• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzsüz insanlar

kendini uyanikmi saniyorlar hayret wallaha ben derdim musait degilim zorladaa gelip kalacak degiller ya yuzsuzluk

a-aa lafı mı olur şekerim tabi tabi beraber gireriz 2011 e de çağır ama o gun evde olmayın:47: sonrada aramaya fırsatım olmadı deyin telefonlarıda kapatın o gun :23:
iyiniyetinizi kullandırmışsınız dert yanıyorsunuz gösterin dişinizi madem aramıyor direk cat cat yuzune soyleyin arkadaşım sen ne tuhafsın ne aradın ne sordun cocunu benm cocuummuş gibi bıraktın bi hatır sor bi napıyorsunuz de ama sende nerdeeee diye soylen bakalım ne kaybınız olacak ki kaybettikleriniz insan mı :68:

evli arkadaslarla dısarı cıkacaz diyin çocukta madem ünv arkadası yokmu arkadası hiç cıksın biyerlere gitsin arkadasında kalsın yuz vermeyin

Canım eger dedıgın gıbı kotu ınsanlarsa muhatap olmaıstemıyrm ısım var de bulsma bence ogun bız yokuz de .)

yılbaşında bizbize olmayı seviyoruz.kusura bakmayın deyiver.sana ne canım elin oğlundan.

Yeni yılda başka programımız var dersin olur biter. Yine de gelmek istiyoruz falan derlerse kusura bakmayın ama eşimle baş başa kalacağım, misafir istemiyorum gibi daha sert bir söylem kullanırsın. Ayrıca çocuk geldiği zaman fazla yüz vermeyin bir süre sonra ayağı kesilir canım. Sana önerim iyi niyetini suistimal ettirme bu insanlar hatır gönül bilen insanlara benzemiyor. Gereğini yap, küserlerse de bir kaybın olmaz.

yılbaşı için öyle bir plan yapmadan önce keşke bana bir sorsaydınız tühh...

eşimle biz her sene geleneksel bir arkadas grubumuzla giriyoruz. deyip hevesini kırsaydınız keşke...

neyse tekrar arayacaktır.. eşinizin üzerine atın. yada aa bizde memlekete gelicez deyip kestirip atın :)

yeni yıl yaklaştı ya iki gündür ısrarla arıyorlar ama cvp vermiyorum ne eşim nede ben aptal yaratıklar.

Menfaatciler.. En sinir oldugum insan tipi..
Uzak durmazsaniz kolunuzu bile alirlar..

yüzsüzlüğün bu kadarına pes doğrusu 1 haftadır telefon bombardımanına tutulduk resmen ama ısrarla telefonlarına cvp vermiyoruz arıyorlar manyakmı ne bunlar,ha bu arada ankardaki akrabalar bu çocukla bayram dönüşü bana bişeyler göndereceklermiş kabul etmemiş annesi nasıl götürsün benim çocuğum demiş ki babası terminale arabasıyla bıraktığı halde .

Ne garip insanlar ya!! Bence telefonu açmamakla hata ediyorsunuz sanki ... Telefonu açıp direk söyleseniz nasıl olur? Bi de yılbaşından birkaç gün önce gelirseler yine emrivaki olacak ve..... Mecbur kalmayın yeni yıla onlarla birlikte girmeye...

Ne garip insanlar ya!! Bence telefonu açmamakla hata ediyorsunuz sanki ... Telefonu açıp direk söyleseniz nasıl olur? Bi de yılbaşından birkaç gün önce gelirseler yine emrivaki olacak ve..... Mecbur kalmayın yeni yıla onlarla birlikte girmeye...

aslında haklısın açıp gayet soğuk bi şekilde konuşup müsait olmadığımızı söylememiz gerekirdi.umarım gelmezler :((

Onlar kocaman insanlarken dusunemiyorlar
fakat sizinde onlari uyandirmaniz gerek
"bizim bir duzenimiz var kusura bakmayin
yilbasindada arkadaslarla anlastik"diyiverin

Back