmuş olabilir. Tepkinde ortada zaten, korkusunda haklı yani.
Sen bilirsin tabi, ama kızla konuşmakta bir sakınca yok gibi geldi bana.
yorumun şuanda tam hissettiğim şeyler benim, buraya bana istediğim şeyler yazılsın diye yazmadım tabi ki ama ne kadar çok görüş alırsam o kadar iyi.
senin numaranı kıza vermesi bile ayrı bi saygısızlık ne konuşcan yani sen kızla, kendini niye o duruma düşürceksin, sanki sen gereksiz kıskançlık yapan eş o da mantıklı makul insan sana durumu açıklayacak sende ara onun nişanlısıyla dertleş madem kızda nişanlıymış
o konu muamma numaramı verdi mi bilmiyorum tanımadığım numara aradı beni, belki eşimdi belki o kızdı numaranı verdim demedi hiç ara anlatıcak dedi.
Seninle arası her bozulduğunda soluğu exlerinin yanında alacaksa, ohooo....
ayrılık olduğu için ben kendimi kötü hissediyorum şuanda, küslük olsa dediğin gibi düşünürdüm. nikah da var. offf
o zamanki nişanlım şimdiki eşim askere gitmişti. eskiden kalma sapkın bi sevgilisi vardı birgün face sini açtım merak ettim bir fotosunun altına saçma saapan şeyler yazışmış arkadaşıyla işte hala peşimi bırakmadı askere gitti geldi arada kapımda yatıyo falan diye. ben ki çk gururlu biriyim kıza mesaj yazdım ve hiç trzım olmayan şekilde konuştum. nişanlım aramıştı kızın yazdıklarını okudum yapmadım etmedim desede inanmadım askerdi sonuçta ama ne oldu barıştım çünkü kız psikopattı gururum asla barışmama izin vermedi ama ben gururumu hayatımda ilk kez ezdim. o puzzle da hala eksik parçalar var bugün sorarsan ama o defteri kapadım gitti. şimdi mutlu bir evliliğim var.
uzun oldu dicem şu ki iyi düşün çok iyi yakınlarınla konnuş biz ne desek boş ama kolayda heemn vazgeçme
olayı bilen bir yakınım var o da abarttığımı eşimin beni sevdiğini söylüyo işte ayrıntısını yazdım önceki mesajlardan birinde. büyüklere açmadım hemen konuyu anneme dedim bitti diye sadece.
anladım canım. madem kötü birşey konuşmamışlar en başınan yalan atmasaydı keşke. ama sonuçta onu tanıyan sensin eğer samimiyetine inanıyorsan zaten eninde sonunda affedeceksin fakat ne olursa olsun seninle arası bozulunca aklına o kişinin gelmesi onu araması , birde inkar edip yalan atması hiç hoş bir durum değil. samimiyetine inanıp onu affetmeye karar verirsen bile bu onun için zor bir süreç olsun en azından aynı hatayı birdaha asla yapmaması gerektiğini ve yaparsada ona asla şans vermeyeceğini bilsin canım bunu ona iyice hissettir. ama sen affettikten sonra bunu unutabilmesilin affedip ondan sonra her kavgada başa kakarsan karşılıklı huzursuzluk çok olur.yani kalbini ve mantığını çok iyi dinle olay sende bitiyor çok iyi karar ver canım.ben olsam hemen kestirip atardım diyemiyorum çünkü hem arada aşk var hemde nikah var. öyle hemen kestirip atmak kolay değil ama böyle birşeyi hazmetmekte hemen olmaz heralde. gerçekten ben olsaydım ne yapardım bilemiyorum ama umarım en doğru kararı verirsin.seni bu şekilde yıpratmasına izin verme. hatasını iyice anlasın
samimiyetine inanmıyo değilim aslında ben yalanına kızdım.