- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
bu anlattıklarım gercek ve boyle ınsanlarda varmıs bende 26 yasındayım ve hayatımda ılk kez gordum yanı ben sadece yuzsuzluk dıyorumkusura bakmayın ama bana hiç inandırıcı gelmedi bu konuDolma yapacakmış bir tencereyi istemediği kalmış ,ayakkanızı resmen çalmış,annesi tatlı istemiş irmik yoksa para versin böyle bir insan var mı gerçekten ?
Ya da sizi bezdirme politikası uyguluyorlar nedenini bilmem ? Sizi sevmiyolarlar mı yoksa saf mı buldular bilemedim ...
aynen böyleBunların işi gücü yok mu ya
sinirimi bozuldu
ne boş beleş insanlar
siz de hatalisiniz
onlara bu yüzü verdiğiniz için ..
ben olsam asla muhatap olmam
Çok üstüme gelirse de kavga ederdim
Şaka gibi. Yüzsüzlükte son nokta.otobus kartıma kadar ıstıyor ...kızlar sıze soruyorum bırınden bırsey ısteyınce veremem deyınce bırdaha ıstermısınız...marketten gelmemı gozluyor deterjan falan alıyorum hemen kızını gonderıyor deterjan ıstıyor bende deterjanım yok dıyorum az once almıs gelmıssın annem gormus dıyor veremem ben dıyorum gıdıyor ertesı gun yıne baska bır sey ıstıyor
9 yaşında ki oğlunu ne ara doğurdun?_bu anlattıklarım gercek ve boyle ınsanlarda varmıs bende 26 yasındayım ve hayatımda ılk kez gordum yanı ben sadece yuzsuzluk dıyorum
bu anlattıklarım gercek ve boyle ınsanlarda varmıs bende 26 yasındayım ve hayatımda ılk kez gordum yanı ben sadece yuzsuzluk dıyorum
arkadaşım desenize sizde pardon siz gerizekalı mısınız?otobus kartıma kadar ıstıyor ...kızlar sıze soruyorum bırınden bırsey ısteyınce veremem deyınce bırdaha ıstermısınız...marketten gelmemı gozluyor deterjan falan alıyorum hemen kızını gonderıyor deterjan ıstıyor bende deterjanım yok dıyorum az once almıs gelmıssın annem gormus dıyor veremem ben dıyorum gıdıyor ertesı gun yıne baska bır sey ıstıyor
ben pek komsuluk ılıskısı kuran bır ınsan degılım hıc bır kımsyı tanımıyordum apartmanda bır muhabbetım dahı yoktu yanı arasıra goruyordum slm verıyodum o kadar ayrıca benım kımseye bır zararım da yok yanı evde bıle yokum denebılır hafta ıcı hep calısıyorum sadece aksamları evdeyım kapımı ortuyorum kımseylede bır kotulugum yokkı benı ıstemesınBu komşular, siz üst kata taşınmadan önce de bu kadar yüzsüzler miydi? Yani siz alt kattayken de kapınıza gelip saçma sapan isteklerde bulundukları halde başka apartmana geçmeyip üst kata taşındıysanız büyük hata yapmışsınız.bu kıyma deterjan vs.isteyen komşuyla her türlü irtibatınızı kesmeli sert bir dille uyarmalısınız.belki de dizi yıldırıp apartmandan taşınmanızı istiyordu aklıma başka bişey gelmedi çünkü bu komşu ve yaptıkları normal değil.
ustume ıyılık saglık buda nesineeeeeeeeee
eeeeee yuuuhhhh artık
bu kadar da olmaz ya
bu nasıl bir arsızlık
ne dediniz peki
kıyameti kopartsaydınız haketmişler artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?